Cruise gjennom Panamakanalen fra Hollywood til Miami

/ Storbyer og karibiske paradis med Norwegian Bliss

Bli med og ta «snarveien» mellom Stillehavet og Atlanterhavet gjennom Panamakanalen – så skal vi få med oss mange spennende høydepunkter på hver side av kanalen.

Vi starter på USAs vestkyst og får med oss et par dager i Los Angeles, så mønstrer vi på Norwegian Bliss og seiler langs kysten til Cabo San Lucas, Puerto Vallarta og Guatemala før vi passerer gjennom Panamakanalen til Colombia og besøker den karibiske øya Aruba før ferden fortsetter til Miami.

Du får oppleve:

 • 2 netter i Los Angeles på LA Grand Hotel
 • Heldagsutflukt i Los Angeles med Hollywood og Beverly Hills
 • 17 dagers cruise med Norwegian Bliss
 • Utforsk elegante Cabo San Lucas med drømmestrender og feriestemning
 • Mayakultur og kolonistil i Guatemala
 • Seile gjennom den verdenskjente Panamakanalen
 • Fargeklatten Cartagena i Colombia
 • Hvite strender, flamingoer og karibiske rytmer på Aruba
 • Halvdagsutflukt i Miami

Og dessuten:

 • Velg 2 av: Penger til utflukter, drikkepakke, restaurantpakke eller internett.
 • Freestyle dining ombord – spis når du vil og i hvilken restaurant du vil
 • Observation lounge med 180 panoramautsikt foran på skipet
Last ned reiseprogram
 • Pris fra 48 950,-
 • Første tilgjengelige avreisedato 04.11.2020 (1 avreisedatoer)
 • Varighet 20 dager
 • Seil den nye Panamakanalen
 • Drikkepakke og internett inkludert
Reiseleder
Cathrine Asbjørnrød

Avreiser

Ditt utvalg
 • Avreisedato 04.11.2020
 • Avreisested Oslo Lufthavn
 • Tilgjengelighet Ledig
 • Dager 20 dager
 • Priser fra 48 950,-
Skriv ut

Dag til dag program

Dag 1

Avreise Oslo og ankomst Los Angeles

Vi reiser fra Oslo om formiddagen og om ettermiddagen lokal tid ønsker vi velkommen til Los Angeles!

Los Angeles betyr «englene» på spansk, og er Sør-Californias bankende hjerte, verdenskjent for sin glamorøse livsstil i solskinnet og vrimmelen av filmstjerner.

En reise til Los Angeles har mer å by på enn bare film, men det lar seg ikke benekte at filmindustrien – og alt som følger med den – utgjør en vesentlig del av byens legendariske mystikk. Hollywood er selvfølgelig bare en del av byen, men få av de som har vært der, kan ærlig si at det første glimtet av det berømte Hollywood-skiltet ikke er minneverdig! Dette er en by der du tross alt kan havne i samme kø som en verdensstjerne når du skal kjøpe en kopp kaffe – ikke minst hvis du befinner deg på Sunset Strip.

 

Rodeo Drive i Los Angeles - vindusshopping har alle råd til!
Dag 2

Los Angeles og heldagsutflukt

Etter å ha sovet ut skal vi i dag se Los Angeles!

Den som sa at folk ikke går i Los Angeles, har aldri besøkt det travle sentrumsområdet. Det vokste frem fra en typisk spansk bosetning på Olvera Street, til et sentrum rikt på kultur, historiske bygninger og shopping. Her kan du blant annet handle tradisjonelle, håndlagde meksikanske varer. Vi vil også stoppe i et av de nyere sentrumsområdene, med Los Angeles Music Center og Walt Disney Concert Hall.

Neste stopp er Hollywood. Du vil se Graumans kinesiske teater med hånd- og fotavtrykk fra kjente filmstjerner – og selvsagt skal vi gå Walk of Fame, gaten der så mange kjendiser har sin egen stjerne. Det er over 2500 stjerner her, så håper du finner fram til din favoritt!

Vi fortsetter videre til Sunset Boulevard, også kjent som Sunset Strip, samt Beverly Hills med alle herskapshusene til de rike og berømte og det velkjente shoppingmekkaet Rodeo Drive.

