Cruise & flypakke Middelhavet og julegaveshopping i New York

Fra Roma til New York med Norwegian VIVA

Viva speedway detail sunset

Litt stusslig her hjemme i november?

Hva med å ta en tur med Norwegian Cruise Lines nyeste skip Norwegian Viva fra Roma til New York i november 2023? Nyt middelhavsdestinasjoner som ennå har greie temperaturer, samt både Madeira, Azorene og Bermuda. På turen over Atlanteren blir det deilige sjødager hvor du kan få utforske skipets mange aktiviteter og restauranter - her er det nok å finne på!

Vel framme i New York kan du kanskje legge inn noen dager ekstra og få unna litt julegaveshopping før du flyr hjem og nyter adventstiden hjemme.

Reiserute

Avreiser

06.11.2023
22 dager

Ledige plasser

Fra kr 46.900,-

Fra: Oslo Lufthavn

Program

18 frokoster, 19 lunsjer og 19 middager inkludert

Frihetsgudinnen og Manhattan, New York City, USA

Frihetsgudinnen og Manhattan, New York City

Norwegian VIVA har nok av aktiviteter til å fylle mange sjødager
Viva3

Norwegian Viva

Tonnasje: 142.500 bruttotonn
Byggeår: 2023
Passasjerkapasitet: 3099
Mannskap: 1388
Lengde 294 meter

Norwegian VIVA er det andre skipet i Norwegian Cruise Lines nye Prima-klasse og har i likhet med sitt søsterskip Norwegian Prima ekstra store uteområder, to gjennomsiktige Oceanwalk-glassbroer med fantastisk utsikt over havet og en rekke eksklusive spisesteder. Nyt soltimene på Infinity Beach, legg på svøm i skipets to evighetsbassenger og besøk skulpturhagen Concourse, som består av dynamiske kunstverk som endrer seg i løpet av dagene og er verdt mer enn bare ett besøk. I Mandara Spa and Salon kan gjestene velge og vrake i et stort utvalg av velværebehandlinger, før middagen venter på eksklusive og Middelhavsinspirerte Palomar eller i en annen av skipets resturanter. På Norwegian Viva venter store opplevelser for barnefamilier. La barna sette utfor i den ti etasjers høye vannsklien The Drop, delta på kreative leker i Splash Academy og tilbringe kvelden med morsomme aktiviteter i tenåringsklubben Entourage.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo – Roma/ New York-Oslo
 • Transporter mellom flyplass-Skip t/r
 • 21 dagers cruise i valgt lugar om bord i Norwegian VIVA
 • Helpensjon på cruiset
 • Samtlige skatter og avgifter
 • Samtlige måltider om bord
 • Gratis roomservice
 • Forhåndsbetalt tips
 • Det meste av show og underholdning om bord
 • Dette er en reise UTEN reiseleder

Dette er ikke inkludert

 • Minibaren på lugaren
 • Free@Sea som inkluderer premium drikkepakke og internettpakke kan kjøpes for EUR 498,- pp for hele reisen
 • Utflukter i regi av rederiet under cruiset
 • Oppgradering til businessklasse på fly og tilslutning fra andre steder i landet
 • Reiseforsikring
 • ESTA til USA

Det perfekte cruisealternativet – enten man er en barnefamilie, et par eller en singel reisende. Norwegian Cruise Line kjennetegnes av slagordet «Feel Free» som betyr valgmuligheter og fleksibilitet. Det finnes ingen faste bordsettinger eller dresskoder. Man spiser når man vil, hvor man vil, med hvem man vil – og det er ingen formelle kvelder. Snittalderen om bord er relativt lav, spesielt på ukesseilingene i varme farvann. De fleste passasjerene er amerikanere, men veldig mange land er representert på passasjerlistene.

Dette er to seilinger som er satt sammen til en lang seiling. (Back to Back)

Dette vil si at man bor på samme lugaren under hele reisen, og man slipper og pakke opp og ned for hver gang. Ved ankomst Lisboa må man gå gjennom immigration for hver ankomst. Man har da egne køer for de som fortsetter på skipet, enn for de som forlater skipet. Her må man kun ned og vise passet før man kan gå i land eller tilbake ombord.

VIKTIG INFORMASJON

Cruise er tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel opplyse om at på denne ruten kan det forekomme ilandstigning med eksterne båter, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Reiseleder samler de som vil spise sammen, til felles middag hver dag.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Pass må være gyldig min 6 mnd etter hjemkomst

Samtlige gjester MÅ være fullvaksinerte mot COVID-19

Vi tar forbehold om skrivefeil.

Lignende turer