SPENNENDE REISEMESSE Reisemekka 17. januar kl 14.00 - 18.00 Hotel Victoria

Reisemekka i Stavanger

ENDELIG I STAVANGER

Nå er det igjen tid for reisemesse - med masse reiseglede, gode samtaler, inspirerende foredrag og eksklusive messetilbud.

Hold av tirsdag 17. januar - vi gleder oss til å se deg!

📜 Program 17. januar på Hotel Victoria

Kl. 14.00: Dørene åpnes - velkommen! Kaffe og noe attåt serveres når du kommer.
Kl. 14.30: Temareiser i Europa og verden - små grupper, store reiseopplevelser
Kl. 14.50: Elvecruise - flytende ferie i sakte fart
Kl. 15.10: Cruise - et hav av muligheter
Kl. 15.30 - 16.30: Besøk våre stands
Kl. 16.30: Aktiv ferie - spreke turer i inn- og utland
Kl. 17.00: Carpe Diem - reis alene, men sammen
Kl. 18.00: Takk for nå - og på gjensyn!

Før, mellom og etter foredragene kan du besøke våre stands for gode reisesamtaler og tips.

Hvert foredrag varer i ca. 20 minutter.

*Med forbehold om endringer i programmet.

Reisespesialister fra alle områder av Escapes reiseunivers vil være tilstede

Temareiser

Fra ørken til urban jungel, frodige vinmarker og kritthvite strender – våre temareiser tar deg rundt om i verden, og også til store opplevelser i vårt eget land. På Europa-turene våre får du både "må se-severdigheter" og mer spesielle godbiter som du kanskje ikke visste om. Kanskje frister det med et eventyr litt utenfor allfarvei – hva med Georgia eller en rundreise i Armenia? Vi har også mat- og vinturer med vineksperter som Ingvild Tennfjord og Geir Salvesen.

På våre verdensturer kan du oppleve eksotiske reisemål sammen med en erfaren reiseleder, og det siste året har vi også utviklet en rekke flotte Norges-turer.

Elvecruise

Vi har elvecruise over hele verden på menyen! På et elvecruise seiler du gjennom land, og du kommer tett på dagliglivet langs elven. Skipene legger også til sentralt i byene vi besøker, så stort sett kan du bare rusle rett av skipet og oppleve.

Europeiske klassikere som Donau, Rhinen og Rhône byr på et mangfold av kulturelle skatter, livlig storbyliv og avslappet landsbyliv. Du kan også dra på elvecruise i Italia, Russland - eller hva med Douro i Portugal? Vi har også eksotiske seilinger på blant annet Nilen og Mekong. Skipene er førsteklasses, og erfaren reiseleder er selvsagt med.

Cruise

Vi tilbyr alle slags cruise – fra nærcruise i Nord-Europa til cruise i Middelhavet, karibiske cruise og spektakulære verdenscruise.

Escape tilbyr cruise med reiseleder som tar seg av alle praktiske detaljer og guider deg trygt rundt på drømmecruiset ditt. For deg som vil reise på egen hånd, har Cruise.no by Escape cruise over hele verden, og vi samarbeider med alle ledende rederier. Her får du alt fra cruise med mange opplevelser til overkommelige priser, til den ypperste luksus. I vår cruiseportal får du Nordens største utvalg av cruise online, og ringer du til oss, får du snakke med våre hyggelige medarbeidere med lang cruiseerfaring.

Escape Aktiv

Fottur, skiferie, kajakkferie – eller hva med yoga? Vi kan aktiv ferie! Vår spennende turmeny er godt tilrettelagt av våre turskreddere. På fotturer trenger du bare å bære en lett dagstursekk, og kunnskapsrike lokalguider gir deg innsikt i stedets historie og kultur.

På de fleste reisene er også norsk turleder med. Store naturopplevelser, herlig lokalmat – og mange nye bekjentskap venter deg. Uansett om du reiser alene, som et par eller med en venn, blir du fort en del av gruppen. Aktive turer er sosialt og gøy!

Carpe Diem

Carpe Diem er turoperatøren for deg som reiser alene, men som ønsker å reise sammen med andre reiseglade på ferie. Hos oss får du godt reisefølge og en kunnskapsrik og engasjert reiseleder. Våre grupper er mellom 15-25 deltakere, det er sosialt og hyggelig og lett å finne nye reisevenner.

Vi har turer over hele verden, fra drømmestrender på Maldivene til fjelltur i Valdres. Du kan bli med på vandretur, sykkeltur eller kajakktur, eller nyte livet på elvecruise - for å nevne noe!

Møt Klaus Toth fra Celebrity Cruises

Celebrity Cruises egner seg i hovedsak for voksne gjester som liker store resortskip med en rolig atmosfære. Rederiet kan også passe godt for familier med barn og tenåringer som verdsetter god mat og service, fremfor aktivitetsfylte ferier.

Velg mellom over 300 destinasjoner og fantastiske reiseruter over hele verden, og nyt førsteklasses mat og service om bord. Hos Celebrity er det for øvrig langt flere kvinner i høyere stillinger enn hos andre rederier, og da de nyeste skipene skulle designes, ble spesielt kvinner spurt til råds. Kanskje derfor det er blitt så bra?

Les mer om Celebrity Cruises

KLM Royal Dutch Airlines

KLM flyr direkte til 173 internasjonale reisemål. Selskapet ble grunnlagt 7. oktober 1919, og har siden 2004 vært en del av Air France/KLM-gruppen. for å fly innen Nederland og til de nederlandske koloniene.

Ofte stilte spørsmål om Reisemekka

Her er alt du trenger å vite om Reisemekka i Stavanger 2023 - i kortversjon.