Morten gleder seg stort over å dele kunnskap, inntrykk og opplevelser fra nye og spennende reisemål. Han ser frem til hver eneste tur hvor gjestenes «feelgood» er det essensielle, men hvor han også legger vekt på å knytte sammen alt det storslåtte historiske med det vi opplever i vår samtid. Ut over det ser han på det å skape en problemfri, trygg og trivelig ramme for gjestenes reiser, som hovedoppgaven.

Morten har omfattende og variert ledererfaring: Administrerende direktør, styreleder i flere virksomheter, militær ledererfaring, ledet foreninger og organsisasjoner, osv. Han er utdannet innen økonomi og markedsføring og har mesteparten av sin ledererfaring derfra, men hadde også et langvarig politisk engasjement både som folkevalgt og ansatt.

Utenom jobb har han vært knyttet til et stort spenn av aktiviteter, fra kronikkforfatter til fotballdommer, fra arbeid med musikk og idrett til ideelle organisasjoner. Morten er nå til daglig ansatt i Røde Kors.

Hans engasjement handler om mennesker. Han stortrives i dialog med gjestene og med å legge til rette for opplevelser og formidling av kultur og historie – men også de store by- og naturopplevelsene. Derfor trives han så godt på våre reisemål i Europa, enten det er til lands eller vanns, men har også oppdrag i andre deler av verden. Morten har vært reiseleder for Escape i mange år allerede – og ser frem til å ta deg med på nye turer!

Reis på tur med Morten:

April 2021
Mai 2021
Juni 2021
Juli 2021
August 2021
September 2021
Oktober 2021