Det første hotellet her ble bygget i 1912, og Beverly Hills Hotel ble raskt hjertet av byen – og det er det fortsatt i dag. Andre hoteller fulgte snart, og det samme gjorde «stjernene til sølvskjermen». I 1919 begynte Mary Pickford trenden med å bygge påkostede hjem i Beverly Hills, som fortsatt er populært i dag for skuespillere, velstående forretningsfolk og sportsstjerner.

Så fortsetter vi til Stillehavskysten. På Venice Beach slynger kanalene seg gjennom et boligområde som er forbundet med broer, og fargerike Venice Boardwalk med sin loppemarked-sirkus-atmosfære imponerer enhver besøkende.

Lenger nord kan du nyte synet over hele bukten fra toppen av et opplyst pariserhjul ved den berømte Santa Monica Pier, som bare ligger et par kvartaler unna Third Street Promenade, en himmel av bokhandlere, butikker og kafeer. Og hvis vi får tid, kan vi fortsette nedover til Malibu, der filmstjernenes eiendommer er gjemt i åsene over havet.

Kveldsstemning på Venice Beach.
Dag 3

Los Angeles og innsjekk på Norwegian Bliss

Skipet seiler kl 15.00

Etter frokost og utsjekk av hotellet begir vi oss mot skipet hvor vi leverer bagasjen og sjekker inn. Etter innsjekk kan du legge fra deg håndbagasjen på lugaren og gå rett til lunsj. Det er alltid sikkerhetsøvelse før skipet seiler. Dette er obligatorisk for alle gjester, og det vil bli gitt informasjon når og hvor dette foregår.

Så er vi klare for å kaste loss og begi oss ut på et fantastisk eventyr! Vi samles på dekk for å skåle ved utseilingen, og etterpå går vi til middag.

Hva det er til middag? Omtrent hva du vil!
Dag 4

Til sjøs

I dag skal vi nyte skipet og alt det har å tilby. Du velger om du vil ha frokost på den private balkongen din, i buffeten eller á la carte-restauranten.

Bruk gjerne også dagen til å finne ut av alle aktivitetene som faktisk tilbys ombord. Her kan du være med på alt fra spinningtimer til kor, serviettbrettekurs. Her blir det ikke lett å finne et kjedelig øyeblikk! Men om du bare vil slappe av og hvile øynene på horisonten eller lese ei god bok, er det selvsagt opp til deg.

Slapp av ved bassenget om bord.
Dag 5

Cabo San Lucas, Mexico

Skipet ankommer kl 10.00 og seiler kl 20.00

En gang var dette en liten fiskelandsby der den ligger på tuppen av halvøya Baja California, men det er lenge siden. De vakre fargene med kalksteinsklipper som speiler seg i det turkise havet virker som en magnet på de besøkende. Det marine livet er rikt med både skilpadder og hvaler. Mange rike og berømte velger gjerne Cabo San Lucas som sitt feriested, og resorter og eksklusive hotell er det mange av. Men du skal ikke langt unna for å finne ro, øde strender samt ørken og fjell.

 

Panoramaoversikt over Cabo San Lucas. Byen er kjent for flotte strender og de spesielle klippeformasjonene.
Dag 6

Puerto Vallarta, Mexico

Skipet ankommer kl 11.00 og seiler kl 18.00

Puerto Vallarta ligger i Banderasbukta, Mexicos største naturlige bukt, som er 5,5 mil lang og 3,5 mil bred. Den har siden 1950-årene vært en populær ferieby både for meksikanere og amerikanere. Her er det hyggelig med brolagte gater og mange små kafeer og restauranter, men samtidig har byen et moderne preg.

Langs elva Cuale ligger det to store markeder der man kan kjøpe håndverksprodukter og suvenirer, og byen har også et arkeologisk museum med en betydelig samling av førkolombiansk kunst.

Det er strendene som lokker de fleste, men det er mer å se. Los Arcos er selve symbolet for byen, buene som vokter et utendørs amfiteater. Templo de Guadalupe er tydelig i bybildet med sine tårn og kupler.

Puerto Vallarta i Mexico - du blir glad bare av fargene!
Dag 7-8

Til sjøs

Norwegian Bliss har alt av aktiviteter ombord du kan tenke deg. Her er mulighetene uendelige, selv for deg med lopper i blodet. Skipet er også flott utsmykket med vakker originalkunst, så her kan du gå rundt på din egen oppdagelsesferd. Få med deg lunsj i en av de mange restaurantene, eller noen av de flotte showene som finnes om bord.

