Elvecruise på Donau fra Beograd til Wien

/ Fem land og fire hovedsteder – med eller uten strikketøy

❗ TILBUD: Singellugar uten tillegg, eller kr 1000 i rabatt per person i delt lugar. Bruk rabattkode 2020 ved bestilling innen 31. januar, og rabatten blir trukket fra. Begrenset antall lugarer.

På dette elvecruiset har vi med oss kreative Gunn Birgirsdottir – som er et oppkomme av inspirasjon og ideer. Gunn har ikke bare strikkedilla, hun har også spikkedilla og naturdilla, og er opptatt av å formidle skaperglede og gi oss tips om alt fra strikking til hva som kan lages av naturmaterialer og brukte småting.

Men du må slett ikke ha dilla på verken strikking eller noe annet for å bli med – dette elvecruiset er for alle!

 Vi skal oppleve mye forskjellig bare se her:

  • Seil gjennom 5 land mens du bor på samme «hotell» i 8 dager!
  • Underveis besøkes 4 hovedsteder og mange landsbyer – ny dag nye opplevelser!
  • Du bor komfortabelt i utvendige lugarer på vårt 4* elvecruiseskip MS River Discovery II
  • Hver dag serveres smakfulle måltider, samt «afternoon tea» og lett kveldsmat
  • Lokal underholdning om bord
  • Vi har inkludert 5 utflukter som lærer deg mer om historiske hovedsteder og kulturelle småbyer
  • Landsby-lunsj hos en lokal familie. Gled deg!
  • Kreative foredrag med Gunn Birgirsdottir
  • Erfaren og trivelig reiseleder er med på hele turen


Gunn Birgirsdottir
har hatt strikkedilla siden hun var 9 år og strikket sin første genser. Etter dette har hun strikket over tusen gensere, og utallige mengder småstrikk – fra luer og votter til pinnsvin og fugler. Hun har alltid likt å teste ut noe nytt – nye modeller og fargekombinasjoner. Med inspirasjon fra skog og norsk natur er Gunn opptatt av å lage enkle grunnoppskrifter som alle kan mestre, men du kan selv velge å gjøre de så avanserte du vil. Med sin islandske bakgrunn er hun spesielt opptatt av islandsk ull og hun vil ha med seg litt garn på turen slik at de som ønsker kan bli kjent med dette produktet, men andre garntyper kan også benyttes i de forskjellige oppskriftene. Gunn har utgitt flere bøker og klekker stadig ut nye ideer – med garn og knapper, glass, skjell, stein, tre, kongler, mose, bark og nøtter. Ikke rart at tittelen på en av bøkene hennes er Kreativ strikk + Skaperglede = Sant

Gunn, også kjent som StrikkeGunn, bor i Tønsberg, men reiser Norge på kryss og tvers hvor hun besøker husflidslag, strikkekafeer, strikkefestivaler og markeder. Hun er en morsom og fargerik dame som liker å inspirere andre til å finne frem skapergleden og sine kreative evner. På denne turen vil hun holde tre foredrag og for øvrig være tilgjengelig for de av gjestene våre som ønsker å få mer inspirasjon og flere ideer.
Bli gjerne bedre kjent med Gunn på hennes facebook side https://www.facebook.com/StrikkeGunn/

 

Les mer om skipet og utfluktene her


Avganger fra Wien til Bucuresti finner du her

Last ned reiseprogram
Reiseleder
Kari Waag Wold

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger