Kortur til Polen

Krakow

Krakow full av turister som har en kaffepause under buene i Cloth Hall

Idyllisk ligger Krakow til, ved Wisla-elvens bredder, byen som regnes som kulturhovedstad i Polen og en av Europas vakreste byer.

Opplev den magiske atmosfæren i byenHolde konserter på flotte konsertstederBli fascinert av de 300 km lange gruvegangene i saltgruveneFå en panoramautsikt oppe i Rådhustårnet som ble bygget på 1300-tallet

Krakow er en vakker og stolt by med masse å by på. Den står på Unescos verdensarvliste og her får du kultur, shopping, historie, legender og byen og fantastisk mat.

For om lag 1000 år siden ble Kraków hovedstad i Polen, og det er fremdeles spor av bebyggelse fra denne storhetstiden i byens historie i den nåværende gamlebyen. Byens universitet er ett av de eldste i Europa, og det nyter fremdeles stor respekt i akademiske miljøer.

Det er mange ulike og spennende utfluktsmuligheter fra Krakow. Vi anbefaler dere å vurdere utflukter til blant annet Saltgruvene og Auschwitz.

St. Kinga kapell, Saltgruven Wieliczka er en av verdens mest kjente saltgruver. Gruven ligger i byen Wieliczka 13 kilometer sørøst for Krakow. I 1978 ble Saltgruven Wieliczka oppført på UNESCOS liste over verdens kulturarv.​ ​Saltgruvens hovedattraksjon er den rikt utsmykkede saltkatedralen «St. Kingas kapell» som ble laget mellom 1895 og 1928. Katedralen er 54 meter lang, 17 meter bred og 12 meter høy.

Vi anbefaler våre reisende Krakow på det varmeste!

Syng i Saltgruvene!

Treff et lokalt kor!

Syng i vakre kirker!

Program for turen

Vi skreddersyr innholdet på turen sammen med dere.
Mange ønsker seg en tur til Saltgruvene og muligheten til å synge i det flotte St. Kinga kapellet. Andre kor vil synge med et lokalt kor, delta på en messe i en kirke og ellers oppleve Krakow med den flotte gamlebyen.

Turen inkluderer hotell og frokost, fly, transfer tur-retur flyplass, 2 konserter og en guidet tur i sentrum.