Godt å slappe av på skipet mellom alle opplevelsene.
Dag 9

Puerto Quetzal, Guatemala

Skipet ankommer kl 08.00 og seiler kl 17.00

Vi ankommer Guatemala og Puerto Quetzal, den største havnebyen ved Stillehavet. I Guatemala kan mayaenes fantastiske historie spores flere steder i form av majestetiske ruiner. Vulkaner, innsjøer og fjell sørger for naturlig skjønnhet i sterke fargekontraster. Den vulkanske jorden gir god grobunn for vekster, og kaffe er landets store eksportartikkel. Pastellfargede, koloniale bygninger gjør miksen komplett.

Innsjøen Atitlan er den dypeste i Sentral-Amerika, og den er omringet av tre vulkaner. Et optimalt fotomotiv!

Det er også mulig med et besøk i byen La Antigua som er oppført på UNESCOs verdensarvliste og er sterkt preget av spansk koloniarkitektur. Her er det også et vell av vakre kirker fra kolonitiden.

De mest kjente attraksjonene i La Antigua er:

 • La Merced Church – en barokkirke fra 1767
 • Palacio de los Capitanes fra 1549 – palasset var hovedkvarteret for hele Mellom-Amerika i kolonitiden, frem til hovedstaden ble flyttet i 1776
 • Convento de Las Capuchinas – en av de vakreste eksemplene på klostrene fra 1700-tallet i Guatemala
 • Catedral de San José
 • Arkitekturkomplekset La Recolección fra 1717 – en tidligere kirke og kloster for ordenen Ordo Fratrum Recollectorum
 • Ruinene til kirken San José el Viejo
 • San Francisco Church

En annen stor attraksjon er mayakulturen som stadig preger store deler av Guatemala. Det er mulig å stifte et nærmere bekjentskap med denne tidligere mystiske sivilisasjonen, med et besøk ved Iximche-ruinene. Iximche var engang hovedstaden i kongeriket Kaqchikel.

Guatemalas fantastiske natur er den tredje største attraksjonen, og en tur til landets imponerende høyland med blant annet den høytliggende innsjøen Lake Atitland kan virkelig anbefales. Benytt deg av rederiets organiserte utflukter her.

Kl. 18.00 forlater vi Guatemala og fortsetter videre langs Mellom-Amerikas kyst, inntil skipet når frem til Mexico.

Hovedgaten i La Antigua i Guatemala. Fargerikt!
Dag 10

Til sjøs

Lyden av bølgeskvulp og en behagelig gynging har gitt oss en god natts søvn, og vi våkner opp til en ny sjødag ombord. Les en god bok på dekk, nyt en lang lunsj i restauranten eller skjem deg bort i skipets spa.

På sjødager serveres det også en deilig lunsj i skipets hovedrestaurant.

Det er livemusikk på dekk, du kan spille bingo i teateret, gå på forelesninger eller delta på quiz. Vil du være mer aktiv, kan du bli med på dansekurs i forskjellige dansestiler, eller det blir arrangert turer bak kulissene for den som er interessert i cruiselivet.

Unn deg en tur i spaet. Ferie betyr jo også avslapping ...
Dag 11

Puntarenas (Puerto Calders) Costa Rica

Skipet ankommer kl 08.00 og seiler kl 16.00

Costa Rica betyr rett og slett «den rike kysten», og landet lever opp til navnet sitt! Her er den grønneste regnskog, der spredte, naturskjønne strender breier seg mellom den frodige vegetasjonen. Passer du på å se opp, kan du få øye på apekatter og dovendyr som henger i trekronene og tar livet mer eller mindre med ro.

Costa Rica har hatt fokus på økovennlig turisme i lange tider og var forut for sin tid. Ikke så merkelig når du vet hva dette lille landet har å forvalte av natur og dyreliv

Se opp, så titter kanskje et dovendyr ned på deg!
Dag 12

Til sjøs

På vei mot enda et nytt land og nye, spennende opplevelser. Dagen i dag benyttes om bord til det du måtte ønske å gjøre – eller ikke gjøre.

Hva med å prøve lykken i kasinoet?
Dag 13

Panamakanalen, Panama

Nøyaktige tider kommer nærmere avreise

I dag skal vi oppleve et av reisens absolutte høydepunkter: turen gjennom Panamakanalen, som ble innviet i 1914.

Det ambisiøse prosjektet å forbinde de to verdenshavene stilte ingeniørene overfor en krevende oppgave, og samtidig ble det en økonomisk og politisk utfordring. Tanken på å anlegge en kanal går tilbake til oppdagelsen av Panamas stillehavskyst, som den spanske erobreren Balboa gjorde i 1513. Med denne oppdagelsen begynte kjøpmenn og regjeringer å fantasere om en passasje som kunne gjøre det mulig for skip å komme over fra Atlanterhavet til Stillehavet uten å måtte gå den 20 000 kilometer lange og farefulle veien rundt spissen av Sør-Amerika.

Det var mange som gikk inn for prosjektet, blant dem Benjamin Franklin og dikteren Goethe. Det franske selskapet La Societé internationale du Canal Interocéanique begynte på anleggsarbeidet i 1880, og de neste to tiårene var preget av stadige ingeniørutfordringer, i tillegg til utallige jordskred og epidemier som tok livet av nesten 22 000 arbeidere. Franskmennene besluttet derfor å selge rettighetene til prosjektet til den amerikanske regjeringen under president Theodore Roosevelt. Prisen var 40 millioner dollar.

Da amerikanerne overtok byggeprosjektet i 1904, sto de overfor byggingen av den største demningen og de største slusene og jernportene man overhodet kunne forestille seg i den tiden. Videre var det store miljøproblemer man måtte hanskes med. En hær av arbeidere fra flere land jobbet med det store byggeprosjektet, og mange mistet livet.

15. august 1914 ble Panamakanalen offisielt innviet, og S/S Ancon gikk som første skip gjennom dette menneskeskapte vidunderet. I dag er kanalen fremdeles av stor betydning for skipsfarten og verdenshandelen, men nå tilhører den Panama. På grunn av de moderne handelsskipene og containerfartøyene, som stadig blir større, blir det arbeidet med å utvide kanalen og slusene, slik at bredere skip enn vanlig kan gå gjennom den. Maksimal bredde er i dag 32,3 meter.

Etter utvidelsen av Panamakanalen kan nå skip på størrelse med Norwegian Bliss seile gjennom – vi gleder oss!

Tre skip på vei inn i Gatun-slusene.
Dag 14

Cartagena, Colombia

Skipet ankommer kl 11.00 og seiler kl 18.00

I dag skal vi besøke en skikkelig fargeklatt av en by! Men byen har en ganske dramatisk historie. Cartagena ble grunnlagt i 1533, og historien forteller om spanjolenes gullplyndringer og fullastede skip med kurs for hjemlandet – alltid i fare for angrep av grådige pirater. Cartagena var ankomsthavn for de første slaveskipene og sentrum for nådeløse angrep fra andre kolonimakter som England og Frankrike.

I dag er byen et fredfylt tropisk paradis, med et bysentrum i godt bevart spansk kolonistil som står på UNESCOs verdensarvliste. San Felipe-festningen ble bygget av spanske kong Ferdinand for å beskytte Cartagena og troner som et landemerke over byen. Bovedas var en gang et byfengsel, men er i dag et eldorado av små brukskunstbutikker.

Skipet ligger ved kai i Cartagena hele dagen. Det går skyttelbusser mellom skipet og gamlebyen som man kan ta for noen få dollar. Opplev den sjarmerende gamle bydelen på egen hånd, eller delta på en av utfluktene fra skipet som inkluderer byrundtur med hest og vogn, byvandring, utflukt til La Popa-klosteret og besøk i Gullmuseet.

Cartagena er farger og liv!
Dag 15

Santa Marta, Colombia

Skipet ankommer kl 08.00 og seiler kl 16.00

Santa Marta er Colombias eldste by og ble grunnlagt av conquistadoren Rodrigo de Bastidas i 1525. Romantiske Santa Marta med sine ca 500 000 innbyggere ligger idyllisk mellom fjellkjeden og vakre kritthvite karibiske strender. Gamle ruiner dukker opp mellom de tropiske mangroveskogene i nasjonalparken Tayrona. Dette er også et paradis for dykkere og snorklere.

