Cruise & flypakke

Fra Roma til New York med Norwegian VIVA

Viva speedway detail sunset

Er du en av de som synes november er en litt stusslig måned å være hjemme på?

Hva med å ta en tur med Norwegian Cruise Lines nyeste skip Norwegian Prima fra Roma til New York i november 2023? Du kan nyte middelhavsdestinasjoner som ennå har greie temperaturer, samt både Madeira, Asorene og Bermuda, deilige sjødager som kan benyttes til å utforske skipets mange aktiviteter og restauranter samt at du rekker hjem til den langt mer hyggelige desembermåneden.

Her kan du kombinere denne seilingen med et par dager julegaveshopping i selveste New York om du føler for det.

Reiserute

Avreiser

06.11.2023
22 dager

Ledige plasser

Fra kr 46.900,-

Fra: Oslo Lufthavn

Program

18 frokoster, 19 lunsjer og 19 middager inkludert

Frihetsgudinnen og Manhattan, New York City, USA

Frihetsgudinnen og Manhattan, New York City

Norwegian VIVA har nok av aktiviteter til å fylle mange sjødager

Norwegian VIVA

Lanseres: 15 juni 2023
Bruttotonn: 142.500
Passasjerkapasitet: 3215
Lengde 294 meter

Siden skipet er splitter nytt, er det ikke all informasjon som er delt, men her kommer det vi vet så langt!

Norwegian VIVA er det andre skipet i den splitter nye Prima-klassen - rederiets første nye klasse av skip på nesten et tiår. Totalt planlegger rederiet ytterligere fire fartøy i Prima-klassen.

Den nåværende tidsplanen er at ett nytt skip skal rulles ut årlig fra 2022-2027, bygget av det italiensk skipsverftet Fincantieri.

Med skipets nye strømlinjeformede design og ekstra store uteområder, vil Norwegian Prima tilby flere nye gjesteopplevelser og spisesteder.

Den nye utendørspromenaden på dekk 8 vil være dobbelt så stor som forgjengerne. All den ekstra plassen gir gjestene muligheten til å komme nærmere havet. Det 4000 kvadratmeter store dekket går rundt hele skipet, så du kan rusle hele skipet rundt på dekket.

Du kan også beundre den utsøkte kunsten på Concourse. Denne utendørs skulpturhagen har en kunstvegg designet av kunstneren David Harber og seks installasjoner av Alexander Krivosheiw med design inspirert av gammel mytologi. Disse dynamiske kunstverkene forvandler seg faktisk gjennom dagen. Dermed trenger du flere besøk til Concourse for å sette pris på disse kunstverkene i sin helhet.

For mer rolige og avslappende sjødager kan gjestene nyte La Terraza. Denne fremovervendte delen av Ocean Boulevard er det perfekte stedet å nyte panoramautsikten, lese en bok, nippe til en drink eller snakke med venner.

Cruisere vil også kunne beundre høyden og skipssidene nedenfor med to Oceanwalk-glassbroer. Disse gjennomsiktige konstruksjonene gir en enestående utsikt over havet. En annen nyvinning hos NCL evighetsbasseng. På dette skipet får du TO! På Infinity Beach kan gjesten slappe av mens de nyter solen og havutsikten uten sidestykke.

Mens Ocean Boulevard ser fantastisk ut, venter vi fortsatt på mer informasjon om skipets viktigste bassengdekk og sportsdekk. Vi forventer at Norwegian Cruise Line vil ha noe episk i vente også for de øvre utendekkene. Følg med når vi lærer mer om dette skipet de neste månedene.

Restauranter og servering

NCL kan tilby et hav av inkluderte restauranter. Med deres freestyle dining konsept kan du spise når du vil hvor du vil.

En annen nyvinning på Norwegian VIVA er den kreative Indulge Food Hall, også funnet på Ocean Boulevard. Dette“eksklusive matmarkedet” vil være lokasjon for flere forskjellige spisesteder.

Noen kjente favoritter inkluderer Starbucks, Coco’s og Q Texas Smokehouse. Disse arenaene vil tilby en rask serviceopplevelse.

Flere nye spisesteder vil også debutere i Indulge Food Hall. Mange av disse tilbudene med forskjellige verdensdeler som tema.

Disse alternativene inkluderer nudlebaren Nudls, Tamara som tilbyr klassiske indiske retter og The Latin Quarter, som serverer klassisk latinsk mat med en vri. Det er også Seaside Rotisserie og Garden, hvor med deilige salater. Videre kan gjestene velge å ta en matbit fra den spanske matbilen Tapas Truck, samt tilfredsstille søtsuget på Just Desserts og Just Ice Cream.

På baksiden av skipet vil gjestene også finne Indulge Outdoor Lounge. Her du nyte underholdning på filmskjermen utendørs eller sitte rundt bålplassen med nye venner.

På dekk 8 er en ny versjon av merkevaren The Local Bar & Grill. Dette lokalet vil nå inneholde både innendørs og utendørs sitteplasser, sammen med en "strandlig atmosfære". På andre skip er Local Bar & Grill en 24-timers gratis restaurant som tilbyr pubmat til frokost, lunsj, middag og snacks på sene dager.

I tillegg vil det være to spesialrestauranter på Ocean Boulevard. Disse arenaene inkluderer den førsteklasses meksikanske restauranten Los Lobos og den eksklusive italienske restauranten Onda av Scarpetta, som debuterte på Norwegian Encore.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo – Roma/ New York-Oslo
 • Transporter mellom flyplass-Skip t/r
 • 21 dagers cruise i valgt lugar om bord i Norwegian VIVA
 • Helpensjon på cruiset
 • Samtlige skatter og avgifter
 • Samtlige måltider om bord
 • Gratis roomservice
 • Forhåndsbetalt tips
 • Det meste av show og underholdning om bord
 • Dette er en reise UTEN reiseleder

Dette er ikke inkludert

 • Minibaren på lugaren
 • Free@Sea som inkluderer premium drikkepakke og internettpakke kan kjøpes for EUR 298,- pp for hele reisen
 • Utflukter i regi av rederiet under cruiset
 • Oppgradering til businessklasse på fly og tilslutning fra andre steder i landet
 • Reiseforsikring
 • ESTA til USA

Det perfekte cruisealternativet – enten man er en barnefamilie, et par eller en singel reisende. Norwegian Cruise Line kjennetegnes av slagordet «Feel Free» som betyr valgmuligheter og fleksibilitet. Det finnes ingen faste bordsettinger eller dresskoder. Man spiser når man vil, hvor man vil, med hvem man vil – og det er ingen formelle kvelder. Snittalderen om bord er relativt lav, spesielt på ukesseilingene i varme farvann. De fleste passasjerene er amerikanere, men veldig mange land er representert på passasjerlistene.

Dette er to seilinger som er satt sammen til en lang seiling. (Back to Back)

Dette vil si at man bor på samme lugaren under hele reisen, og man slipper og pakke opp og ned for hver gang. Ved ankomst Lisboa må man gå gjennom immigration for hver ankomst. Man har da egne køer for de som fortsetter på skipet, enn for de som forlater skipet. Her må man kun ned og vise passet før man kan gå i land eller tilbake ombord.

VIKTIG INFORMASJON

Cruise er tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel opplyse om at på denne ruten kan det forekomme ilandstigning med eksterne båter, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Pass må være gyldig min 6 mnd etter hjemkomst

Samtlige gjester MÅ være fullvaksinerte mot COVID-19

Vi tar forbehold om skrivefeil.

Lignende turer