LUX* South Ari Atoll 5*, Maldivene

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Eli-Ann Nerhagen

LUX* South Ari Atoll 5*, Maldivene er det eneste resort på øya Dhidhoofinolhu på South Ari Atoll. Her opplever du herlig natur og urørte badeviker.

Øya er 2 kilometer lang og 400 meter bred, så du kan utforske den i alle kriker og kroker. Her vil du oppleve at rundt neste hjørne venter en stor utendørs kino på stranden, kokkeklasser og musikkopplevelser. Havet er krystallklart og full av fisk i alle regnbuens farger, og vi anbefaler at du prøver snorkling eller dykking under din ferie. Du kan også se hvalhai på dine snorkleturer. Lagunen her regnes som en av de beste snorkle- og dykkestedene i Maldivene. Både over og under vannlinjen er det et kaleidoskop av farger og liv som aldri slutter å fascinere. Bak de pudderhvite strendene ligger en frodig grønn jungel med fargerike blomster og smale stier som bare venter på å bli utforsket.

Dersom du følger de hemmelige stiene rundt i den tropiske hage, kan du nyte et godt måltid fra en av de syv lekre restaurantene. Uansett hva du forventer, så vær forberedt på å bli positivt overrasket på denne luksuriøse resorten på Maldivene.

Rommene
Totalt 193 rom og villaer:
Beach Pavillions Room (65 m²)
Sunset Junior Suite (70 m²)
145 villaer (71 til 360 m²)
Alle har takvifte, aircondition, TV, DVD-spiller, telefon, minibar, vannkoker, safe, hårtørrer, utendørs dusj og terrasse med solsenger. Gratis Wi-Fi. Tolv av villaene har privat basseng.

Fasiliteter
Syv restauranter, seks barer, to svømmebasseng, PADI dykkesenter, barneklubb, tenåringssenter, spa, treningssenter og suvenirbutikk.

Aktiviteter
Snorkling, pedalbåt, kajakk, bordtennis, tennis og biljard. Mot tillegg: Dykking, windsurfing, vannski, katamarancruise, hvalhaisafari, dypvannsfiske og sykkelutleie.

Vår bedømming
Perfekt for deg som vil kombinere langstrakte strender med et stort utvalg av vannsportaktiviteter.

Send forespørsel