Verdens vakreste vandring

Fotturer på Svalbard – et arktisk eventyr

På fjellvandring i strålende solskinn

Tenk å sitte på den arktiske tundraen med en god nistepakke mens du hører på spennende historier om isbjørn – og det midt i sommerferien! Vi lover deg at du ikke kommer til å savne Syden!

Bli med oss på fottur til Svalbard og opplev det spesielle sommerlyset, den nakne naturen og det livlige dyrelivet med polarrev, reinsdyr – og kanskje vi får se isbjørn også?

Alle aktiviteter og de fleste måltider er inkludert

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Program

5 frokoster, 1 lunsj, 3 nistepakker og 4 middager inkludert

Vårt bosted

Rangert 4 stjerner

Radisson Blu Polar Hotel

Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen tilbyr 128 komfortable rom med gratis Wi-Fi og vannkoker til kaffe og te. På rommet finner du også TV, bad med badekar, badekåpe, tøfler og hårtørrer. Det er mulig å låne strykejern og strykebrett. Etter en dag med arktiske eventyr, kan du varme deg i hotellets badstue, hvilerommet og boblebadene utendørs (forhåndsbestilles i resepsjonen). Utsikten over Hiorthfjellet fra restaurant Nansen spiseri er upåklagelig!
Hotellet har også nordlysvarsling om vinteren. Skriver du deg opp på listen i resepsjonen, vil du bli vekket om nordlyset flakker over himmelen på natten.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Flyreise Oslo Lufthavn - Longyearbyen t/r med SAS
 • 5 overnattinger med frokost på Hotel Radisson Blu Polar Spitsbergen
 • 3 fotturer inkludert turmat og matpakke
 • 1 båttur til Billefjorden og Nordenskiöldbreen inkl. lunsj
 • 1 Arktisk villmarksaften Camp Barentz med middag og drikke (øl, vin og mineralvann)
 • 2 middager i restaurant Nansen på hotellet
 • 1 fireretters middag i Funktionærmessen, Funken Lodge
 • Lokale guider fotturdagene med all nødvendig sikkerhetsutstyr
 • Turleder fra Escape Travel

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikke til middagene (unntatt på Camp Barentz)

NB! Svalbard ligger utenfor Schengen, og pass eller nasjonalt ID-kort er nødvendig når du reiser hit.

Avbestillingsvilkår for denne reisen Grunnet spesielle bestemmelser med våre underleverandører, gjelder avvikende avbestillingsvilkår for denne reisen:

Inntil 105 dager før avreise: kr 750 pr. person
Fra og med 105 til 65 dager før avreise: Depositumsbeløpet
Fra og med 65 til 45 dager før avreise: 50% av reisens pris
Fra og med 45 dager (mot normalt 36 dager) og fram til avreisedato og ved manglende fremmøte avreisedagen: Ingen refusjon.

Når du melder deg på denne reisen bekrefter du at du har lest og akseptert de vilkår som framkommer i dette punkt samt våre generelle reisevilkår.

Vanskelighetsgrad: Det kreves at deltaker er i god fysisk form og har gode knær. Turen går til dels i bratt og ulendt terreng, og er relativt krevende, se beskrivelse under dag for dag programmet. Det er gode oppstigninger og bratte nedstigninger på alle turene og en del løs stein. Fjellsko er nødvendig og gamasjer kan være en fordel ettersom det ofte kan være både snø og sørpe på breen. Ta gjerne med staver hvis du har. Dagsprogrammet kan bli endret i henhold til værforhold og annet.

Lunsj på fotturdagene: Guidene serverer frysetørret turmat-poser (som blandes ut med varmt vann), men vi har også inkludert nistemat som du selv smører med deg fra frokostbordet på hotellet.

Lignende turer