Førsteklasses cruise i Karibien med Celebrity Reflection

/ Oppfyll drømmen om paradis!

Karibisk sorgløshet og smittende rytmer følger skipet fra Fort Lauderdale i Florida til Grand Cayman og en av verdens vakreste strender. Videre skal vi til kaffelandet Colombia med kolonibyen Cartagena – en skikkelig fargeklatt. Du får se imponerende ingeniørkunst i Panamakanalen, jungelen i Costa Rica og korallrev i Cozumel.
Fristende? Det er mer. Selve skipet MS Celebrity Reflection er nemlig en opplevelse i seg selv. Her er det elegant interiør, romslige lugarer, fantastisk spa og gastronomiske fristelser.

Gled deg til:

 • To avslappende dager i forkant av cruiset på flott hotell i Miami.
 • Lekkert og moderne cruiseskip, prisbelønnet for god mat, topp service og fantastisk spa.
 • Fargesprakende Cartagena i Colombia, som står på Unescos verdensarvliste.
 • Colón, porten til Panamakanalen.
 • Seven Mile Beach – paradisøya fra barndomsdrømmen!
 • Mexico med sine verdenskjente maya-ruiner.
 • Tropisk dyreliv i Costa Ricas regnskoger.
 • Cozumel i Mexico, et av verdens beste dykkeparadiser.
 • Escapes egen Cruiseekspert Ivar Jensen med på hele reisen.

Og ikke minst:

 • All inclusive drikkepakke inkluderes ved bestilling av balkong lugarer av høy standard.
Last ned reiseprogram
 • Pris fra 33 150,-
 • Første tilgjengelige avreisedato 16.11.2019 (1 avreisedatoer)
 • Varighet 15 dager
Ivar Fernandez Jensen
Reiseleder
Ivar Fernandez Jensen

Avreiser

Ditt utvalg
 • Avreisedato 16.11.2019
 • Avreisested Oslo Lufthavn
 • Tilgjengelighet Ledig
 • Dager 15 dager
 • Priser fra 33 150,-

Litt om skipet:

Celebrity Reflection er et av Celebritys nyeste og største skip. Skipet er fantastisk flott med sitt moderne design, lyse og delikate farger. Her kan du virkelig leve det gode liv!

Ombord finnes en ekte gressplen på toppdekket, vinbaren Cellar Masters, teater med imponerende show i Cirque du Soleil-stil, Martini Bar hvor bardisken er dekket av is, en imponerende hovedrestaurant med et toetasjers vintårn av glass og skimrende lysekroner, spesialrestaurantene Lawn Club Grill, Qsine, Tuscan Grille og Murano, AquaSpa, moderne treningsfasiliteter og bassenger både innendørs og utendørs. Les mer om skipet og lugartyper nederst.

Skriv ut

Dag til dag program

Dag 1

Avreise Oslo og ankomst Miami

Vi reiser fra Oslo om morgenen, og kommer til Miami om ettermiddagen. Her møter vi guiden vår som tar oss med til hotellet. Pakk ut, slapp av, sjekk ut nærområdet eller ta en forfriskende dukkert i bassenget.

Vi bor på Surfcomber Hotel som ligger kun fire kvartaler unna verdenskjente Ocean Drive med sine mange barer og restauranter. Like i nærheten av hotellet finner du et stort utvalg av butikker med internasjonale merker, så her er det nok å ta seg til!

De som ønsker kan bli med vår reiseleder for en felles middag.

Miami Beach med Ocean Drive. Hold øynene åpne for kjendiser.
Dag 2

Miami og bysightseeing

I dag skal vi få oppleve Miami! Guiden tar oss med på en byrundtur hvor vi blant annet skal besøke Lille Havana med hovedgaten Calle Ocho, Art Deco-distriktet på South Beach, luksusområdet Coconut Grove og mye annet spennende. Program og tid avhenger av trafikken i Miami, som tidvis kan være en utfordring.

Miami har i de siste årene utviklet seg til å bli en pulserende storby med høy kjendisfaktor og vakre strender.

Miami ble grunnlagt på slutten av 1800-tallet og er i dag Floridas mest berømte badesteder. Miami Beach er en egen øy adskilt fra resten av Miami av en bukt, med flere broer over til fastlandet. De fleste kjendiser med litt selvrespekt frekventerer Miami minst en gang i løpet av året, hvor de slapper av på byens mange luksushoteller og sørger for å bli sett på byens hotte klubber. I butikkene på Lincoln Road Mall og langs Ocean Drive er det lett å la seg rive med – shoppingen her slår det meste.

Miami er også MYE mer enn glatte kjendiser og dyre hoteller. Byen i seg selv er ekstremt internasjonal og har en stor andel latinamerikanere og eksilcubanere. Det merkes i byens rike og varierte restaurantbilde og kulturliv.

Florida blir ikke kalt "The sunshine State" for ingenting!
Dag 3

Avreise fra hotellet og innsjekk på skipet

Etter en rolig morgen sjekker vi ut fra hotellet og kjører til Fort Lauderdales cruisehavn, Port Everglades, hvor Celebrity Reflection venter. Vel om bord nyter vi en sen lunsj og finner oss til rette i lugaren som skal være vårt hjem de neste 12 dagene.
Klokken 16.00 kaster skipet loss og eventyret begynner.

Før middag inviterer reiselederen til velkomstmøte og en drink i en av skipets hyggelige barer.

Komfortable omgivelser ombord i skipet.
Dag 4

Til sjøs

Første dagen på vårt karibiske eventyr tilbringer vi til sjøs. Du velger om du vil ha frokost på den private balkongen din, i buffeten eller á la carte-restauranten.

Bruk gjerne også dagen til å finne ut av alle aktivitetene som faktisk tilbys ombord.
Her kan du være med på alt fra spinningtimer til kor, serviettbrettekurs eller krokket på gressplenen på dekk 15. Her blir det ikke lett å finne et kjedelig øyeblikk! Men om du bare vil slappe av og hvile øynene på horisonten eller lese ei god bok, er det selvsagt opp til deg.

Frokost på din egen balkong? Ikke noe problem!
Dag 5

George Town, Grand Cayman

Tidlig om morgenen kl 07.00 ankommer vi til Grand Cayman. På grunn av korallrevet som omslutter øya kan ikke skipet legge til kai, og transport mellom skipet og George Town foregår med små båter, kalt tendere, som går i skytteltrafikk hele dagen frem til skipet seiler kl 16.00.

Grand Cayman er den største av de tre øyene som tilhører Cayman Islands. Da Christoffer Columbus oppdaget Cayman-øyene i 1503, kalte han dem Las Tortugas (skilpadder) på grunn av alle skilpaddene han så i farvannet rundt øyene.

I dag er Grand Cayman først og fremst kjent som et skatteparadis og har mer enn 500 banker. Den mest populære turistattraksjonen er Seven Mile Beach – og med god grunn. Her er sanden finkornet og vannet klart og rolig – perfekt for snorkling og andre vannaktiviteter.

Men Grand Cayman har mer å by på enn strender og luksushoteller. I George Towns historiske sentrum, mellom pastellfargede hus og Fort George som ble bygget av britene i 1780-årene, ligger Cayman Islands National Museum. Museet ligger i en av øyas eldste bygninger, som tidligere har vært både fengsel, dansehall og postkontor.

Utforsk Grand Cayman på egen hånd, eller meld deg på en av utfluktene som arrangeres av skipet. Du kan blant annet velge mellom svømmetur blant rokker i Stingray City, nærkontakt med delfiner, besøk på en skilpaddefarm, seiltur og golf.

Seven Mile Beach - en av verdens vakreste strender. Vil du ta skrytebilde til årets julekort, gjør det her.
Dag 6

Til sjøs

Lyden bølgeskvulp og en behagelig gynging har gitt oss en god natts søvn, og vi våkner opp til en ny sjødag om bord. Les en god bok på dekk, nyt en lang lunsj i restauranten eller skjem deg bort i skipets spa.

På sjødager serveres det også en deilig lunsj i skipets hovedrestaurant.

Det er livemusikk på dekk, du kan spille bingo i teateret, gå på forelesinger eller delta på quiz. Vil du være mer aktiv, kan du bli med på dansekurs i forskjellige dansestiler, eller det blir arrangert turer bak kulissene for den som er interessert i cruiselivet.

Vil du bare slappe av og hvile øynene på horisonten, er dette stedet å gjøre det.
Dag 7

Cartagena, Colombia

Skipet legger til om morgenen kl 08.00 og har avgang igjen kl. 17.00.

I dag skal vi besøke en skikkelig fargeklatt av en by! Men byen har en ganske dramatisk historie. Cartagena ble grunnlagt i 1533 og historien forteller om spanjolenes gullplyndringer og fullastede skip med kurs for hjemlandet – alltid i fare for angrep av grådige pirater. Cartagena var ankomsthavn for de første slaveskipene og sentrum for nådeløse angrep fra andre kolonimakter som England og Frankrike.

I dag er byen et fredfylt tropisk paradis, med et bysentrum i godt bevart spansk kolonistil som står på UNESCOs verdensarvliste. San Felipe-festningen ble bygget av spanske kong Ferdinand for å beskytte Cartagena og troner som et landemerke over byen. Bovedas var en gang et byfengsel, men er i dag et eldorado av små brukskunstbutikker.

Skipet ligger ved kai i Cartagena hele dagen. Det går skyttelbusser  mellom skipet og gamlebyen som man kan ta for noen få dollar. Opplev den sjarmerende gamle bydelen på egen hånd, eller delta på en av utfluktene fra skipet som inkluderer byrundtur med hest og vogn, byvandring, utflukt til La Popa-klosteret og besøk i Gullmuseet.

Cartagena er både fargerik og har en spennende historie.
Dag 8

Colón, Panama

Skipet legger til om morgenen kl. 09.00 og har avgang igjen kl. 18.00.

Colón er Panamas nest største by og ligger ved innløpet til Panamakanalen på den karibiske siden. Panamakanalen er uten tvil en av de største og mest imponerende ingeniørprosjekter som noensinne er gjennomført. Kanalen ble åpnet i 1914, er 77 kilometer lang og består av tre sett med sluser og to store, kunstige innsjøer. Skipene som seiler gjennom kanalen bruker cirka ni timer på ferden. Gatúnsjøen, tidligere verdens største kunstige innsjø, danner Panamakanalens høyeste punkt og er omgitt av regnskog med eksotisk flora og fauna.

Fra Colón kan du i regi av skipet dra på heldagsutflukt for å oppleve Panamakanalen. Du kan også traske rundt i Colón på egenhånd, og kanskje kjøpe med deg en av de berømte panamahattene?

Fargerike bygninger i Colon ved Panamakanalen.
Dag 9

Puerto Limón, Costa Rica

Skipet legger til om morgenen kl. 07.00 og har avgang igjen kl. 16.00.

Puerto Limón, eller ganske enkelt «Limón», er Costa Ricas største havn i et land hvor hele 25% av landområdene er fredet i mer enn hundre nasjonalparker. Det betyr at Costa Rica med rette kan kalles økoturismens krybbe. I Limón bor det cirka 85 000 innbyggere, og nesten samtlige er av afrikansk herkomst.

Oppleve Limón på egen hånd, eller bli med på en av skipets utflukter; blant annet besøk i et naturreservat med sitt fargerike og tropiske rike dyreliv, togtur gjennom den historiske bananruten eller luftige opplevelser i jungelen på smale hengebroer mellom tretoppene.

Fuglene i Costa Rica får selv selv dompapen til å blekne...
Dag 10

Costa Maya, Mexico

Skipet legger til om morgenen kl. 09.00 og har avgang igjen kl. 18.00.

Halvøya Costa Maya er et sjarmerende reisemål på grensen til Belize. Ettersom turismen fortsatt er i startfasen, har Costa Maya spesialisert seg på å ta i mot cruisegjester. Allerede i havnen i byen Mahahual, hvor skipet legger til, ligger det en liten shoppingby og et basseng hvis du trenger å avkjøle deg litt. Vil du oppleve mer av det «ekte» Costa Maya, kan du dra til en av de mange maya-ruinene fra 350-tallet e.Kr.

Costa Maya har også gode muligheter for dykking og snorkling. Et utfluktstips er også Mayan Pavillion Park. Her er det blant mye annet et håndverkssentrum med mayakunst, gode tradisjonelle restauranter, saltvannsbasseng, amfiteater og fantastisk shopping.

I cruiseområdet er det tilrettelagt med utallige barer, restauranter og butikker. Her kan du også svømme med delfiner! En liten busstur unna kommer du til et lite bysentrum, hvor  restaurantene og barene ligger i kø på stranden.

Det er minst like interessant under vannet som over.
Dag 11

Cozumel, Mexico

Skipet legger til om morgenen kl. 08.00 og har avgang igjen kl. 18.00.

Cozumel ligger like utenfor kysten av Yucatan-halvøya. Øya var tidligere et hellig valfartssted for mayaindianerne, men da de spanske conquistadorene smittet de innfødte med kopper ble indianerne nesten utryddet.

Cozumel lå i en søvnig dvale fra sjørøvertiden på 1700-tallet og fram til 1960-tallet, da korallrevet utenfor øya ble kjent for å være ett av verdens beste dykkeparadiser. Siden den gang har turismen vokst, men selv om Cozumel kan friste med vakre strender, den sjarmerende byen San Miguel og noen interessante mayaruiner, er undervannslivet og det eventyrlige korallrevet fremdeles øyas største attraksjon.

Cozumel er et reismål som har noe for alle, og vi har hele dagen på å oppleve dette karibiske paradiset. Ta en tur på stranden, drikk Margaritas i en av de livlige barene i San Miguel, eller la deg friste av lokale suvenirer. Skipet tilbyr snorkle- og dykketurer, utflukt til mayaruinen ved San Gervasio, seiltur med katamaran, ridetur på stranden og dypvannsfiske, men også utflukter til fastlandet – blant annet til mayaruinene i Tulum og turistbyen Cancun. Fergeturen mellom Cozumel og Playa del Carmen på fastlandet tar bare cirka 45 minutter hver vei.

Kystlinjen inn til Cozumel by.
Dag 12

Til Sjøs

Cruiset nærmer seg slutten. Bruk den siste sjødagen til å fordøye alle inntrykkene fra cruiset og de interessante havnene vi har besøkt.

Dersom du er av den litt mer rastløse typen, kan skipets velutstyrte treningssenter få ut litt lopper av blodet. Her kan du være med på yoga- eller spinningtimer, eller ta treningen i eget tempo. Det fins også badstue om bord, hvis du føler for å svette litt ekstra…

Lyst å bevege deg litt? På skipet kan du være med på både yoga og spinning.
Dag 13

Ankomst Fort Lauderdale

Kl. 07.00 om morgenen legger skipet til kai i Fort Lauderdale, og vi tar farvel og går i land rundt kl. 09.00. På havnen venter bussen som skal ta oss med tilbake til flyplassen i Miami hvor vi begynner vår hjemreise via Stockholm. Forhåpentligvis med fantastiske minner i bagasjen!

Fort Lauderdale med sine mange kanaler og store kontraster
Dag 14

Akomst Oslo

Vi ankommer oslo påformiddagen og takker for en flott tur sammen.

Lugarbeskrivelser

 • Innvendig lugar

  Størrelse: Ca. 18 m2 uten vindu

  Som standard er de innvendige lugarene beregnet til 2 personer og utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger.

  Interiør: Mindre sittegruppe, TV, telefon, toalett med dusj, safe, minibar, sminkebord med hårføner, garderobeskap og 110-/220-volts stikkontakter samt trådløs internettilgang (mot betaling).

  • All inclusive classic drikkepakke er ikke inkludert i denne kategorien.
 • Vinduslugar

  Størrelse: Ca. 17 m2

  Lugarer med stort vindu mot havet har plass til 2 personer og er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger.

  Interiør: Mindre sittegruppe, TV, telefon, toalett med dusj eller badekar, safe, minibar, sminkebord med hårføner, garderobeskap og 110-/220-volts stikkontakter samt trådløs internettilgang (mot betaling).

  • I denne kategorien har du med all inclusive classic drikkepakke
 • Balkonglugar

  Størrelse: Ca. 19 m2 og ca. 5 m2 privat balkong

  Ingen av lugarene vi har er med hindret utsikt.

  Lugarer med privat balkong er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger.

  Interiør: Mindre sittegruppe, TV, telefon, toalett med dusj eller badekar, safe, minibar, sminkebord med hårføner, garderobeskap og 110-/220-volts stikkontakter samt trådløs Internettilgang (mot betaling).

  • I denne kategorien har du med all inclusive classic drikkepakke
 • Aqua Class med balkong

   Størrelse: Ca. 19 m2 og ca. 5 m2 privat balkong

  En Aqua Class-lugar med balkong er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger.

  Interiør: Mindre sittegruppe, TV, telefon, toalett med dusj eller badekar, safe, minibar, sminkebord med hårføner, garderobeskap og 110-/220-volts stikkontakter samt trådløs Internettilgang (mot betaling).

  Ekstra fordeler:

  • Putemeny
  • Gratis bruk av badekåper
  • VIP-invitasjoner til ulike arrangementer
  • Tidlig ombordstigning og landgang
  • Egen innsjekk
  • Reservasjon av sitteplasser på restauranter og på utflukter
  • Ekspresslevering av bagasje
  • Gratis adgang til Persian Garden og Relaxation Room
  • Middager serveres i spesialrestauranten BLU
  • I denne kategorien har du med all inclusive classic drikkepakke

Celebrity Cruises

Celebrity Reflection

 • Tonnasje: 126.000
 • Lengde: 319 m
 • Passasjerkapasitet: 3.046 (basert på to personer i hver lugar)
 • Mannskap: 1253
 • Byggår/Renovert: 2012
 • Registreringsland: Malta

Celebrity Reflection er det femte skipet i Solstice-klassen som i tillegg består av Celebrity Eclipse, Celebrity Equinox, Celebrity Silhouette og Celebrity Solstice. Hun har ett dekk mer enn de andre skipene i Solstice-klassen, 72 flere lugarer, samt mer plass i restaurantene, flere solstoler på dekk og flere seter i teateret.

Skipet tilbyr en stor variasjon på ulike spisesteder. Her er det mange spisealternativer som allerede er inkludert i prisen og flere som man betaler en covercharge på om man ønsker å unne seg litt ekstra.

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises er et datterselskap av Royal Caribbean Cruise Line og har tolv skip som seiler på mange ulike seilingsruter og anløpshavner over hele verden. Rederiet har en balansert blanding av nye og mer erfarne cruisepassasjerer, og tilbyr en ferie av høy kvalitet til en fornuftig pris.

Utflukter i løpet av cruiset

Celebrity Cruises tilbyr et stort og variert utvalg av utflukter i alle anløpshavnene. Utfluktene ledes av godkjente, profesjonelle guider med god lokalkunnskap, slik at du får mest mulig ut av ditt opphold i land. Celebrity anbefaler at du bestiller utfluktene før du reiser slik at du er sikret plass på ditt førstevalg.

Reisebetingelser

PRISEN INKLUDERER

 • Fly Oslo–Miami i økonomiklasse t/r
 • Innsjekket bagasje
 • Flyskatter og havneavgifter
 • Transport mellom flyplass, skip og hotell
 • 2 netter på Surfcomber Hotel på Miami beach m/frokost
 • 6 timers utflukt i Miami m/lunsj på egenhånd
 • 11 netters cruise i valgt lugar
 • Samtlige måltider i skipets hoved- og buffetrestauranter
 • Samtlige show og det meste av undeholdning
 • All inclusive classic drikkepakke ved bestilling av balkonglugar eller høyere standard
 • Escapes egen Cruiseekspert Ivar Jensen med på hele reisen.

PRISEN INKLUDERER IKKE

 • Oppgradering til Premium Drikkepakke USD 11 per dag per person
 • ESTA til USA USD 14 per person. Dette søkes om individuellt på nett minimum 72 timer før avreise
 • Tips til guide i Miami
 • Middager og lunsjer i Miami
 • Utflukter i regi av rederiet
 • Måltider i skipets spesialrestauranter
 • Avbestillings- og reiseforsikring

VIKTIG INFORMASJON
Cruise er meget tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel opplyse om at på Grand Cayman er det ilandstigning med eksterne båter, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Hele gruppen blir seatet sammen til middag. Ønsker man andre middagstider eller å spise alene, er dette selvsagt mulig, men må opplyses om i god tid før avreise

Fargevalg på lugarer og oppsett kan variere mellom skip og skipsklasse.

Pass må være gyldig minimum 6 måneder etter hjemkomst

Avvikende reisevilkår:

Vi belaster et depositum på kr 3500 pr. person på våre gruppecruisereiser.

Med forbehold om endringer og skrivefeil.