Dürnstein, Wachaudalen i Østerrike

Elvecruise langs Donau og Europakanalen

/ Fra Wien til Frankfurt gjennom vakre Wachaudalen

Høydepunkter:

  • Opplev Donau, Europakanalen og Wachaudalen
  • Blir med til sjarmerende Passau, «De tre elvers by»
  • Vi besøker byene Bamberg og Regensburg som står på Unescos Verdensarvliste
  • Utflukter med eller uten sykkel – valget er ditt!
  • Helpensjon om bord på MS River Navigator (4*)
  • Den kulturelle «skattekisten» og middelalderbyen Nürnberg

Livet langs Donau og Main er aldri kjedelig. På denne turen kan du selv velge å være aktiv og bli med på flotte sykkelturer, eller bli med på vandreturer i idylliske landsbyer og oppleve byene langs elven fra buss-setet.

Utflukter med sykkel: På dette cruiset kan du oppleve landskapet både fra sykkelsetet og fra skipets soldekk. På utfluktene i Wien, Nürnberg og Wurzburg kan du bli med Elbjørg på sykkeltur. Terrenget er for det meste flatt og egner seg godt til sykling. Vi har også med oss en lokal guide og vil underveis stoppe for å høre guiden fortelle om området vi passerer.
Vær aktiv og nyt det gode liv!

Se utfluktsalternativer nederst på siden.

Turen starter i vakre Wien hvor vi kan kjenne på historiens sus. Underveis blir det stopp i Passau, Regensburg, Nürnberg, Bamberg, Würzburg og Karlstadt, før vi ender opp i Frankfurt. Mens byer passeres, bor du komfortabelt om bord på det hyggelige førsteklasseskipet MS River Navigator.

Elbjørg er reiselederen vår på denne turen, og hun er både godt kjent i området og glad i å sykle – så hun er et veldig godt turfølge å ha.

Både Elbjørg og lokale guider gir oss en innføring i historie, kultur og mye annet. Bli med på denne hyggelig og innholdsrike reisen, hvor vakker natur og berømte severdigheter ligger som perler på en snor.

Last ned reiseprogram
Reiseleder
Elbjørg Haugsdal

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger