Cruise med reiseleder Jule- og nyttårscruise med Celebrity Eclipse

Los Angeles til Buenos Aires - det legendariske cruiset rundt Kapp Horn

Flyvende fugl

Bli med på en av de mest storslagne cruiseopplevelsene som finnes - julen 2023 er definitivt en julefeiring du kommer til å huske!

Denne reisen tar deg hele veien fra Los Angeles i Nord-Amerika til Buenos Aires i Sør-Amerika. Den legendariske ruten rundt Kapp Horn med de chilenske fjordene og passasjene Beaglekanalen og Tierra del Fuego byr på glitrende sjøer, fosser og et rikt utvalg av sjøpattedyr og fugler.

Gled deg til fargerikt dyreliv i Costa Rica, drømmestrender i Mexico, fiskerlandsbyer i Ecuador, de mystiske Nazca-linjene i Peru og vaggende pingviner i Patagonia. Sjekk hele reiseruten, dette kan bli ditt livs opplevelse.

Avreiser

06.12.2023
34 dager

Ledige plasser

Fra kr 80.500,-

Fra: Oslo Lufthavn

Høydepunkter

Reiserute

Program

26 frokoster, 26 lunsjer og 26 middager inkludert

Strand i Cabo San Lucas, Mexico

Stranden i Cabo San Lucas, Mexico.

Dovendyr i trærne, Mellom-Amerika

Besøk en nasjonalpark og speid etter dovendyr!

En ara papegøye som flyr

Ara papegøye

Utsikt fra Lima Barranco.

Storslagen utsikt fra Lima Barranco.

Et nærbilde av en kvinne som vever i Peru med lyse tradisjonelle klær.

Veving i Peru, her kan du finne mange fargerike gaver

Naturlig leveområde for magelliske pingviner

Naturlig leveområde for magelliske pingviner

Skip og lugarkategorier

Eclipse1

Celebrity Eclipse

Tonnasje: 121.878 bruttotonn
Lengde: 317 meter
Passasjerkapasitet: 2852
Mannskap: 1210
Byggeår/Renovert: 2010/ 2018
Registreringsland: Malta

Celebrity Eclipse tilhører Celebrity Cruises' fantastiske skipsklasse Solstice. Skipet er elegant innredet, utstyrt med toppmoderne fasiliteter og har et personale som prioriterer førsteklasses gjesteservice. Ombord kan gjestene nyte underholdning for reisende i alle aldre, men programmet er særlig tilpasset et voksent publikum. Besøk behagelige Lawn Club på skipets øverste dekk, som byr på et utvalg av aktiviteter på nyklippet gress, før du på kvelden kan oppleve spektakulære forestillinger, nyte livemusikk eller se en god film i avslappende omgivelser. Ombord venter også mange gastronomiske høydepunkter, blant annet fantastiske grillopplevelser på restaurant Tuscan Grill, der maten serveres i luksuriøse omgivelser med panoramautsikt utover havet. I skipets fantastiske spaavdeling, AquaSpa, kan du forkjæle kroppen gjennom deilige velværebehandlinger i en avslappende atmosfære.

Celebrity Cruises
Celebrity Cruises er et datterselskap av Royal Caribbean Cruise Line og har tolv skip som seiler på mange ulike seilingsruter og anløpshavner over hele verden. Rederiet har en balansert blanding av nye og mer erfarne cruisepassasjerer, og tilbyr en ferie av høy kvalitet til en fornuftig pris.

Utflukter i løpet av cruiset
Celebrity Cruises tilbyr et stort og variert utvalg av utflukter i alle anløpshavnene. Utfluktene ledes av godkjente, profesjonelle guider med god lokalkunnskap, slik at du får mest mulig ut av ditt opphold i land. Celebrity anbefaler at du bestiller utfluktene før du reiser, slik at du er sikret plass på ditt førstevalg.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo-Los Angeles-Buenos Aires-Oslo i økonomiklasse
 • 1 natt på Loews Hollywood Hotel i Los angeles
 • 30 netter i valgt lugar ombord på Celebrity Eclipse
 • Helpensjon
 • Samtlige skatter, avgifter og tips
 • Gratis internett ombord
 • Classic all inclusive drikkepakke
 • Samtlige transporter før og etter cruiset
 • 1 natt på Four Seasons Hotel i Buenos Aires med frokost og ekstra sen utsjekk
 • Utflukt i Buenos Aires med lunsj og middag
 • Erfaren reiseleder fra ESCAPE og CRUISE.NO med på hele reisen

Dette er ikke inkludert

 • Utflukter under cruiset
 • ESTA til USA
 • Eventuelle andre visum og innreisetilatelser. All informasjon om dette finnes på Utenriksdepartementet sine sider Dette kan endre seg frem mot avreise
 • Tips på utflukter og til sjåfører og guider
 • Minibar på lugaren
 • Oppgraderinger til business eller tilknytning fra andre steder i landet

VIKTIG INFORMASJON

Dette er to seilinger som er satt sammen til en lang seiling. (Back to Back)

Dette vil si at man bor på samme lugaren under hele reisen, og man slipper og pakke opp og ned for hver gang. Ved ankomst LIMA må man gå gjennom immigration. Man har da egne køer for de som fortsetter på skipet, enn for de som forlater skipet. Her må man kun ned og vise passet før man kan gå i land eller tilbake ombord. Vi har samme bord og servitører i restauranten under hele seilasen.

Visum:

Cruise er tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel opplyse om at på denne ruten kan det forekomme ilandstigning med eksterne båter, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Hele gruppen blir seatet sammen til middag. Ønsker man andre middagstider eller å spise alene, er dette selvsagt mulig, men må opplyses om i god tid før avreise.

Fargevalg på lugarer og oppsett kan variere mellom skip og skipsklasse.

Pass må være gyldig minimum 6 måneder etter hjemkomst.

Avvikende reisevilkår: På denne seilingen tar vi kr 4000,- kr per person i depositum

NB: På denne seilingen har vi estimerte flyruter baset på tilgjengelighet i 2022 og fly vil ikke bli tilgjengelig før ca 10-11 mnd før avreise.

Vi vil ved flyslipp, sende ut mail til alle om mulig oppgradering til business eller first. Flytider og ruter, samt selskap kan forandre seg.

Lignende turer