Fra storby til villmark med Oceania Cruises

Høydepunkter:

 • Villmark og et fantastisk dyreliv
 • Vakkert skip med gourmet måltider
 • Unik innblikk i kulturen til tlingitindianerne
 • Totemstolper i berømte Ketchikans
 • 2 dager til å oppleve storbyen Vancouver
 • Cruise på havet med gratis internett
Last ned reiseprogram
 • Pris fra 44 900,-
 • Første tilgjengelige avreisedato 27.05.2021 (1 avreisedatoer)
 • Varighet 14 dager
 • Denne reisen er uten reiseleder
 • Ubegrenset internett
 • $150 per lugar i lommpenger
 • Velg enten: Drikkepakke, tre utflukter eller ombordkreditt
 • All tips er inkludert

Avreiser

 • Avreisedato 27.05.2021
 • Avreisested Oslo Lufthavn
 • Tilgjengelighet Ledig
 • Dager 14 dager
 • Priser fra 44 900,-
Skriv ut

Dag til dag program

Rute

May 28 Fri San Francisco, California, United States Embark 1 PM 6:00 p.m.
May 29 Sat Cruising the Pacific Ocean
May 30 Sun Astoria, Oregon, United States 7:00 a.m. 3:00 p.m.
May 31 Mon Cruising the Outside Passage
jun.01 Tue Sitka, Alaska 1:00 p.m. 9:00 p.m.
jun.02 Wed Juneau, Alaska 12:00 p.m. 9:00 p.m.
jun.03 Thu Cruising Hubbard Glacier
jun.04 Fri Icy Strait Point (Hoonah), Alaska 7:00 a.m. 4:00 p.m.
jun.05 Sat Ketchikan, Alaska 10:00 a.m. 6:00 p.m.
jun.06 Sun Cruising the Inside Passage
jun.07 Mon Vancouver, British Columbia, Canada Disembark 8 AM
Skriv ut

Dag til dag program

Dag 1

Avreise Oslo Lufthavn og ankomst San Fransisco

Etter en lang og avslappet flytur på 15 timer,  blir dere møtt på flyplassen og kjørt til hotellet. Hotellet vil være et 4 stjernes med sentral beliggenhet til Union Square/Fisherman’s Wharf.

Denne dagen kan dere slappe av og nyte storbyen San Fransisco som dere vil. I kåringer av verdens mest populære turistbyer, kommer San Francisco alltid høyt opp. Byen – ofte kalt «Vestens Paris» – scorer høyt på sin fantastiske beliggenhet, sjarm og personlighet. Og San Francisco er amerikanernes eget førstevalg for storbyferie. Byen er kjent for sine åser og mange bratte bakker som mange kjenner fra amerikanske filmer.

Tips:

 •  Golden Gate Brigde?
 • Rundtur i berømte «cable cars»?
 • Eller en omvisning til det beryktede fengslet Alcatraz?
  Gjør akkurat som du vil!

 

Golden Gate Bridge sto ferdig i 1937 og er en av verdens lengste hengebroer.
Dag 2

Innsjekk på skipet Ocenia Cruises- Regatta

Skipet seiler fra havnen i San Fransico klokken 18.00, og skipet vil ha dere på skipet senest 2 timer før avreise.

Det er check out fra hotellet klokken 11, og dere kan bruke tiden før dere drar til havna til egen disposisjon. Havnen ligger lokalisert midt mellom Fisherman’s Wharf og Bay Bridge, langs pier 35.

Nyt en bedre lunsj på dekk og finn dere til rette i lugaren som skal være deres hjem de neste 10 dagene.

Vet dere ikke hvor dere skal spise middag, så er Polo Grill å anbefale. Oceania Cruises er verdenskjente for sin fantastiske mat, det vil fort finne ut hvorfor. Les mer om Oceania Regatta her

 

Dag 3

Sjødag på vei til Astoria

Lyden av bølgeskvulp og en behagelig gynging har gitt oss en god natts søvn, og du våkner opp til en sjødag om bord. Nyt en lang lunsj i restauranten, surf på internett eller skjem deg bort i skipets spa.
Liker du å holde deg i aktivitet, så kan man ta trene i skipets treningsstudio eller ta treningstimer som er helt gratis.

Dag 4

Astoria

Ankomst kl : 07.00- avreise 15.00

Byen er kjent som «Little San Francisco of the Pacific Northwest» på grunn av de fargerike viktorianske hjemmene som klamrer seg fast til de bratte åsene. Et fint eksempel på den slutten av 1800-tallet arkitektur er Flavel House, nå et museum med møbler i perioden.
Flavel House ble bygget i 1885 i dronning Anne arkitektonisk stil av George Flavel, en Columbia River barpilot som var en av områdets første millionærer?