Santa Marta, Colombia .
Dag 16

Oranjestad, Aruba, De Nederlandske Antiller

Skipet ankommer kl 09.00 og seiler kl 20.00

Karibien venter! Aruba er ikke større enn at man kan se det meste på en dag. På tross av det lille arealet – øya er 3 mil lang og 1 mil bred – er naturen variert. Fra vakre viker med palmer, turkisblått vann og Karibias mykeste hvite sand til et forunderlig røft landskap med forrevne klipper og skjulte kalksteinsgrotter på nordkysten.

Midt på øya finner du et ørkenlandskap med store kaktusplanter og steinformasjoner som ser ut som en rasende gud har skapt dem en gang i fortiden. Øya var opprinnelig bebodd av Caquetio-folket, men da den spanske oppdagelsesreisende Alonso de Ojeda kom til øya omtrent i 1499, ble alle innbyggerne tvangsflyttet til Santo Domingo, der de ble satt til å jobbe i kobbergruvene.

Nederland tok makten over øya i 1636, og i forbindelse med Napoleonskrigene var øya under engelsk styre i 1805. Øya kom tilbake under nederlandsk kontroll i 1816.

Vi legger til kai i øyas hovedstad, Oranjestad, en ren og blankpusset liten by med bare 20 000 innbyggere. Legg merke til den sterke nederlandske innflytelsen på arkitekturen. Aruba er ikke som andre karibiske øye, men er i en kategori helt for seg selv.

På karibiske strender må du kanskje dele plass med flamingoer.
Dag 17-18

Til sjøs

Etter et ganske langt og innholdsrikt landprogram med mange inntrykk og opplevelser, kan det være deilig å slappe av med et par dager ombord.

Vi begir oss nå på vei mot Miami. Dersom du er av den litt mer rastløse typen, kan skipets velutstyrte treningssenter få ut litt lopper av blodet. Her kan du være med på yoga- eller spinningtimer, eller ta treningen i eget tempo.

Nyt livet om bord!
Dag 19

Miami

Skipet ankommer kl 07.00

Etter en delig frokost og siste mulighet til å nyte skipets bugnende utvalg begir vi oss på en utflukt i Miami som vil ende på flyplassen.

Norwegian Bliss legger til i Miami
Dag 20

Ankomst Oslo

Vi ankommer Oslo på formiddagen og takker for en minneverdig tur sammen.

Reisebetingelser

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Los Angeles/ Miami- Oslo
 • Setereservasjon
 • Transport fra flyplass til hotell
 • 2 netter på Fairwind Hotel i Miami
 • Transport fra hotell til skip
 • Heldagsutflukt i Los Angeles
 • 16 netters cruise i valgt lugar med Norwegian Bliss
 • Premium drikkepakke på alle lugarkategorier
 • Inkludert internettpakke (250 minutter)
 • Spesialkaffe til måltidene
 • 1 flaske vann på rommet per dag
 • Samtlige skatter og avgifter
 • Forhåndsbetalt tips
 • Det meste av show og underholdning ombord
 • Erfaren reiseleder fra Escape med på hele reisen

Prisen inkluderer ikke:

 • Alkohol i minibaren på lugaren
 • Utflukter i regi av rederiet under cruiset
 • Oppgradering til Business og tilslutning fra andre steder i landet
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • ESTA til USA

PASS OG VISUM
Alle søke ESTA til USA. For ESTA tilkommer en kostnad på USD 14 pr. person. ESTA søker man senest 72 timer før avreise.

VIKTIG INFORMASJON

Cruise er meget tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil allikevel informere at ilandstigning med småbåter kan forekomme, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Hele gruppen blir seatet sammen til middag. Ønsker man andre middagstider eller å spise alene er dette selvsagt mulig, men må opplyses om i god tid før avreise

Samtlige pass må ha 6 måneders gyldighet etter hjemkomst.

Med forbehold om endringer og skrivefeil.

AVVIKENDE REISEVILKÅR
Vi belaster et depositum på kr 3500 pr. person på våre gruppecruisereiser.

Lugarkategorier

 • Minisuite

  Lugaren er ca. 24 m2 stor, har en 4 m2 stor balkong, og har to enkeltsenger som kan settes sammen til en stor.

