La Manga, Spania Et av Europas beste fotballsentre med åtte flotte gressbaner

Treningsleir – La Manga Club Resort

Fotballkamp

Escape sportsreiser tilbyr fotball treningsleir på La Manga Football Center, Norges Fotballforbund sitt offisielle fotballanlegg med åtte flotte gressbaner av høy internasjonal standard for turneringer og treningsleirer.

La Manga Club Resort ligger ca. 110 km syd for Alicante, med en kjøretid på ca. 1 time og 15 min. Fra San Javier Airport (Murcia) er det ca. 30 min. kjøring. Escape Sportsreiser er eksklusiv turoperatør for Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball til La Manga i Spania.

Trening: La Manga Club Resort åpnet i 1998 og siden den gang har La Manga utviklet seg til det det fremstår som i dag, et av Europas beste fotballsentre med åtte flotte gressbaner av høy internasjonal standard. Ved bruk av det siste innen teknikk for banepreparering, automatiske vanningssystemer og spesialutformede vedlikeholdsprogram, har man fått baner som kan sammenlignes med de beste banene i verden. Foruten de klubbene som reiser gjennom Norges Fotball Forbund og Norsk Toppfotball, har senteret hatt besøk av flere av verdens beste klubber, Real Madrid, FC Barcelona, Bayern Munchen, Borussia Dortmund, Feyenoord, PSV Eindhoven og Newcastle for å nevne noen.

– Åtte FIFA-godkjente baner med naturlig gress
– Hovedbane med flomlys og tribuner
– Garderober tilknyttet hovedbane
– Egne områder for keepertrening
– Plattformer for filming av treninger og kamper
– Treningsutstyr som mobile mål, mini-mål, kjegler etc.
– Presserom med internett

Pris: 1 uke fra 7400,-

Prisen inkluderer

  • Overnatting Las Lomas Village & SPA leiligheter (4*)
  • 3 måltider inkludert per dag (frokost, lunsj og middag)
  • Gratis bruk av møterom
  • Gratis Wifi i alle leilighetene
  • Gratis tilgang/bruk av fitness, badstue og innendørs svømmebasseng på Las Lomas Village & SPA.
  • Vann til alle måltider, treninger og kamper
  • Leiebiler som dekker hele laget + 1 minibuss til utstyr
  • To treninger per dag
  • Hjelp til organisering av kamper
  • 10% Moms
Video fra La Manga

Hotell

Rangert 5 stjerner

Hotel Principe Felipe

Flott femstjerners hotell med de fleste fasiliteter som eget svømmebasseng, butikker, pianobar, nattklubb og restaurant. Hotell Principe Felipe ligger rett ved to av golfbanene, samt klubbhuset og treningsområdet.

Rangert 4 stjerner

Las Lomas Village

Lagene bor i førsteklasses leiligheter på Las Lomas Village & Spa. Her finner vi et topp utstyrt treningssenter, 25 meters innendørs svømmebasseng og et av Europas mest moderne «SPA & Wellness Center». Alle måltider serveres i Restaurant Panorama. Tre måltider pr. dag.