Solnedgang over Singapore

Cruise fra Singapore til Hong Kong, Asias perler!

/ Bli med oss på et orientalsk cruiseeventyr fra Singapore til Hong Kong

Alle utflukter inkludert!

Fra den sydende smeltedigelen Singapore til kaotiske og fantastiske Bangkok, historietunge Ho Chi Minh-byen (tidligere Saigon), de verdensberømte klippeformasjonene i Halong Bay, den sjarmerende gamlebyen i Hanoi og den utrolige verdensmetropolen Hong Kong.

Dette er en reiserute spekket med eksotiske opplevelser – og selvsagt sørger den staben på luksuriøse Celebrity Millenium for at vi har det svært så behagelig underveis.

Dette cruiset gir deg mange av Asias absolutte høydepunkter, og her er noen av dem:

 • Opplev Singapore – med Raffles Hotel, Gardens By The Bay, Chinatown og Little India.
 • Gylne templer og enorme buddhaer i Bangkok
 • Besøk Bangkoks flytende markeder
 • Silkeproduksjon i Hoi An
 • Skreddersydde utflukter i privat buss med egen guide på alle steder
 • De fantastiske klippeformasjonene i Halong Bay – blant annet er scener fra James Bond-filmen Tomorrow never dies filmet her
 • Det myldrende gatelivet i gamlebyen i Hanoi
 • Skyskrapere, kloster og det berømte Stanley-market i Hong Kong

Og dessuten: 

 • 2 dager i Bangkok
 • 2 dager i Hanoi
 • 2 dager i Hong Kong
 • Elegant og moderne skip med klassisk preg
 • Rolig atmosfære om bord
 • Stort utvalg av restauranter og barer
 • Vår populære reiseleder Kari Waag Wold med på hele reisen

 

Last ned reiseprogram
Reiseleder
Kari Waag Wold

Avreiser

Ditt utvalg
 • Avreisedato 28.02.2020
 • Avreisested Oslo Lufthavn, Stavanger Sola
 • Tilgjengelighet Utsolgt
 • Dager 16 dager
Skriv ut

Dag til dag program

Dag 1

Avreise Oslo med mellomlanding i Amsterdam

Flyet går om ettermiddagen, så denne dagen går nok mesteparten av tiden med på å pakke ferdig, komme seg til flyplassen – og glede seg!

Dag 2

Ankomst singapore

Vi ankommer Singapore ca kl 16.20 lokal tid. Vi blir kjørt direkte til skipet hvor vi sjekker inn. Resten av denne dagen går til å finne seg til rette, pakke ut og slappe av etter en lang reise.

Vi møtes til en liten drink før en deilig middag i skipets restaurant.

Metropolitan Restaurant på Celebrity Millennium.
Dag 3

Singapore

I dag starter vi dagen med en byrundtur.

Singapore er spesiell! Her får du virkelig se kontrasten mellom gammelt og nytt, og en fascinerende blanding av øst og vest. Vi snuser litt på både historien, kulturen og livsstilen i denne multikulturelle byen.

Vi stopper selvsagt ved byens berømte symbol – Merlionen – et mytisk dyr som er halvt løve og halvt fisk. De innendørs botaniske hagene med over 2200 arter fra hele verden er også en opplevelse. Anlegget består av ni forskjellige hager med planter fra seks forskjellige kontinenter. Her finner du blant annet et fossefall på 35 meter, tropisk regnskog, Australias tørre sletter og mye mer. Virkelig spektakulært å vandre igjennom!

Hvis du vil få overblikk over hele denne fantastiske byen, får du det på utkikksposten Marina Bay Sands. Da kan du virkelig si at nå har du sett Singapore.

Etter lunsj smaker det selvsagt ekstra godt med signaturdrinken Singapore Sling på det ærverdige Raffles Hotel.

Tilbake på skipet er det alltid en sikkerhetsøvelse før vi seiler. Dette er obligatorisk for alle gjester, og det vil bli gitt informasjon når og hvor dette foregår. Så er vi klare for å kaste loss og begi oss ut på et fantastisk eventyr. Vi samles på dekk for å skåle ved utseilingen, og etterpå går vi til middag.

Singaporebukten
Dag 4-5

Til sjøs

Disse to dagene skal vi virkelig nyte skipet og alt det har å tilby. Du velger om du vil ha frokost på den private balkongen din, i buffeten eller á la carte-restauranten.

