Skolekorpstur til Palanga, Litauen

Vil du ha tilbud på en skreddersydd reise?
Irene Berglie

Palanga ligger helt ved kysten i Litauen og her yrer det av liv om sommeren –  både på den 25 km lange sandstranden og i sentrum med fargerik og rimelig shopping.
Stranden, som ligger i nærheten av den botaniske hagen, har fått det såkalte internasjonale «Blue Flag» som betyr at vannet er rent og at det er trygt å tilbringe deilige sommerdager der.

En populær aktivitet for folk i alle aldre er å leie sykler for sykkelturer i området. Det er faktisk mulig å sykle langs sjøen helt til den latviske grensen. Med det flotte stranden og hyggelige byen er det som å være i Syden, men naturen er grønn og frodig. Bylivet foregår i og omkring hovedgaten. Her er mulighetene mange for morsomme aktiviteter eller til å sette seg ned med en is og bare se på livet og menneskene som passerer. Et eldorado for de som ønsker å se og bli sett.

Pinjetrærne er fremtredende i byen, de eviggrønne trærne som  litauerne er svært glade i på grunn av de helsebringende effektene av dem. Trærne blir ikke hugget ned til fordel for nybygg og hoteller; men bygningene bygges istedet i buer rundt de flotte trærne. Når du går ned mot stranden og ut av det grønne miljøet i sentrum, åpner det seg et vakkert syn av blått hav og hvite sandstrender.

Palanga er ikke bare kjent for sol og bad; men også for sine spa-fasiliteter. Den russiske overklassen har i århundrer tilbrakt tid ved den baltiske kysten som kursted.

Programforslag:

Dag 1 Ankomst Palanga
Avreise med fly fra Oslo, evt. fra andre flyplasser i Norge. Buss til hotellet. Innsjekking på hotell. Middag.

Dag 2 Dagen til egen disposisjon. Ettermiddagskonsert
Frokost. Dagen til egen disposisjon, f eks bading og/eller shopping. Om ettermiddagen: holder konsert på torget. Kan marsjere. Middag.

Dag 3 Dinopark
Frokost. Besøke badeland eller Dinoparken for konsert. Middag

Dag 4 Avslutningsfest 
Frokost. Formiddagskonsert. Avslutningsfest på stranden med grilling og lek.

Dag 5 Retur til Norge
Frokost. Utsjekking av hotellet. Buss til flyplassen. Fly til Norge.

Prisen inkluderer
Prisen inkluderer fly tur/retur fra Oslo, buss mellom flyplass og hotell, overnatting med frokost, 2 konsertprogram med assistanse.
Utflukter og inngangspenger er ikke inkludert. Prisen avhenger bl.a. av transport, type overnatting, oppholdets lengde og antall reisende. Detaljer / betingelser fås fra Escape Musikkreiser.

Send forespørsel