Nyhet Opplev verdens mest spektakulære operascene

Gardasjøen og opera i Verona

Blå time utsikt over Desenzano del Garda marina med åpne restauranter. Bilde tatt 20. august 2021 i Desenzano del Garda, Brescia-provinsen, Lombardia, Italia.

Gardasjøen i sommersol, vingårdsbesøk på Masi – og ikke minst sesongpremiere på operaforestillingen Aida i Arena de Verona. En mer fantastisk operascene finnes ikke! Her hører du historiens sus etter nesten 2000 år med alt fra gladiatorkamper til idrettsleker og konserter. Arenaen har en helt eksepsjonell akustikk, og er du ikke operaelsker allerede, er det meget sannsynlig at du blir et etter dette.

Og for noen omgivelser vi skal bo i! Gardasjøen i Nord-Italia er Italias største innsjø, omgitt av dramatiske klipper som stuper i sjøen i nord, mens i sør er landskapet roligere og med fine badestrender. Rundt sjøen ligger det koselige småbyer, hver med sitt særpreg og sin sjarm.

Vi bor i Desenzano del Garda i sør, den største av byene. Her er det snirklete gater ned mot havna, butikker, restauranter, en flott katedral - og selvsagt har byen også sin egen borg. Dette blir basen vår mens vi drar på oppdagelsesferd rundt til noe av det fineste Nord-Italia har å by på. En fantastisk start på sommerferien.

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Program

6 frokoster, 2 lunsjer og 4 middager inkludert

Marinaen i Desenzano ved Gardasjøen i Italia

Marinaen i byen Desenzano ved Gardasjøen i Italia

Utsikt over Gardasjøen ved havnen og vannkanten i Desenzano.

Havnen i Desenzano

Sirmione slott gardasjon

Sirmione slott

Ung vakker kvinne som slapper av på pittoreske Gardasjøen. Feriekonsept

Vårt hotell i Desenzano

Rangert 3plus stjerner

Hotel Bonotto

Et pent familiedrevet hotell sentralt i Desenzano. Hotellet har totalt 46 komfortable rom med klimaanlegg, lydisolerte vinduer, mini bar, TV, gratis Wi-Fi, internet, safe og vannkoker. Bad med dusj, toalett, bidé og hårtørrer. Bonotto tilbyr frokostbuffet med et godt utvalg av brød, croissanter og pålegg. Frokostsalen ligger i øverste etasje med flott utsikt over Gardasjøen. Heis.


Seteoversikt Arena di Verona

Oversikt over Arena di Verona, vår seter er i lysegrønt felt: 1.settore Verdi

Reisebetingelser

Dette er inkludert

 • Fly Oslo - Verona direkte t/r med Norwegian
 • Busstransport flyplass - hotell t/r
 • 6 netter på Hotel Bonotto i Desenzano med frokost
 • 1 lunsj på Masi vingård med viner, vann og kaffe
 • 1 lunsj i Sirmione med 1/4 vin, vann og kaffe
 • 4 middager med 1/4 vin, vann og kaffe
 • Operabillett Aida i Arena di Verona (kategori: 1 Settore Verdi)
 • Alle utflukter som beskrevet i programmet
 • Lokale engelsktalende guider
 • Reiseleder fra Escape

Dette er ikke inkludert

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Hotellskatt, totalt 12 euro for 6 netter per person, betales direkte til hotellet
 • Frivillig tips til lokale guider/sjåfør

Når vi er på utflukt, foregår mye av sightseeingen til fots, så husk å pakke bekvemme sko med gode såler. Vi skal ikke delta i noen maraton, men du bør være vant med å gå litt. På dag uten fastlagt program, er reiseleder tilgjengelig for aktiviteter med våre gjester.