Bruk gjerne også dagen til å finne ut av alle aktivitetene som faktisk tilbys ombord.
Her kan du være med på alt fra spinningtimer til kor eller serviettbrettekurs (bare tenk hvor imponerte folk blir neste gang du inviterer på middag og du har lært alle proffbrettetriksene!).

Uansett hva du velger – her skal det godt gjøres å kjede seg! Men om du bare vil slappe av og hvile øynene på horisonten eller lese ei god bok, er det selvsagt opp til deg.

Dag 6

Bangkok

Skipet legger til et godt stykke unna Bangkok, så vi pakker med oss det vi trenger for en todagers utflukt og bor på hotell inne i byen.

Vi blir hentet på kaia av guiden, og begir oss inn mot kaotiske og eksotiske Bangkok.

Etter lunsj skal vi besøke Grand Palace, et av de vakreste eksemplene på et orginalt siamesisk palass. The Grand Palace pleide å være residensen til kongene i Thailand. Her vil du se palasser som ble brukt til mange forskjellige anledninger: begravelsespalasset, mottakelsespalasset, tronhallen, kroningshallen, de kongelige gjestegemakker og det vakre Smaragd Buddha-tempelet.

Vi fortsetter videre til Wat Po, det mest omfattende tempelet i Bangkok, med sin kolossale liggende Buddha. Buddahen er hele 46 meter lang og dekket av bladgull. Dette er noe alle bør oppleve i Bangkok! Etterpå spaserer vi gjennom blomstermarkedet før vi tar båt tilbake til hotellet.

Kvelden er på egenhånd. «One night in Bangkok, and the worlds’s your oyster», heter det i sangen – her er det nok å finne på. Ta en tur ut i Bangkoks natteliv, eller spis en bedre middag i området rundt eller på hotellet.

Wat Phra Kaew templet i Bangkok
Dag 7

Bangkok

Denne dagen skal vi se de flytende markedene Bangkok er kjent for. Markedet på Damnoen Saduak ligger rundt 110 kilometer vest for Bangkok, og her kan du oppleve Bangkoks tradisjonelle måte å selge og kjøpe frukt og grønnsaker på. En tur til dette thailandske fenomenet er som å reise tilbake til de gamle tider av Siam-riket!

Vi vil også få mulighet til å se husene hvor lokalbefolkningen bor og måten de lokale bruker båtene hver dag. Her er det masse å få kjøpt, så det er bare å finpusse pruteferdighetene. På suvernirbutikkene rundt om i markedet finner du noe av de beste lokale håndverkene man kan kjøpe. Turen inkluderer også et besøk til landlige Maeklong Railway market, også kjent som Closing Umbrella Market.

Derfra fortsetter vi tilbake til havnen hvor skipet, lugaren, dusjen og en bedre middag venter oss.

Flytende marked i Bangkok.
Dag 8

til sjøs

Lyden av bølgeskvulp og en behagelig gynging har gitt oss en god natts søvn, og vi våkner opp til en ny sjødag ombord. Les en god bok på dekk, nyt en lang lunsj i restauranten eller skjem deg bort i skipets spa.

På sjødager serveres det også en deilig lunsj i skipets hovedrestaurant.

Det er livemusikk på dekk, du kan spille bingo i teateret, gå på forelesninger eller delta på quiz. Vil du være mer aktiv, kan du bli med på dansekurs i forskjellige dansestiler, eller det blir arrangert turer bak kulissene for den som er interessert i cruiselivet.

Kanskje skipets kasino kan underholde deg i noen timer?
Dag 9

Ho Chi Minh

Etter frokost blir vi hentet på havnen og kjørt inn til Ho Chi Minh City, som ligger ca 12 mil unna havnen.

Første stopp er Krigsmuseet. Det gjør et dypt inntrykk på de aller fleste besøkende, med sine bildegallerier fra alle krigens faser. Tidligere ble det kalt Museet for amerikanske krigsforbrytelser. I hagen utenfor er det stilt ut amerikanske jagerfly, kanoner, tanks og bulldosere.

Vi fortsetter til lunsj på en lokal restaurant.

Etter lunsj stopper vi på Gjenforeningspalasset (Reunification Palace). Inngangen er på den nordøstre siden, og her vil du kanskje gjenkjenne hovedporten fra et berømt foto, der nordvietnamesiske tanks i april 1975 dundret rett igjennom. Palasset ble bygd i 1962 til Sør-Vietnams forhatte president Diem og det ble faktisk bombet av hans eget luftvåpen før han til slutt ble myrdet i november 1963.

I dag kan du rusle ganske uforstyrret rundt i over hundre saler, møterom, biblioteker, kartrom, kommunikasjonssentrene i kjellerkorridorene og drikke noe iskaldt fra baren i fjerde etasje med utsikt utover hele området.

På vår vei videre vil vi gjøre et kort fotostopp ved Notre Dame-katedralen og det kjente postkontoret. Den katolske katedralen Notre Dame er en mindre utgave av navnebroren i Paris. Den ble bygd under det franske kolonistyret i 1870-årene. Arkitekturinteresserte bør også stikke en tur over gaten og gå innom det gamle postkontoret. Det er fra ca. 1888 og bygd etter tegninger av Gustave Eiffel.

Sist på programmet denne dagen står Ben Thanh-markedet. Dette innendørsmarkedet er en kvadratkilometer stort og ligger på den store plassen i den nordlige enden av byens paradegate Tran Hung Dao. Ben Trahn ble bygd i 1914, og fasaden med det store klokketårnet er blitt et av byens kjente landemerker. Inne finner du en labyrint av trange korridorer mellom hundrevis av små boder og butikker, som selger alt mellom himmel og jord. Frukt, grønnsaker, elektronisk utstyr, klær, kjøtt (skremmende ferskt!) fisk, krabber, fugler i både levende og nyslaktet tilstand, bøker, dagligvarer, søtsaker, kosmetikk og mye annet.

Vi avslutter dagen tilbake på havnen hvor Celebrity Millennium ligger og venter på oss.

Notre-Dame katedralen i Ho Chi Minh City
Dag 10

Til sjøs

På vei mot enda en ny og spennende destinasjon og nye, spennende utflukter og opplevelser. Dagen i dag benyttes om bord til det du måtte ønske å gjøre – eller ikke gjøre.

Ta gjerne noen avslappende timer i spaet.
Dag 11

Hue/ Danang

Vi ankommer havnen og blir hentet av vår guide og buss som tar oss de 8 milene det er å kjøre til Da Nang. Vi starter med et besøk på Cham-museet i Danang.

Med røtter som daterer tilbake til 192 f. Kr. levde Vietnams urbefolkning et liv som er mer likt det vi i dag ser i India, både i kultur og språk. Dette museet er det største og viktigste av sitt slag. Her kan du se fantastiske terakottakrukker og vakre uthuggede steinskulpturer fra det 7. til det 15. århundre.

Vi forflytter oss til Hoi An.

På veien dit stopper vi for en god lunsj.

Med sine ca. 80 000 innbyggere er ikke Hoi An en veldig stor by. Den ligger nær kysten, omtrent midt i Vietnam, og er spesiell fordi den ble et svært viktig handelssted fra 1400-tallet og utover. Folk kom fra hele verden for å handle silke, porselen, te og mye annet, men det var føerst og fremst kinesere og japanere som kom til å sette sitt preg på byen. Mange av disse opprettet lokale baser og ble fastboende

På 1800-tallet bestemte en av keiserne at Vietnam skulle slutte å handle med utlendinger, noe som åpenbart var katastrofalt for Hoi An. Dermed skjedde det lite utvikling i Hoi An, noe som bidro til å bevare byen slik den var på 1800-tallet. Heldigvis fikk byen heller ingen skader under Vietnamkrigen. Den vakre gamlebyen er i dag på UNESCOs verdensarvliste.

Her blir det en gåtur rundt i gamlebyen med vår guide, og vi vil også besøke et silkemarked hvor vi kan se silkelarvene i aksjon og hele produksjonslinjen til dette verdifulle og høyt ettertraktede tekstilet Vietnam er så kjent for.

Vi avslutter dagen på båten.

Den japanske broen i Hoi An, også kjent som Lai Vien Kieu
Dag 12

Hanoi

Vi fortsetter rett og slett fra det ene cruiset til det andre!

Vi ankommer inn Halong Bay som er verdenskjent for sine spektakulære klippeformasjoner kjent fra utallige filmer og serier. Et yndet fotoobjekt for de fleste! Halong Bay er også på verdensarvlisten.

Denne dagen skal vi på et fire timers cruise i bukten som består av over 3000 sandsteinklipper som står opp av det smaragdgrønne havet, dekket av gress og trær. Her finnes grotter, huler og et rikt fiskeliv. Vi nyter selvsagt en deilig sjømatlunsj ombord.

Etter turen drar vi tilbake til Celebrity Millennium.

Vakkert landskap i Halong Bay
Dag 13

Hanoi

Vi møter vår guide og sjåfør på havne for å begi oss ut på en tre timers tur inn til Hanoi.

Hanoi er hovedstaden i Vietnam og landets nest største by med sine 7 millioner innbyggere. Hanoi ligger ved Røde elven (Song Hong) som kommer fra fjellene i sørvest Kina og renner ut i havet ikke så langt nedenfor. Hanoi var hovedstad allerede så tidlig som år 1010. Her vil vi blant annet besøke mausoleet til selveste Ho Chi Minh, litt utenfor sentrum. Her er kroppen til den gamle lederen preservert og man kan defilere forbi og ta en kort titt. Det kan ofte bli lang kø for å komme inn i mausoleet på grunn av mange vietnamesiske turister. Like i nærheten ligger Ho Chi Minh-museet som gir mer info om hans liv, samt presidentpalasset.

Etterpå blir det litt deilig vietnamesisk lunsj.

Etter lunsjen vil vi ta en tur innom det mest imponerende tempelet i byen, Litteraturtempelet som er dedikert til Konfusius. Templet er fra 1070 (men har vært ødelagt og gjenoppbygget et par ganger) er et godt eksempel på gammel vietnamesisk arkitektur. Legg merke til at det benyttes kinesiske tegn i alle gamle templer. Det var først franskmennene som klarte å få vietnameserne over på det latinske alfabetet.

Videre fortsetter vi til fots gjennom de gamle kvarterene i gamlebyen. Hjertet i Hanoi er utvilsomt gamlebyen, et område som skiller seg klart fra de mer moderne delene av byen. De trange gatene med sine smale fortau er et skue i seg selv. Her sitter vietnamesere ute på lave plastkrakker og spiser nudelsuppe eller leker med smarttelefonene sine. Overalt finnes det små butikker, restauranter og hoteller.

Gatene i gamlebyen går tilbake til 1200-tallet, og mange har navn etter hva slags butikker som fantes der tidligere, slik som Fiskegaten, Silkegaten, Skogaten og lignende. I dag er det fortsatt en tendens til at enkelte gater har butikker med nesten identisk produktutvalg

Etter turen vender vi tilbake til skipet i god tid til å slappe litt av før middagen.

Yrende liv i Hanoi
dag 14

til sjøs

Etter et langt og innholdsrikt landprogram med mange inntrykk og opplevelser, kan det være deilig å slappe av med noen dager ombord.

Vi begir oss nå mot siste stopp på denne reisen, Hong Kong. Dersom du er av den litt mer rastløse typen, kan skipets velutstyrte treningssenter få litt lopper ut av blodet. Her kan du være med på yoga- eller spinningtimer, eller ta treningen i eget tempo. Det fins også badstue om bord, hvis du føler for å svette litt ekstra før vi ankommer land.

En ting er sikkert, du kommer aldri sulten fra et cruise!
dag 15

Hong kong

Vi ankommer Hong Kong og reisen vår nærmer seg slutten, men vi har fremdeles mye å oppleve i denne verdenskjente byen. Stå opp om morgenen og få med deg innseilingen blant verdens kanskje mest berømte skyskrapere. Her er det ikke mye som minner og gamle tider!

Siden 1997 har Hong Kong offisielt vært en del av Kina igjen, men 150 år under britisk styre har naturlig nok satt sitt permanente preg på både arkitektur, kultur, mat og folkelynnet. Dette er uten tvil Kinas mest vestlig pregede by, og også den mest velstående. Nordmann kan ennå besøke Hong Kong uten Visum. Visste forresten at  Hong Kong betyr «duftende havn»?

I Kowloon finner du det 18 000 kvadratmeter store Wong Tai Sin-tempelet. Dette er Hong Kongs største og mest kjente taoist-tempel, og tusenvis av besøkende kommer hit for å tenne røkelse, be og fremføre sine ønsker for fremtiden eller søke et svar på sine problemer.

Videre vil vi besøke kanskje Hong Kongs fremste turistattraksjon, den 550 meter høye fjelltoppen Victoria Peak på Hong Kong Island. Utallige postkortmotiv er knipset herfra, og du skjønner hvorfor når du ser utsikten mot skyskraperne og Victoria Harbour. På toppen finner du det futuristisk skålformede Peak Tower med utsiktsterrasser.

Vi vil få servert en deilig dim sum-lunsj denne dagen. Med litt godt i magen drar vi videre til Chin Lian-klosteret.

Omgitt av Hong Kongs skyskrapere, trafikkaos og ekstremt fredfulle Nan Lian Garden, ligger Chi Lin Nunnery. Chi Lin er et nonnekloster og et stort buddhistisk tempelkompleks bestående av elegante bygninger i tre i klassisk, kinesisk stil, buddhistiske relikvier, bonsaitrær og fredfulle lotusdammer.

Komplekset ble anlagt i 1934, men ble bygget om til dagens stil i 1998. Det unike med disse byggene er at de er satt opp uten en eneste spiker eller en eneste skrue. Istedet er det spesielle låsesystemer i selve treet som brukes for å holde materialene sammen. Byggestilen er gjort i henhold til Tang-stilen, dynastiet som regjerte i Kina fra 618 til 907, og skal symbolisere harmonien mellom mennesket og naturen.

Vi avslutter dagen på Stanley market. Her kan du kjøpe det meste mellom himmel og jord, og har du ikke fått kjøpt reisegavene til venner eller familie er dette stedet å gjøre det på!

Etter turen vender vi snuten tilbake til skipet.

Utsikten over skyskraperne i Hongkong er spektakulær.
Dag 16

Avreise Hong kong og ankomst Oslo

Vi sjekker ut av skipet på morgenen og blir hentet på havnen og kjørt til flyplassen.

Kl 13.35 går flyet til Amsterdam. Vi reiser med tiden, som gjør at vi lander i Oslo samme dag. Vi takker alle som ikke flyr med oss til Oslo for turen og ønsker på gjensyn! Vi lander i Oslo kl 22.20

Hong Kong sett fra Victoria Peak

Lugarkategorier

 • Innvendig lugar

  Størrelse: Ca. 16 m2 uten vindu

  Som standard er de innvendige lugarene beregnet til to personer og utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger.

  Interiør: Mindre sittegruppe, TV, telefon, toalett med dusj, safe, minibar, sminkebord med hårføner, garderobeskap og 110-/220-volts stikkontakter samt trådløs internettilgang (mot betaling).

  • All inclusive classic drikkepakke er ikke inkludert i denne kategorien.
 • Vinduslugar

  Størrelse: Ca. 16 m2

  Lugarer med stort vindu mot havet har plass til to personer og er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger.

  Interiør: Mindre sittegruppe, TV, telefon, toalett med dusj eller badekar, safe, minibar, sminkebord med hårføner, garderobeskap og 110-/220-volts stikkontakter samt trådløs internettilgang (mot betaling).

  • I denne kategorien har du med all inclusive classic drikkepakke
 • Balkonglugar

  Størrelse: Ca. 16 m2 og ca. 5 m2 privat balkong

  Ingen av lugarene vi har er med hindret utsikt.

  Lugarer med privat balkong er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger.

  Interiør: Mindre sittegruppe, TV, telefon, toalett med dusj eller badekar, safe, minibar, sminkebord med hårføner, garderobeskap og 110-/220-volts stikkontakter samt trådløs Internettilgang (mot betaling).

  • I denne kategorien har du med all inclusive classic drikkepakke
 • Aqua Class med balkong

  Størrelse: Ca. 18 m2 og ca. 5 m2 privat balkong

  En Aqua Class-lugar med balkong er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger.

  Interiør: Mindre sittegruppe, TV, telefon, toalett med dusj eller badekar, safe, minibar, sminkebord med hårføner, garderobeskap og 110-/220-volts stikkontakter samt trådløs Internettilgang (mot betaling).

