Sommercruise fra København til St. Petersburg, Tallinn, Riga, Stockholm, Helsinki og Visby

Cruise i Østersjøen og Russland

Oppstandelsens kirke (frelser på sølt blod). St. Petersburg

Du behøver ikke reise langt for å oppleve mye! På et cruise i Østersjøen får du både staselige storbyer, idylliske småbyer, nordisk skjærgårdsidyll, en god dose historie – og selvsagt får du nyte det gode liv om bord i et flott cruiseskip.

Dette er et perfekt cruise for deg som ikke ønsker å fly så langt, men likevel få den gode cruiseopplevelsen med spennende havner og avslappende skipsliv. Vi seiler med Royal Caribbeans Voyager of the Seas, fullspekket med opplevelser, god stemning og en smak av luksusliv.

Cruiset går i juni, og fins det egentlig noe vakrere sted å være enn her i nord rundt midtsommer? De lyse nettene, de blomstrende byene, det helt spesielle sommerlyset ... Velkommen med på sommercruise!

Nærcruise

2 dager i St. Petersburg

Middelalderfølelse i Visby

Høydepunkter

Avreiser

05.06.2022
11 dager

Ledige plasser

Fra kr 17.950,-

Fra: Oslo Lufthavn

Program

9 frokoster, 9 lunsjer og 9 middager inkludert

Voyager of the Seas

Voyager of the Seas

Voyager of the Seas var det første skipet i Royal Caribbeans Voyager-klasse, som også inkluderer søsterskipene Adventure, Explorer, Mariner og Navigator of the Seas. Skipet tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter som garanterer underholdning for gjester i alle aldre.

Om bord kan man oppleve alt fra klatrevegg og treningssenter til skøytebane hvor man kan oppleve spektakulære forestillinger av skøyteartister i verdensklasse eller selv prøve evnene på isen.

Skipet er dessuten utstyrt med en hyggelig handlegate i 4 dekkshøyder som rommer en lang rekke butikker og kafeer samt en rekke rekreasjonstilbud.

De minste kan også få more seg med Royal Caribbeans samarbeid med Dreamworks og f.eks. møte de populære figurene fra Shrek, Madagaskar eller Kung Fu Panda.

Der finnes flere restauranter å velge mellom om bord, og de lever alle opp til Royal Caribbeans høye gastronomiske standard.

Tonnage: 137.280

Lengde: 311 meter

Antall dekk: 15

Passasjerer: 4269

Besetning: 1200

Bygget: 1999 (Renovert 2019)

Reisebetingelser

Dette er inkludert

 • Fly fra Oslo til København t/r
 • Innsjekket bagasje
 • Setereservasjon
 • Transport fra flyplass til skip
 • 10 netters cruise i valgt lugar ombord på Voyager of the Seas
 • Samtlige skatter og avgifter
 • Forhåndsbetalt tips
 • Det meste av show og underholdning ombord
 • Norsk reiseleder fra Escape med på hele turen

Dette er ikke inkludert

 • Drikkevarer utover kaffe, te og vann fra automater
 • Utflukter under cruiset
 • Reise- og avbestillingsforsikring

PASS OG VISUM

Alle må ha visum til Russland dersom man ønsker å gå iland her. Dette er ikke inkludert i reiseprisen, men ved bestilling av en av rederiets utflukter inkluderes visum.

VIKTIG INFORMASJON

Cruise er meget tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil alikevel informere at ilandstigning med småbåter kan forekomme, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Hele gruppen blir seatet sammen til middag. Ønsker man andre middagstider eller å spise alene er dette selvsagt mulig, men må opplyses om i god tid før avreise

Samtlige pass må ha 6 måneders gyldighet etter hjemkomst

Med forbehold om endringer og skrivefeil.

AVVIKENDE REISEVILKÅR

Vi belaster et depositum på kr 3500 pr. person på våre gruppecruisereiser.

Lignende turer