Six Senses Laamu 5*, Maldivene

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Eli-Ann Nerhagen

Six Senses Laamu er den eneste resorten på den stort sett urørte Laamu atollen, i det Indiske Hav.

Ved ankomst Malé internasjonale flyplass blir dere møtt av resortens representant. Her blir dere tatt hånd om, og flyr 40 minutter videre til Kadhoo flyplass før siste etappe 20 minutter med speedbåt.

Øya er fantastisk med sin pudderhvite sandstrand, tropiske skog og krystallklare vann. Her bor du i miljøvennlige villaer i den turkise lagunen. Six Senses Laamu har både Beach Villas og Water Villas.

Barene og restaurantene serverer organisk, fersk mat som er laget med lokale råvarer, cocktails inspirert av originale tropiske oppskrifter og vinder fra en enorm vinkjeller. Servicen er upåklagelig med Six Senses GEMs (Guest Experience Makers) som passer på at alt du har alt du trenger fra du kommer til du drar.

Spesialtilbud!
Book innen 31. oktober og få følgende:

 • 10 % rabatt
 • Bonusnetter: bo 4 netter betal for 3, bo 7 netter betal for 5, bo 14 netter betal for 10
 • Gratis halvpensjon (frokost og middag)

 Gjelder i perioden: 01. oktober – 21. desember 2017, 01. – 19. mars og 14. april – 30 september 2018.

Pris fra kr 32 850,- pr person som inkluderer følgende:

 • Flybilletter Oslo – Maldivene t/r
 • Flyskatter
 • 7 netter i Lagoon Water Villa med halvpensjon (frokost og middag)
 • Transfer fra flyplass til Six Senses Laamu t/r, innenriksfly (50 min) og speedbåt (15 min)

Priseksempelet gjelder i perioden 14. april – 31. september 2018.

SIX SENSES HOTELS

» We create places that reconnect people. We strive to create memories – not just a perfect martini, but a perfect moment.»

Six Senses – Unike opplevelser! Eksepsjonelle opplevelser på steder med naturlig skjønnhet. Her finner du roen i lekre bungalower bygget i ett med naturen, herlige spa, stjernekokker, marinbiologer og mulighet til å ankomme i hangglider! Six Senses er synonymt med en unik stil – autentisk, personlig og bærekraftig, og alltid i harmoni med individuelle omgivelsene – en eksklusiv gruppe av luksushoteller og spa som du finner i Kina, Thailand, Vietnam, Maldivene og Oman.

Her kan du oppleve skilpadder legge egg, se en kinoklassiker på stranden under stjernehimmelen, lære hvordan thai-mat skal lages, delta på morgen-yoga, se delfiner svømme rundt deg eller nyte en herlig grillmiddag på stranden under den tropiske kveldshimmelen. Six Senses 5* er det eksklusive boutiquekonseptet i hotellkjeden. Materialvalget er lyse tresorter, eksklusive bomulls- og silkestoffer, rustikke møbler og luftig innredning. Her legges det opp til den ultimate opplevelsen for familier og par som ønsker seg langt vekk fra byens mas og jag, som ønsker å oppleve noe sammen og bli tatt hånd om, men samtidig bevare integriteten og intimiteten. De fleste villaer har privat basseng og store, private terrasser inviterer til ferienytelse i det fri og til det å bli skjemt bort. Egen butler og 24 timers room-service betyr at ferien kan nytes ubegrenset i private omgivelser. Eneste ulempe…. Det kan være vanedannende….

Kjennetegnet for Six Senses er den grønne linjen – alt er økologisk bygget og alltid i harmoni med miljøet. Mat og råvarer er lokalt produsert. Det er kun brukt naturprodukter i byggingsprosessen, noe som gir smakfulle rom og villaer.

Six Senses Spa ligger direkte på stranden og tilbyr alle typer behandlinger. Her kan du og ditt reisefølge ha et helt privat, herlig behandlingsrom bygget inn i vegetasjonen.

Six Senses Laamu har unike aktiviteter:

 • Cinema under the Stars – kino under åpen himmel. Film, popcorn og kald champagne!
 • Prøv noen av de urørte strendene på Laamu
 • Bølgesurfing! Vi har båtturer til den berømte 8 fot høye Yin Yang bølgen noen minutter unna. I tillegg finnes det flere morsomme surfesteder i nærheten. Surfe og kitetimer tilbys.
 • Dykk blant fisker i alle regnbuens farger ved en av de mest velbevarte korallrev i verden. Her finnes dykkersenter hvor du kan ta prøvetimer eller dykkersertifikat.
 • Alle typer vannsporter
 • Utflukter til nærliggende øyer. Hvorfor ikke prøve en soloppgangsfrokost eller en solnedgangsmiddag på en av disse?
 • Eller hvorfor ikke nyte solnedgangen fra en av de små båtene, mens delfinene hopper rundt båten og du koser deg med en god coctail?

 

Send forespørsel