  Ekstra fordeler:

  Putemeny
  Gratis bruk av badekåper
  VIP-invitasjoner til ulike arrangementer
  Tidlig ombordstigning og landgang
  Egen innsjekk
  Reservasjon av sitteplasser på restauranter og på utflukter
  Ekspresslevering av bagasje
  Gratis adgang til Persian Garden og Relaxation Room
  Middager serveres i spesialrestauranten BLU
  I denne kategorien har du med all inclusive classic drikkepakke

Reisebetingelser

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo-Singapore, Hong Kong-Oslo i økonomiklasse
 • Transport fra flyplass til skip
 • Halvdagsutflukt i Singapore med lunsj
 • 14 netter cruise i valgt lugarkategori på Celebriy Millennium
 • Samtlige skatter, avgifter og forhåndsbetalt tips
 • Samtlige måltider i skipets hoved- og buffetrestaurant
 • 24 timers roomservice
 • Samtlige show og det meste av underholdning
 • All inclusive classic drikkepakke ved bestilling av vinduslugar eller bedre.
 • 2 dagers overnattingsutflukt i Bangkok m/ 1 lunsj og  1 frokost
 • 1 natt på Shangri La Hotel i Bangkok
 • Heldagsutflukt i Ho Chi Minh med lunsj
 • Heldagsutflukt til Hoi An og Danang med lunsj
 • 4 timers Halong Bay-cruise med lunsj
 • Heldagsutflukt til Hanoi med lunsj
 • Heldagsutflukt i Hong Kong med lunsj
 • Transport fra skip til flyplass
 • All tips til guider og sjåfører på utflukter
 • Escapes populære reiseleder Kari Waag Wold med på hele reisen

Prisen inkuderer ikke:

 • Tilslutninger fra andre byer samt businessclass mot tillegg
 • Måltider som ikke er beskrevet over
 • Visum som skipet ordner kan tilkomme en kostad
 • Alle visum ordnes ombord om det kreves

VIKTIG INFORMASJON
Cruise er godt tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel opplyse om at på i Hanoi er det ilandstigning med eksterne båter, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter. Man må også være i stand til å håndtere egen bagasje.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Hele gruppen blir seatet sammen til middag. Ønsker man andre middagstider eller å spise alene, er dette selvsagt mulig, men må opplyses om i god tid før avreise

Fargevalg på lugarer og oppsett kan variere mellom skip og skipsklasse.

Pass må være gyldig minimum 6 måneder etter hjemkomst.

Avvikende reisevilkår:

Vi belaster et depositum på kr 3500 pr. person på våre gruppecruisereiser.

Med forbehold om endringer og skrivefeil.

Celebrity Cruises

Celebrity Millennium

 • Tonnasje: 91000
 • Lengde: 294 m
 • Passasjerkapasitet: 2,138 (basert på to personer i hver lugar)
 • Mannskap: 408
 • Byggår/Renovert: 2000 / 2019
 • Registreringsland: Malta

Celebrity Millennium er det første skipet i Millennium-klassen som består av Celebrity Infinity, Celebrity Constellation og Celebrity Summit.

Celebrity Millennium er et stort og moderne skip, men har likevel noe klassisk over seg med sine intime og elegante detaljer. Interiøret som går i varme farger er utsmykket med moderne kunst. Over 50 prosent av de romsligere lugarene har balkong.

Om bord på skipet finnes et godt utvalg barer og restauranter, inkludert spesialrestauranten The Olympic som vil ta deg tilbake i tid og minne om linjeskipene i gamle dager, The Champagne Bar, The Martini Bar, Cova Café, samt The Conservatory – en blomstrende, imponerende hage. I tillegg finnes svømmebasseng både innendørs og utendørs, fine treningsfasiliteter, aqua spa, kasino og teater.

Celebrity Cruises er et rederi i premiumsegmentet som stadig får utmerkelser for sin service, sitt kjøkken og sine elegante skip. Rederiet er flere år kåret til ”Best cruise line” og “World’s best large ships” i internasjonale kåringer.

Rederiet ble grunnlagt i 1989 av den greske Chandris-gruppen som så et behov i datidens cruisemarked for større og nyere skip med flere lugarer og større fokus på mat og service.

I 1997 fusjonerte Celebrity Cruises med Royal Caribbean International og dannet det nest største rederiet i verden – Royal Caribbean Cruises Ltd. Rederiet har likevel beholdt sin europeiske stil, og atmosfæren og aktivitetsnivået om bord er roligere enn på Royal Caribbeans skip.

De 12 skipene har alt det som en gang i tiden gjorde luksuscruise berømt – påkostet og elegant interiør, romslige lugarer og suiter samt store fellesarealer.

Celebrity Cruises passer par og voksne i alle aldre som ønsker å seile med store resortskip, men som vil ha en rolig og avslappet atmosfære om bord. De tiltrekker seg en balansert blanding av nye og erfarne cruisereisende som er kresne kjøpere og velinformerte om produkter og tjenester.