  • Privat bad med dusj
  • Toalettartikler
  • Romslig klesskap
  • Hårføner
  • Stol og bord
  • Minibar/kjøleskap
  • Flatskjerm TV
  • Telefon
  • Aircondition
  • Tak til gulv vinduer
  • Privat balkong med stoler og bord
 • Balkonglugar

  Lugaren er ca. 20 m2 stor, med Ca 4-5m2 stor balkong, og har to enkeltsenger som kan settes sammen til en stor.

  • Privat bad med dusj
  • Toalettartikler
  • Romslig klesskap
  • Hårføner
  • Stol og bord
  • Minibar/kjøleskap
  • Flatskjerm TV
  • Telefon
  • Aircondition
 • Innvendig lugar

  Lugaren er ca. 13 m2 stor og har to enkeltsenger som kan settes sammen til en stor.

  • Privat bad med dusj
  • Toalettartikler
  • Romslig klesskap
  • Hårføner
  • Stol og bord
  • Minibar/kjøleskap
  • Flatskjerm TV
  • Telefon
  • Aircondition

Norwegian Bliss Nytt skip i 2018

 • Tonnasje: 167.800
 • Lengde: 330 m.
 • Passasjerkapasitet: 4.004 (basert på to personer i hver lugar)
 • Mannskap: 2.100
 • Byggår: 2018
 • Registreringsland: Bahamas

Norwegian Cruise Line ble i 1966 grunnlagt av Knut Ulstein Kloster og Ted Arison som «Norwegian Caribbean Lines». Rederiet er under samme eierselskap (Norwegian Cruise Line Holdings Ltd.) som Regent Seven Seas Cruises og Oceania Cruises.

Norwegian Cruise Line kjennetegnes av sitt slagord; ”Feel Free”, som betyr valgmuligheter og fleksibilitet. Her finnes ingen faste bordsettinger eller dresskoder. Man spiser når man vil, hvor man vil, med hvem man vil og kler seg etter humøret. Dette gjør at passasjerene spiser på ulike tider og at det derfor sjelden blir trangt i barer og salonger.

Norwegian Bliss er en del av rederiets Breakaway Plus-klasse og er søsterskipet til Norwegian Escape og Norwegian Joy. Byggingen av Norwegian Bliss startet høsten 2016 og er Norwegian Cruise Lines 16. skip.

Norwegian Bliss er et spektakulært skip med flere revolusjonerende fasiliteter. I Observation Lounge (foran på dekk 15) kan man nyte en 180 graders spektakulær utsikt.

Frihet og fleksibilitet

Norwegian Bliss har et design som er tilpasset slik at gjestene får den friheten og fleksibiliteten som forventes av et cruise med Norwegian Cruise Line – inkludert det luksuriøse suiteområdet The Haven.

Studiolugarer og The Haven

Norwegian Bliss har et rikt utvalg lugarer og suiter – deriblant 374 innvendige lugarer, 308 minisuiter og 82 studiolugarer. Studiokomplekset er kun tilgjengelig via studiogjestenes private nøkkelkort, og her finnes det blant annet snackservice, brettspill og personale som inviterer single reisende til sosiale tilstelninger og aktiviteter.

The Haven er det bl.a. være 80 moderne og luksuriøse suiter samt en egen Observation Lounge («Haven Observation Lounge») som går over to dekk!

Skipet tilbyr seilingsruter til Karibia og Alaska.

The Haven by Norwegian
Hvis du ønsker å unne deg og familien det beste om bord, anbefaler vi suiteområdet The Haven. Gjemt bort på øverste dekk, om bord på åtte av rederiets skip, ligger de mest luksuriøse, velutstyrte og romslige suitene som tilbys hos Norwegian Cruise Line. Haven-området fremstår nærmest som «et skip i skipet» med egen restaurant, lounge, butler og 24 timers romservice gjennom hele ferien. I The Haven Courtyard ligger områdets solterrasse, basseng, treningsområde og boblebad, slik at du kan nye en avslappet og luksuriøs atmosfære i tilbaketrukne omgivelser – til tross for at det finnes flere tusen gjester om bord. Velg mellom fem suitekategorier med en størrelse på 28 – 454 mog med plass fra 3 til 8 personer. The Haven har også familievillaer med bl.a. eget barnesoverom, to bad og stue med spisebord for hele reisefølget.