Ta en tur til Astoria Column, en populær attraksjon langs kysten av Oregon. Det håndmalte tårnet spirer 125 meter opp i luften på Coxcomb Hill.  Landemerket ble konstruert i 1926, og ta gjerne turen til toppen av søylen der teleskoper gir enda bedre utsikt over Columbia River, Astoria-Megler Bridge og Stillehavet på klare dager.
Like interessant som utsikten, er søylen av håndmalte veggmalerier, som skisserer store begivenheter i Oregons tidlige historie. Området rundt kolonnen har parkplasser med piknikbord og offentlige toaletterområdet gir deg en flott utsikt over broen og byen.

 

Visse du at….

Astoria-Megler-broen har rekorden for den raskeste rå-kjøreren som noen gang er tatt av Oregon State Police. Kjøretøyet kjørte i røykfylt 256 km i timen.

Dag 5

Sjødag

Vi nærmer oss Sitka, men enn så lenge er det bare å slappe av på skipet. Ta frokosten på balkongen, kom litt lengre i den spennende boken din, meld deg på en av turene bak kulissene ombord, hør på et foredrag eller ta en tur i bassenget!

 

Dag 6

Sitka

Ankomst kl : 13.00- avreise 21.00

Velkommen til Sitka! Byen på rundt 9000 innbyggere er preget av de pittoreske restene av dens russiske arv, inkludert de løkformede kuplene og gullfargede korsene av den elskede Saint Michaels russiske ortodokse katedral. By- og bygrensene inkluderer det meste av Baranof Island, der byen Sitka ligger, sammen med Sør-Chichagof Island og mange andre små, skogkledde øyer langs kysten.

Selv om Sitka først ble bebodd av innfødte tlingitindianere, anerkjennes Sitka som hjertet av den russiske innflytelsen i Alaska. Russerne ankom  1741 og angrep i 1804 et tlingit fort. Regionens mest kjente kamp førte til slutt til opprettelsen av Sitka National Historical Park.

Visse du at…

Da Russland solgte Alaska til USA 18. oktober 1867, fant overføringsseremonien sted på Sitkas Castle Hil

 

Dag 7

Juneau

Ankomst kl : 12.00- avreise 21.00

Junea er hovedstaden i den amerikanske delstaten Alaska og oppkalt etter gullgraveren Joe Juneau som oppdaget store forekomster. Havnen i Juneau er isfri året rundt og mye av økonomien er basert på fiske og fiskeindustri samt en voksende turisme.

Juneau er unik blant amerikanske hovedsteder ved at det ikke er veier som forbinder byen med resten av staten. Honolulu, Hawaii, er den eneste andre statlige hovedstaden som ikke er koblet med vei til resten av Nord-Amerika. Fraværet av et veinett skyldes det ekstremt robuste terrenget som omgir byen. Dette igjen gjør Juneau til en «de facto» øyby når det gjelder transport, siden alle varer som kommer inn og ut må gå med fly eller båt, til tross for at byen er på fastlandet i Alaska.

 

Tips

Ta en utflukt gjennom Oceania og oppleve det ville dyrelivet. Hvem vil vel ikke oppleve knølhvalen på nært hold?

Dag 7

Sjødag

Etter mange inntrykk og opplevelser, kan det være deilig å slappe av en dag på sjøen.

 

Tips

Har du prøvd å bestille frokost til lugaren din, det er aldri feil å bli servert på senga?

Dag 8

Icy Strait Port (Hoonah)

Ankomst kl : 07.00- avreise 16.00

Hoonah betyr «der nordavinden ikke blåser» på språket til tlingitindianerne, som utgjør 70% av befolkningen, imidlertid er det dyrelivet som preger denne byen mest. Når du ankommer Icy Strait Point, vil du øyeblikkelig finne deg fordypet i Alaska som du alltid har drømt om.
Icy Strait Point er kjent for sin forbilledlige ansvarlige reiselivspraksis og har mottatt en rekke priser siden åpningen.

Hoonah og Icy Strait Point har fantastisk fiske tilgang som tiltrekker sportsfiskere, sportsfiskere og dyreliventusiaster fra hele verden. Med noen av verdens beste hvalsafari, er bredden av Icy Strait Point et utmerket sted å oppdage knølhval. Havkajakkere besøker området spesielt for en 40-mils villmarkspadell som kjører over strandlinjene til Port Frederick og Tenakee Inlet, og snor seg fra Hoonah til Tenakee Springs. Denne kajakkveien, fylt med imponerende naturlig skjønnhet, ender i de fantastiske Tenakee Springs naturlige varme kildene.
Når ørnene svever over hodet, og med hvaler ofte oppdaget rett fra bredden av byen, er Icy Strait Point den robuste og naturlig majestetiske Alaska-destinasjonen du alltid har drømt om å besøke.

 

Dag 9

Ketchikan

Ankomst kl : 10.00- avreise 18.00

Totemstolper er en av Ketchikans viktigste attraksjoner, og de beste stedene å se dem på er Saxman Village og Totem Bight State Park

I 1900 var Ketchikan et fiske- og hogstfellesskap, og nå bor de 13 000 innbyggerne i byen langs en 10 mil lang strandkanten smalt spredt langs Tongass Narrows. I dag er byen fylt av turister som kommer til Ketchikan for å fiske, fotturer, kajakk, shoppe, lære om indianerkulturen (spesielt totems), eller utforske Tongass National Forest eller Misty Fjords National Monument.

Ketchikan er også en av de mest regnfulle byene i USA, og får omtrent 13 fot med regn hvert år. Over 200 dager hvert år har målbar nedbør, så ikke glem å ta med regntøy mens du utforsker den spennende byen.

I dag er mer enn 30 hus bygget på stylter langs bekken med renoverte restauranter, butikker og kunstgallerier. Creek Street ligger omtrent tre kvartaler fra cruiseskipbryggen, en kort spasertur til sentrum.

Tips

Ta turen innom Southeast Alaska Discovery Center for å lære om de lokale kulturene og økosystemene.

Dag 10

Sjødag

Vi vender snutten mot Vancouver. Dersom du er av den litt mer rastløse typen, kan skipets velutstyrte treningssenter få ut litt lopper av blodet. Her kan du være med på yoga- eller spinningtimer, eller ta treningen i eget tempo.

Dag 11- 13

Vancouver

Ankomst Vancouver kl : 08.00

Skipet ankommer Vancouver havn ca klokken 08, men dere rekker å ta en god frokost på Terrace Cafe før dere sjekker ut av skipet.
Det vil være shuttlbusser som kjører dere fra havna til hotellet. Hotellet vil være et 4 stjernes med sentral beliggenhet.

Vancouver hadde i 2011, 603 502 innbyggere er den største av de vestlige canadiske byene.

Byen ble oppkalt etter den britiske kapteinen George Vancouver som var på oppdagelsesreise i området i 1792. Fra 1867 ble det etablert store sagbruk i bydelen Gastown, og i 1886 fikk stedet byprivilegier.
Da en transkontinental jernbane knyttet Vancouver til Øst-Canada året etter, fikk byens naturlige havn stor betydning for handelen med Asia. Havnen er i dag Canadas travleste og nummer fire blant Nord-Amerikas havner målt etter godsmengde.

Tips

Ta kabelbane over til Grouse Mountains panoramautsikt, det kiler i magen om bord på Nord-Amerikas lengste skyride!

Dere vil bli hentet på hotellet den 9.juni klokken 13.00 og kjørt direkte til flyplassen for retur tilbake til Norge.

 

Soloppgang i Vancouver
Dag 14

Ankomst Oslo

Etter en opplevelsesrik tur lander dere i Norge på formidagen!

Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake på flere spennende cruise med Cruise.no og Escape Travel

Vi ankommer Oslo på formidagen

Lugarkategorier

 • Innvendig lugar

  Størrelse: Ca. 15 m2

  Gratis og omfattende 24-timers romservice-meny
  Plysj bomullshåndklær
  Tykke bomullskåper og tøfler
  Bulgari fasiliteter
  Håndholdt hårføner
  Flatskjerm-TV med live satellittnyheter og programmering
  DVD-spiller med omfattende mediebibliotek
  Trådløs internettilgang og mobiltjeneste (1 bruker per lugar)
  Skrivebord
  Safe

 • Utvendig balkong lugar dekk 6 (bak)

  Størrelse: Ca. 20 m2

  Privat teak veranda
  To ganger daglig hushjelp
  Gratis romservice døgnet rundt
  Underskrift belgiske sjokolader med nattlig avgangstjeneste
  Plysj bomullshåndklær
  Tykke bomullskåper og tøfler
  Bulgari fasiliteter
  Håndholdt hårføner
  Trådløs internettilgang og mobiltjeneste (1 bruker per lugar)
  Skrivebord
  Flatskjerm-TV med live satellittnyheter og programmering
  DVD-spiller med omfattende 24-timers romservice-meny
  Safe

 • Utvendig balkong lugar dekk 6 (mid)

  Størrelse: Ca. 20 m2

  Privat teak veranda
  To ganger daglig hushjelp
  Gratis romservice døgnet rundt
  Underskrift belgiske sjokolader med nattlig avgangstjeneste
  Plysj bomullshåndklær
  Tykke bomullskåper og tøfler
  Bulgari fasiliteter
  Håndholdt hårføner
  Trådløs internettilgang og mobiltjeneste (1 bruker per lugar)
  Skrivebord
  Flatskjerm-TV med live satellittnyheter og programmering
  DVD-spiller med omfattende 24-timers romservice-meny
  Safe

 • Concierge lugar med balkong på dekk 7

  Størrelse: Ca. 20 m2

  Privat teak veranda
  To ganger daglig hushjelp
  Gratis romservice døgnet rundt
  Underskrift belgiske sjokolader med nattlig avgangstjeneste
  Plysj bomullshåndklær
  Tykke bomullskåper og tøfler
  Bulgari fasiliteter
  Håndholdt hårføner
  Trådløs internettilgang og mobiltjeneste (1 bruker per lugar)
  Skrivebord
  Flatskjerm-TV med live satellittnyheter og programmering
  DVD-spiller med omfattende 24-timers romservice-meny
  Saf

  Ekstra fordeler

  Romservice fra Grand Dining Room-menyen under lunsj og middag
  Gratis klesvask – opptil 3 poser per rom +
  Innstigning av prioritert middagstid
  Gratis velkomstflaske champagne
  Prioritert online spesialitet restaurant reservasjoner
  Ubegrenset tilgang til Aquamar spa-terrasse
  iPad® på forespørsel
  Gratis Oceania Cruises logo-veske
  Cashmere teppe, perfekt for å slappe av på verandaen
  Gratis sko glans

Reisebetingelser

Prisen inkluderer:

 • Ti netters cruise i valgt lugar/suite.
 • 1 natt på 4 stjerners hotell (eks San Fransico Marriott Union  Square eller lignende) inkludert transport fra flyplassen til hotellet
 • Ubegrenset internettbruk (én innlogging per lugar)
 • 2 Netter på et sentralt 4 stjernes hotell ( eks Sheraton Wall Centre eller lignende) inkludert transport fra hotellet til flyplassen
 • $150 per lugar i lommpenger for å benytte ombord
  Velg mellom en av tre bonustilbud «OLife Choice» (gjelder person 1 og 2 i lugaren):
  Drikkepakke House Select med vin og øl til lunsj og middag, tre utflukter per person eller USD 300 i ombordkreditt per person.
 • Tips til personalet

Prisene inkluderer ikke:

 • Utflukter (utover de som inngår dersom man velger å få tre utflukter inkludert)
 • Drikkevarer (utover det som er inkludert i drikkepakken, dersom denne velges)
 • Personlige utgifter som spa, kasino, shopping, etc.
 • Spesialrestauranter (ombordkreditten kan eksempelvis benyttes i spesialrestaurantene, i skipets spa eller på utflukter)
 • ESTA til USA USD 14 per person. Dette må man søke om individuellt på nett, minimum 72 timer før avreise
 • Tilslutning fra andre steder i landet
 • Transport fra hotell til skipet i San Fransisco og fra skipet til hotellet i Vancouver
 • Avbestillings- og reiseforsikring

VIKTIG INFORMASJON
Cruise passer godt for bevegelseshemmede. Vi vil likevel opplyse om at ilandstigning med eksterne båter kan forekomme ved endring av programmet. Man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.
Cruise.no /Escape travel tar forbehold om skrivefeil og prisendringer

Singelpriser på forespørsel

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Fargevalg på lugarer og oppsett kan variere mellom skip og skipsklasse.

Pass må være gyldig minimum 6 måneder etter hjemkomst

Avvikende reisevilkår:

Vi belaster et depositum på kr 3500 pr. person.

Med forbehold om endringer og skrivefeil.

Oceania Cruises

Oceania Cruises ble grunnlagt i 2002, og har dratt nytte av å lære av det andre har gjort feil – og riktig! De er de største i det øvre premiumsegmentet, med fantastiske skip der gjestene alltid står i fokus. Størrelsen på skipene gjør at de trives like godt på de store verdenshavene som de gjør i bortgjemte viker der bare private småbåter ellers kommer til. Behagelige lugarer og ekspertbesetning gjør at alle dine behov møtes nesten før de dukker opp!

 

Cruise med Oceania Cruises passer godt for alle som er opptatt av reisen og opplevelsene om bord så vel som reisemålene. Rederiet er kjent for å tilby eksepsjonelt god mat, berikende reisemål og enestående personlig service i en uformell atmosfære. Rederiet passer aller best for voksne og bereiste personer.

Les mer om Ocenia Regatta her