Bridgetur til Mallorca

/ Bridge, sol og reiseglede

Vi har reist med våre bridgevenner til vakre Mallorca i en årrekke og hotellet vi bor på får alltid topp karakter.
Dette er en av våre mest populære turer, så her lønner det seg å bestille tidlig for å være sikret plass.

Høydepunkter

  • 14 netter på det lekre hotellet Ponent Mar 4*
  • Store fine leiligheter, velg mellom ett-roms og to-roms
  • Bridge i hyggelige omgivelser 
  • Trygve Sætereng, erfaren turneringsleder
  • Stor solterrasse med basseng

Bli med Trygve Sætereng og Escape Travel på Bridgeferie til Mallorca!
Trygve begynte å spille bridge i tenårene, og har gjort det siden. Han har i over 20 år vært autorisert turneringsleder for Norges Bridgeforbund (NBF).
Trygve har arrangert reiser og turneringer  i over 20 år, og er vant med å være turvert for reiseglade bridgespillere.

Bridge er et fantastisk spennende kortspill, og en fin hobby for deg som liker sosiale lag hvor man sammen med likesinnede spiller i makker-par.
Hver ettermiddag spiller vi bridge og det deles ut mange premier.

Lær mer! To formiddag hver uke arrangerer Trygve kurs.

Se egen side for bridge.no/escape.no her 

 

Mallorca med sin flotte natur, rike kultur og gode klima er et populært reisemål. Inne på øya snor idylliske vandreleder seg mellom lunder med krokete oliventrær og havutsikten er aldri langt unna. Øyas sjarmerende fjellandsbyer er vel verdt et besøk, og la deg gjerne friste av en landsbylunsj med landbrød, tapasskinke og mallorcanske oster.

Palma de Mallorca er øyas hovedstad og største by, og kalles ofte et mini-Barcelona. Arkitekturen minner om den i Catalonias hovedstad, og det gjør også det pulserende gatelivet.  Den sjarmerende gamlebyen med sine snirklete trange brostensgater, blomstrende torg og fristende restauranter er et hyggelig bekjentskap. Butikkene bugner av lokale spesialiteter og her finnes det siste innen mote og design, samt et stadig større utvalg av trendy restauranter og nattklubber. Gjennom historien har byen opplevd arabisk, spansk, katalansk og romersk innflytelse og de rundt 400 000 innbyggerne som bor her i dag skaper et fargerikt gatebilde. Det mallorcanske hverdagslivet med handel, kafékultur, gateartister og turistenes vandringer mellom severdigheter og tapasbarer er en artig opplevelsePalmas kjennemerke, den 44 meter høye gotiske katedralen «La Seu», skal være bygget av den første kong Jaime allerede på 1230-tallet. Katedralen sto ferdig i 1601 og er verdens eneste gotiske katedral som er bygget ved sjøen. Hvor enn du går i Palma, ser du den imponerende katedralen, og vi bor bare en liten halvtime unna.

 

Last ned reiseprogram
Turneringsleder
Trygve Sætereng

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger