Cruise med reiseleder

Fantastiske Amazonas og Sør-Amerika med Azamara Quest

Fargerik tropisk fugl i Amazonas.

Frodig jungel, fargesprakende papegøyer og andre eksotiske skapninger, store verdensbyer og ukjente landsbyer - ispedd avslappende sjødager om bord i Azamara Quest. Kaptein Johannes Tysse fra Osterøy loser oss trygt gjennom dette 22 netters eventyrcruiset på Amazonas og langs østkysten av Sør-Amerika.

Vår første havn dypt i Amazonas er den lille elvebyen Santarém. Her er det et fantastisk dyre- og fugleliv med blant annet rosa delfiner.

Nyt de eventyrlige sandstrendene i byer som Manaus, Fortaleza og solfylte Natal, som er omgitt av sanddyner og korallrev. Fargerike Recife er kjent som "Venezia i Brasil", før Kristus-statuen ønsker oss velkommen til Rio de Janeiro.

Vi nyter livet med to sjødager før vi ankommer Montevideo i Uruguay. Cruiset avsluttes i Buenos Aires - blir det tid til biff og tango?

Høydepunkter

Reiserute

Avreiser

15.11.2023
29 dager

Ledige plasser

Fra kr 78.800,-

Fra: Oslo Lufthavn

Med: Ivar Fernandez Jensen

Program

19 frokoster, 16 lunsjer og 14 middager inkludert

Skips og lugarinformasjon

Azamara Quest

Azamara Quest

Azamara Quest

Tonnasje: 30 277
Lengde: 181 meter
Passasjerkapasitet: 686 (basert på to personer i hver lugar)
Mannskap: 408
Byggår/Renovert: 2000/2016
Registreringsland: Malta

Azamara Quest ble bygget for Renaissance Cruises som R Seven i 2000. I 2006 ble skipet solgt til Pullmantour Cruises og seilte under navnet Blue Moon. I 2007 ble hun et Azamara-skip og det nye navnet ble Azamara Quest

Om bord kan du velge mellom å spise i skipets hovedrestaurant, i buffetrestauranten eller i en av de to spesialrestaurantene Prime C og Aqualina. Her er det ingen faste bordsettinger og du velger selv når, hvor og sammen med hvem du ønsker å spise. Standarden på mat og drikke er høy, og husets viner er inkludert i cruisets pris til lunsj og middag. Alkoholfrie drikkevarer er også inkludert gjennom hele cruiset.

Om kvelden er det et variert underholdningstilbud med musikk, dans og ulike show. På dagtid holdes foredrag om ulike temaer og det arrangeres kurs. Skipet har også et flott spa med et variert behandlingstilbud. Det finnes også treningsstudio, basseng og boblebad om bord.

Azamara anbefales for gjester over 40 år som er erfarne cruisere, par og enslige, som setter pris på service, god mat og vin, og som er mer opptatt av destinasjoner, kultur og opplevelser fremfor aktiviteter og underholdning. Cruisene kan fint anbefales til yngre par med samme fokus som over og som tiltrekkes av den rolige atmosfæren om bord. Azamara er perfekt for de søker en personlig, intim og maritim cruiseopplevelse.

Flåten består av tre skip – Azamara Quest, Azamara Journey og Azamara Pursuit. Alle tre er klassiske, elegante skip som kun tar maksimalt 694 passasjerer, og er klassifisert i det øvre premiumsjiktet.

Få andre cruiserederier tilbringer like lang tid i havn som Azamara. Skipene legger ofte til i havner andre større skip ikke kommer til, samt at de kan ligge både en og to netter i samme havn så man i ro og mak kan gå i land når det måtte passe.

Service er gjennomgående høy i alle ledd, fra du kommer om bord til cruisets slutt. Det er én ansatt pr. to gjester, og tips til personalet er selvfølgelig inkludert i cruisets pris.

I mars 2019 ble skipets kasino erstattet med en flott lounge, mens topplugarene ble utstyrt med nytt møblement. I tillegg til dette, ble det bygget seks nye utvendige Stateroom-lugarer, samtidig som gavebutikken fikk seg en oppgradering. Skipet fremstår nå som topp moderne, med høy grad av smakfull luksus uten på noen måte å være prangende. Med en avslappet kleskode er det lett å trives om bord på Azamara Quest.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo – Barbados/ Buenos Aires-Oslo
 • Transport fra flyplass til skip t/r
 • 3 netter før cruiset på hotel på Barbados
 • Velkomstmiddag ved ankomst Barbados
 • 2 netter etter cruiset på Four Seasons Buenos Aires
 • 2 utflukter i Buenos Aires (1 middag 2 lunch)
 • 22 netters cruise i valgt lugar ombord i Azamara Quest
 • All inclusive classic drikkepakke ombord på alle lugarkategorier
 • Samtlige skatter og avgifter
 • Samtlige måltider ombord
 • Gratis roomservice
 • Forhåndsbetalt tips
 • Azamazing Evening
 • White Party ombord
 • Det meste av show og underholdning ombord
 • Erfaren reiseleder fra Escape med på hele reisen

Dette er ikke inkludert

 • Alkohol i minibaren på lugaren
 • Spesialrestauranter
 • Utflukter i utfluktspakken eller i regi av rederiet under cruiset
 • Oppgradering til businessklasse på fly og tilslutning fra andre steder i landet
 • Reiseforsikring

Visum og innreise:

Ingen visum behøves til denne reisen. Pass må være gyldig minimum 6 mnd etter hjemkomst.

Alle reisende ha gyldig reiseforsikring.

Vaksine:

Det anbefales sterkt at nordmenn som både reiser til Brasil og via Brasil til andre land i Sør-Amerika, har med vaksinasjonsbok/vaksinasjonskort med dokumentasjon på at du er vaksinert mot gulfeber, og kan vise det fram i passkontrollen. Dette gjelder også reisende til Brasil fra andre sør-amerikanske land. Se ellers informasjon om gulfeber fra Folkehelseinstituttet under «Helse».

Det anbefales også Malaria vaksine da man skal til Amazonas

For videre vaksinering kontakt fastlege for vurdering ut fra din personlige helse

VIKTIG INFORMASJON

Grunnet usikkerheter rundt flytilbud etter pandemien må vi ta forbehold om endreniger i forhold til avreisedag. Flyruter slippes ca 10-11 måneder før retur flyvning. Pristillegg eller reduksjon kan eventuelt forekomme.

Cruise er tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel opplyse om at på denne ruten kan det forekommet ilandstigning med eksterne båter, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Fargevalg på lugarer og oppsett kan variere mellom skip og skipsklasse.

Med forbehold om skrivefeil.