Korpstur til Zell Am Zee, Østerrike

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Irene Berglie

På denne korpsturen til Zell am Zee i Østerrike anbefaler vi utekonserter

Korpset kan spille i for eksempel Paviljongen helt nede ved innsjøen og torget i byen, begge meget gode utgangspunkt for konserter. Det er selvsagt også muligheter til innekonserter for korpset, for eksempel i en av kirkene, men vi anbefaler heller utekonserter i miljøer hvor mennesker både ser og hører.

Zell am See er en perle for turister både vinter og sommer der stedet ligger midt i alpinterrenget og med de høye fjellene helt i nærheten. Stedet egner seg meget bra for reisende i alle aldre da det har fine bademuligheter og fine mer eller mindre bilfrie gater. Zell am See er også et meget gunstig utgangspunkt for besøk til kjente steder som Bischofshofen, Innsbruck, Ørneredet, Brennerpasset og ikke å forglemme musikkbyen framfor noen, nemlig Salzburg.

Dag 1 Ankomst Zell am See
Avreise med fly fra Oslo, evt. fra andre flyplasser i Norge. Buss til hotellet. Innsjekking i enkelt turistklassehotell eller gasthaus. Middag

Dag 2 Konsert på markedsplassen
Frokost. Konsert på markedsplassen midt i byen. Dagen ellers til egen disposisjon. Middag.

Dag 3 Ørneredet og Saltgruvene i Tyskland. Konsert i Kitzbühl
Frokost. Besøk Ørneredet eller Saltgruvene i Berchtesgaden før vi fortsetter til Salzburg. Lunsj på egenhånd, konsert på ettermiddagen før vi kjører tilbake til Zell am See for middag

Dag 4 Til egen disposisjon
Frokost. Dagen fri til selvvalgte aktiviteter. Middag.

Dag 5 Konsert ved musikkpaviljongen
Frokost. Dere holder konsert ved musikkpaviljongen ved sjøen. Dagen ellers til egen disposisjon. Middag.

Dag 6 Retur til Norge
Frokost. Utsjekking av hotellet. Buss til flyplassen. Fly til Norge.

Prisen inkluderer
Prisen inkluderer fly tur/retur fra Oslo, buss mellom flyplass og hotell, overnatting med frokost, konsertprogram, skandinavisktalende reiseleder.
Inngangspenger, øvrige utflukter  og transport er ikke inkludert. Prisen avhenger bl.a. av transport, type overnatting, oppholdets lengde og antall reisende. Detaljer / betingelser fås fra Escape Musikkreiser.

Send forespørsel