Bridge og elvecruise på Donau

/ Gjennom syv land og fem hovedsteder på Donau med Trygve Sætereng

  • Under vår seilas vil vi arrangere bridgeturnering mens vi seiler mellom Bucuresti og Wien.
  • Vi seiler gjennom den mektige Jernporten.
  • Vi bor komfortabelt i utvendige lugarer på vårt 4* elvecruiseskip MS River Discovery II.
  • Hver dag serveres smakfulle måltider, samt «afternoon tea» og lett kvelds-snacks.
  • I tillegg til bridgespill og turneringer, byr vi på flere opplevelser som vinsmaking, lokal underholdning og foredrag.
  • Vi har inkludert 8 utflukter som lærer deg mer om historiske hovedsteder og kulturelle småbyer, bl.a. en landsby-lunsj med lokal underholdning. Gled deg!
  • I tillegg til turneringsleder Trygve Sætereng har vi med vår erfarne og trivelige reiseleder, Morten Harg, fra Escape Travel.
  • Lugar til bruk alene uten tillegg, et begrenset antall, så ta kontakt med oss!

Trygve Sætereng begynte å spille bridge i tenårene, og har gjort det siden. Han er autorisert kursholder og turneringsleder for Norges Bridgeforbund (NBF), og har blant annet vært turneringsleder under «NM-uka» og i andre store turneringer. Han har også reist på turneringsturer med reiseglade nordmenn i snart 20 år, og er vant med å være turvert for reiseglade bridgespillere. Se egen side for bridge.no/escape.no her

SPILL BRIDGE GJENNOM SYV LAND LANGS DONAU
Vårt bridgecruise er for de som ønsker å spille bridge med likesinnede. Vi spiller enkel bridge i form av match-poeng. Vår kunnskapsrike bridgeleder Trygve Sætereng leder turneringen, der vi spiller for ære, ikke for penger.
Bridge turneringen gjennomføres med hensyn til utfluktene som inngår i programmet – så langt det lar seg gjøre! Se dag for dag programmet for ytterligere detaljer.

På hvert bridgeparti har vi 24 spill og gjennomfører en turnering som avsluttes på samme parti. I løpet av elvecruiset vil det bli arrangert en hovedturnering. Hovedturneringen kjøres over tre dager (etter hverandre), og det blir en sammenlagt-seier for disse tre dagene.

Vi vil også arrangere en uformell landskamp mellom gjester fra Escape Travel Norge og Escape Travel Sverige!
Det landet som på slutten av seilingen vinner turneringen, vinner ikke bare heder og ære, men også en vandrepokal som plasseres om bord på MS River Discovery II.
Måtte beste land vinne!

NB! Oppgitte bridgeturneringer i det aktuelle programmet er foreløpige og kan endres. Dersom noen er interessert kan det ordnes flere turneringer om bord.

Velkommen om bord og til et uforglemmelig bridgeseilas!

Klikk her for alle våre elvecruise på Donau 2019

Last ned reiseprogram
Turneringsleder
Trygve Sætereng
Reiseleder
Morten Harg

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger