Det ultimate elvecruiset med Geir Salvesen

/ Seil på Rhinen, Main og Donau fra Amsterdam til Svartehavet

Dette elvecruiset er spekket med flotte opplevelser, musikk, god mat og vin. Ser du på kartet under, er det en imponerende reiserute vi skal ta – på tvers gjennom Europa. Bli med til spennende storbyer, koselige landsbyer og blomstrende, nyvåken natur langs elvene. Mai er en fantastisk fin tid å reise på, og med våre vineksperter om bord blir det også garantert edle dråper som passer til enhver anledning. I tillegg kan du nyte svingende musikkopplevelser om bord.

  • Europa på tvers – vi seiler gjennom åtte land et 20-talls byer og landsbyer
  • 28 utflukter (21 inkludert i prisen)
  • Main-Donau kanalen og 64 sluser
  • Båttur inn i Donau-deltaet ved Svartehavet
  • «Tett-på-opplevelser» som klassisk konsert, lokale øl- og vinsmakinger samt lokale restaurantbesøk
  • Seilas gjennom Jernporten på grensen mellom Serbia og Romania
  • Musikalske innslag med jazz- og bluesartist Susanne Fuhr
  • Informative og smakfulle foredrag med vår reiseleder og ekteparet Geir Salvesen og Gunnhild Bjørnsti

Susanne Fuhr synger med innlevelse

Susanne Fuhr er en norsk jazzvokalist, revyartist og skuespiller som siden 70-tallet har sunget seg inn i manges hjerter med sin personlige og engasjerende stil. Nå har du mulighet til å oppleve henne på vårt Ultimate elvecruise. Susanne Fuhr har blant annet hatt et langvarig samarbeid med Sandvika Storband og konsertene deres varierer fra jazz og blues til swingende musikk fra 50- og 60-tallet. Noe av denne musikken vil Susanne Fuhr fremføre i sine musikalske innslag i løpet av cruiset.

Ekteparet Geir Salvesen og Gunnhild Bjørnsti er med som foredragsholdere fra Köln til Wien. Geir er journalist, forfatter og vinekspert med bakgrunn som Aftenpostens vinspaltist gjennom 26 år. Han har forfattet 15 bøker om vin og mat og har besøkt de fleste vinområdene i verden. Gunnhild er reisejournalist, foredragsholder, blogger og vinskribent for magasinet Tara.

I løpet av seilasen vil Geir Salvesen, Gunnhild Bjørnsti og vår kunnskapsrike reiseleder holde ulike foredrag som kan bidra til ytterligere kunnskap om steder vi passerer, om lokale viner og dets historie. Vi har lagt stor vekt på utfluktsprogrammet. De store klassiske og kjente stedene må selvsagt oppleves, men i tillegg har vi fylt på med mange severdigheter og godbiter du normalt ikke kommer til på egenhånd. Skulle du ønske å ta inn ytterligere inntrykk, tilbys det også noen valgfrie opplevelser underveis.

Bli med på et innholdsrikt og opplevelsesfylt elvecruise gjennom Europa. En komplett reise, og uten tvil det ultimate elvecruiset!

Last ned reiseprogram
  • LUGAR TIL BRUK ALENE UTEN TILLEGG
Foredragsholder
Geir Salvesen
Foredragsholder
Gunnhild Bjørnsti
Reiseleder
Ulf Brynildsen

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger