Gjennom panamakanalen med Celebrity Millennium

/ Storbyer og karibiske paradis med Celebrity Millennium

Bli med og ta «snarveien» mellom Stillehavet og Atlanterhavet gjennom Panamakanalen – så skal vi få med oss mange spennende høydepunkter på hver side av kanalen.

Vi starter på USAs vestkyst og får med oss et par dager i Los Angeles, så mønstrer vi på Celebrity Millennium og seiler langs kysten til San Diego, Puerto Vallarta og Guatemala før vi passerer gjennom Panamakanalen til Colon og besøker den kulturhistoriske verdensarvbyen Cartagena før ferden fortsetter til Fort Lauderdale.

Du får oppleve:

 • 2 netter i Los Angeles på LA Grand Hotel
 • Heldagsutflukt i Los Angeles med Hollywood og Beverly Hills
 • 16 netters cruise med Celebrity Millennium
 • Utforsk elegante Cabo San Lucas med drømmestrender og feriestemning
 • Mayakultur og kolonistil i Guatemala
 • Seile gjennom den verdenskjente Panamakanalen
 • Fargeklatten Cartagena i Colombia
 • Halvdagsutflukt til Everglades
Last ned reiseprogram
 • Pris fra 48 800,-
 • Første tilgjengelige avreisedato 24.09.2021 (1 avreisedatoer)
 • Varighet 19 dager

Avreiser

Ditt utvalg
 • Avreisedato 24.09.2021
 • Avreisested Oslo Lufthavn
 • Tilgjengelighet Ledig
 • Dager 19 dager
 • Priser fra 48 800,-
Reiserutekart
Skriv ut

Dag til dag program

Dag 1

Avreise Oslo og ankomst Los Angeles

Vi reiser fra Oslo om formiddagen og om ettermiddagen lokal tid ønsker vi velkommen til Los Angeles!

Los Angeles betyr «englene» på spansk, og er Sør-Californias bankende hjerte, verdenskjent for sin glamorøse livsstil i solskinnet og vrimmelen av filmstjerner.

En reise til Los Angeles har mer å by på enn bare film, men det lar seg ikke benekte at filmindustrien – og alt som følger med den – utgjør en vesentlig del av byens legendariske mystikk. Hollywood er selvfølgelig bare en del av byen, men få av de som har vært der, kan ærlig si at det første glimtet av det berømte Hollywood-skiltet ikke er minneverdig! Dette er en by der du tross alt kan havne i samme kø som en verdensstjerne når du skal kjøpe en kopp kaffe – ikke minst hvis du befinner deg på Sunset Strip.

 

Los Angeles, selve filmstjernbyen.
Dag 2

Los Angeles og heldagsutflukt

Etter å ha sovet ut skal vi i dag se Los Angeles!

Den som sa at folk ikke går i Los Angeles, har aldri besøkt det travle sentrumsområdet. Det vokste frem fra en typisk spansk bosetning på Olvera Street, til et sentrum rikt på kultur, historiske bygninger og shopping. Her kan du blant annet handle tradisjonelle, håndlagde meksikanske varer. Vi vil også stoppe i et av de nyere sentrumsområdene, med Los Angeles Music Center og Walt Disney Concert Hall.

Neste stopp er Hollywood. Du vil se Graumans kinesiske teater med hånd- og fotavtrykk fra kjente filmstjerner – og selvsagt skal vi gå Walk of Fame, gaten der så mange kjendiser har sin egen stjerne. Det er over 2500 stjerner her, så håper du finner fram til din favoritt!

Vi fortsetter videre til Sunset Boulevard, også kjent som Sunset Strip, samt Beverly Hills med alle herskapshusene til de rike og berømte og det velkjente shoppingmekkaet Rodeo Drive.

Det første hotellet her ble bygget i 1912, og Beverly Hills Hotel ble raskt hjertet av byen – og det er det fortsatt i dag. Andre hoteller fulgte snart, og det samme gjorde «stjernene til sølvskjermen». I 1919 begynte Mary Pickford trenden med å bygge påkostede hjem i Beverly Hills, som fortsatt er populært i dag for skuespillere, velstående forretningsfolk og sportsstjerner.

Så fortsetter vi til Stillehavskysten. På Venice Beach slynger kanalene seg gjennom et boligområde som er forbundet med broer, og fargerike Venice Boardwalk med sin loppemarked-sirkus-atmosfære imponerer enhver besøkende.

Lenger nord kan du nyte synet over hele bukten fra toppen av et opplyst pariserhjul ved den berømte Santa Monica Pier, som bare ligger et par kvartaler unna Third Street Promenade, en himmel av bokhandlere, butikker og kafeer. Og hvis vi får tid, kan vi fortsette nedover til Malibu, der filmstjernenes eiendommer er gjemt i åsene over havet.

Rodeo Drive i Los Angeles - vindusshopping har alle råd til!
Dag 3

Los Angeles og innsjekk på Celebrity Millennium

Skipet seiler kl 16.00

Etter frokost og utsjekk av hotellet begir vi oss mot skipet hvor vi leverer bagasjen og sjekker inn. Etter innsjekk kan du legge fra deg håndbagasjen på lugaren og gå rett til lunsj. Det er alltid sikkerhetsøvelse før skipet seiler. Dette er obligatorisk for alle gjester, og det vil bli gitt informasjon når og hvor dette foregår.

Så er vi klare for å kaste loss og begi oss ut på et fantastisk eventyr! Vi samles på dekk for å skåle ved utseilingen, og etterpå går vi til middag.

Slapp av før utseilingen
Dag 4

San Diego, California, USA

Ankomst kl 06.00 Avreise kl. 16.00

Tidlig i soloppgangen seiler vi inn til San Diego!

San Diego er USA sin åttende største by, og Californias nest største by etter Los Angeles. Byen ligger helt sørvest på det kontinentale USA, noen mil nord for den meksikanske grensen. Den sørlige beliggenheten gir byen et fantastisk klima med rundt 20 grader året rundt!

San Diego tar i mot over 32 millioner turister hvert år, og de fleste velger å besøke Balboa Park, San Diego Zoo, Sea World, samt noen av de fantastiske strendene.

Dette er en by med behagelig atmosfære, med hyggelig og svært avslappet stemning.

San Diego er en vakker by
Dag 5

Til sjøs

I dag skal vi nyte skipet og alt det har å tilby. Du velger om du vil ha frokost på den private balkongen din, i buffeten eller á la carte-restauranten.

Bruk gjerne også dagen til å finne ut av alle aktivitetene som faktisk tilbys ombord. Her kan du være med på alt fra spinningtimer til kor, serviettbrettekurs. Her blir det ikke lett å finne et kjedelig øyeblikk! Men om du bare vil slappe av og hvile øynene på horisonten eller lese ei god bok, er det selvsagt opp til deg.

Godt å slappe av på skipet mellom alle opplevelsene.
Dag 6

Cabo San Lucas, Mexico

Skipet ankommer kl 11.00 og seiler kl 16.00

En gang var dette en liten fiskelandsby der den ligger på tuppen av halvøya Baja California, men det er lenge siden. De vakre fargene med kalksteinsklipper som speiler seg i det turkise havet virker som en magnet på de besøkende. Det marine livet er rikt med både skilpadder og hvaler. Mange rike og berømte velger gjerne Cabo San Lucas som sitt feriested, og resorter og eksklusive hotell er det mange av. Men du skal ikke langt unna for å finne ro, øde strender samt ørken og fjell.

Flotte strender i Cabo San Lucas
Dag 7

Puerto Vallarta, Mexico

Skipet ankommer kl 12.30 og seiler kl 20.00

Puerto Vallarta ligger i Banderasbukta, Mexicos største naturlige bukt, som er 5,5 mil lang og 3,5 mil bred. Den har siden 1950-årene vært en populær ferieby både for meksikanere og amerikanere. Her er det hyggelig med brolagte gater og mange små kafeer og restauranter, men samtidig har byen et moderne preg.

Langs elva Cuale ligger det to store markeder der man kan kjøpe håndverksprodukter og suvenirer, og byen har også et arkeologisk museum med en betydelig samling av førkolombiansk kunst.

Det er strendene som lokker de fleste, men det er mer å se. Los Arcos er selve symbolet for byen, buene som vokter et utendørs amfiteater. Templo de Guadalupe er tydelig i bybildet med sine tårn og kupler.

Puerto Vallarta
dag 8-9

Til Sjøs

Celebrity Millennium har et stort utvalg av aktiviteter ombord på sjødager. Her er mulighetene mange, selv for deg med lopper i blodet. Skipet er også flott utsmykket med vakker originalkunst, så her kan du gå rundt på din egen oppdagelsesferd. Få med deg lunsj i en av de mange restaurantene, eller noen av de flotte showene som finnes om bord.

Nå har vi kommet til varmen, så hvorfor ikke utnytte muligheten på soldekket?

Dag 10

Puerto Quetzal, Guatemala

Skipet ankommer kl 09.00 og seiler kl 19.00

Vi ankommer Guatemala og Puerto Quetzal, den største havnebyen ved Stillehavet. I Guatemala kan mayaenes fantastiske historie spores flere steder i form av majestetiske ruiner. Vulkaner, innsjøer og fjell sørger for naturlig skjønnhet i sterke fargekontraster. Den vulkanske jorden gir god grobunn for vekster, og kaffe er landets store eksportartikkel. Pastellfargede, koloniale bygninger gjør miksen komplett.

Innsjøen Atitlan er den dypeste i Sentral-Amerika, og den er omringet av tre vulkaner. Et optimalt fotomotiv!

Det er også mulig med et besøk i byen La Antigua som er oppført på UNESCOs verdensarvliste og er sterkt preget av spansk koloniarkitektur. Her er det også et vell av vakre kirker fra kolonitiden.

De mest kjente attraksjonene i La Antigua er:

 • La Merced Church – en barokkirke fra 1767
 • Palacio de los Capitanes fra 1549 – palasset var hovedkvarteret for hele Mellom-Amerika i kolonitiden, frem til hovedstaden ble flyttet i 1776
 • Convento de Las Capuchinas – en av de vakreste eksemplene på klostrene fra 1700-tallet i Guatemala
 • Catedral de San José
 • Arkitekturkomplekset La Recolección fra 1717 – en tidligere kirke og kloster for ordenen Ordo Fratrum Recollectorum
 • Ruinene til kirken San José el Viejo
 • San Francisco Church

En annen stor attraksjon er mayakulturen som stadig preger store deler av Guatemala. Det er mulig å stifte et nærmere bekjentskap med denne tidligere mystiske sivilisasjonen, med et besøk ved Iximche-ruinene. Iximche var engang hovedstaden i kongeriket Kaqchikel.

Guatemalas fantastiske natur er den tredje største attraksjonen, og en tur til landets imponerende høyland med blant annet den høytliggende innsjøen Lake Atitland kan virkelig anbefales. Benytt deg av rederiets organiserte utflukter her.

Kl. 18.00 forlater vi Guatemala og fortsetter videre langs Mellom-Amerikas kyst, inntil skipet når frem til Mexico.

Antigua
Dag 11

Til sjøs

Lyden av bølgeskvulp og en behagelig gynging har gitt oss en god natts søvn, og vi våkner opp til en ny sjødag ombord. Les en god bok på dekk, nyt en lang lunsj i restauranten eller skjem deg bort i skipets spa.

På sjødager serveres det også en deilig lunsj i skipets hovedrestaurant.

Det er livemusikk på dekk, du kan spille bingo i teateret, gå på forelesninger eller delta på quiz. Vil du være mer aktiv, kan du bli med på dansekurs i forskjellige dansestiler, eller det blir arrangert turer bak kulissene for den som er interessert i cruiselivet.

Nyt deilige spabehandlinger ombord
Dag 12

Puntarenas (Puerto Calders) Costa Rica

Skipet ankommer kl 07.00 og seiler kl 17.00

Costa Rica betyr rett og slett «den rike kysten», og landet lever opp til navnet sitt! Her er den grønneste regnskog, der spredte, naturskjønne strender breier seg mellom den frodige vegetasjonen. Passer du på å se opp, kan du få øye på apekatter og dovendyr som henger i trekronene og tar livet mer eller mindre med ro.

Costa Rica har hatt fokus på økovennlig turisme i lange tider og var forut for sin tid. Ikke så merkelig når du vet hva dette lille landet har å forvalte av natur og dyreliv

Se opp, så titter kanskje et dovendyr ned på deg!
Dag 13

Til sjøs

På vei mot enda et nytt land og nye, spennende opplevelser. Dagen i dag benyttes om bord til det du måtte ønske å gjøre – eller ikke gjøre.

Rolige stunder på dekk kan være som balsam for sjela.
Dag 14

Panamakanalen, Panama

Nøyaktige tider kommer nærmere avreise

I dag skal vi oppleve et av reisens absolutte høydepunkter: turen gjennom Panamakanalen, som ble innviet i 1914.

Det ambisiøse prosjektet å forbinde de to verdenshavene stilte ingeniørene overfor en krevende oppgave, og samtidig ble det en økonomisk og politisk utfordring. Tanken på å anlegge en kanal går tilbake til oppdagelsen av Panamas stillehavskyst, som den spanske erobreren Balboa gjorde i 1513. Med denne oppdagelsen begynte kjøpmenn og regjeringer å fantasere om en passasje som kunne gjøre det mulig for skip å komme over fra Atlanterhavet til Stillehavet uten å måtte gå den 20 000 kilometer lange og farefulle veien rundt spissen av Sør-Amerika.

Det var mange som gikk inn for prosjektet, blant dem Benjamin Franklin og dikteren Goethe. Det franske selskapet La Societé internationale du Canal Interocéanique begynte på anleggsarbeidet i 1880, og de neste to tiårene var preget av stadige ingeniørutfordringer, i tillegg til utallige jordskred og epidemier som tok livet av nesten 22 000 arbeidere. Franskmennene besluttet derfor å selge rettighetene til prosjektet til den amerikanske regjeringen under president Theodore Roosevelt. Prisen var 40 millioner dollar.

Da amerikanerne overtok byggeprosjektet i 1904, sto de overfor byggingen av den største demningen og de største slusene og jernportene man overhodet kunne forestille seg i den tiden. Videre var det store miljøproblemer man måtte hanskes med. En hær av arbeidere fra flere land jobbet med det store byggeprosjektet, og mange mistet livet.

15. august 1914 ble Panamakanalen offisielt innviet, og S/S Ancon gikk som første skip gjennom dette menneskeskapte vidunderet. I dag er kanalen fremdeles av stor betydning for skipsfarten og verdenshandelen, men nå tilhører den Panama. På grunn av de moderne handelsskipene og containerfartøyene, som stadig blir større, blir det arbeidet med å utvide kanalen og slusene, slik at bredere skip enn vanlig kan gå gjennom den. Maksimal bredde er i dag 32,3 meter.

– Vi gleder oss!

Nært på slusene i Panamakanalen - vi skal se imponerende ingeniørkunst
Dag 15

Colon, Panama

Skipet legger til om morgenen kl. 07.00 og har avgang igjen kl. 17.00.

Colón er Panamas nest største by og ligger ved innløpet til Panamakanalen på den karibiske siden. Panamakanalen er uten tvil en av de største og mest imponerende ingeniørprosjekter som noensinne er gjennomført. Kanalen ble åpnet i 1914, er 77 kilometer lang og består av tre sett med sluser og to store, kunstige innsjøer. Skipene som seiler gjennom kanalen bruker cirka ni timer på ferden. Gatúnsjøen, tidligere verdens største kunstige innsjø, danner Panamakanalens høyeste punkt og er omgitt av regnskog med eksotisk flora og fauna.

Fra Colón kan du i regi av skipet dra på heldagsutflukt for å oppleve Panamakanalen. Du kan også traske rundt i Colón på egenhånd, og kanskje kjøpe med deg en av de berømte panamahattene?

Tradisjonell fletting av stråhatter.
Dag 16

Cartagena, Colombia

Skipet ankommer kl 09.30 og seiler kl 16.00

I dag skal vi besøke en skikkelig fargeklatt av en by! Men byen har en ganske dramatisk historie. Cartagena ble grunnlagt i 1533, og historien forteller om spanjolenes gullplyndringer og fullastede skip med kurs for hjemlandet – alltid i fare for angrep av grådige pirater. Cartagena var ankomsthavn for de første slaveskipene og sentrum for nådeløse angrep fra andre kolonimakter som England og Frankrike.

I dag er byen et fredfylt tropisk paradis, med et bysentrum i godt bevart spansk kolonistil som står på UNESCOs verdensarvliste. San Felipe-festningen ble bygget av spanske kong Ferdinand for å beskytte Cartagena og troner som et landemerke over byen. Bovedas var en gang et byfengsel, men er i dag et eldorado av små brukskunstbutikker.

Skipet ligger ved kai i Cartagena hele dagen. Det går skyttelbusser mellom skipet og gamlebyen som man kan ta for noen få dollar. Opplev den sjarmerende gamle bydelen på egen hånd, eller delta på en av utfluktene fra skipet som inkluderer byrundtur med hest og vogn, byvandring, utflukt til La Popa-klosteret og besøk i Gullmuseet.

Cartagena er farger og liv!
Dag 17-18

Til sjøs

Etter et ganske langt og innholdsrikt landprogram med mange inntrykk og opplevelser, kan det være deilig å slappe av med et par dager ombord.

Vi begir oss nå på vei mot Miami. Dersom du er av den litt mer rastløse typen, kan skipets velutstyrte treningssenter få ut litt lopper av blodet. Her kan du være med på yoga- eller spinningtimer, eller ta treningen i eget tempo.

Kanskje man se delfiner eller flyvefisk
Dag 19

Ankomst Fort Lauderdale, utflukt og hjemreise

I dag skal vi få oppleve Miami! Guiden tar oss med på en byrundtur hvor vi blant annet skal besøke Lille Havana med hovedgaten Calle Ocho, Art Deco-distriktet på South Beach, luksusområdet Coconut Grove og mye annet spennende. Program og tid avhenger av trafikken i Miami, som tidvis kan være en utfordring.

Miami har i de siste årene utviklet seg til å bli en pulserende storby med høy kjendisfaktor og vakre strender.

Miami ble grunnlagt på slutten av 1800-tallet og er i dag Floridas mest berømte badesteder. Miami Beach er en egen øy adskilt fra resten av Miami av en bukt, med flere broer over til fastlandet. De fleste kjendiser med litt selvrespekt frekventerer Miami minst en gang i løpet av året, hvor de slapper av på byens mange luksushoteller og sørger for å bli sett på byens hotte klubber. I butikkene på Lincoln Road Mall og langs Ocean Drive er det lett å la seg rive med – shoppingen her slår det meste.

Miami er også MYE mer enn glatte kjendiser og dyre hoteller. Byen i seg selv er ekstremt internasjonal og har en stor andel latinamerikanere og eksilcubanere. Det merkes i byens rike og varierte restaurantbilde og kulturliv.

Turen ender på flyplassen

Miami Beach med Ocean Drive. Hold øynene åpne for kjendiser.
Dag 20

Ankomst Norge

Vi ankommer oslo på formiddagen og takker for en flott tur sammen. og ønsker velkommen tilbake tiul en ny reise med ESCAPE Travel

Lugarkategorier

 • Aquaclass med balkong

  Størrelse: Ca. 19 m2 og ca. 5 m2 privat balkong

  En Aqua Class-lugar med balkong er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger.

  Interiør: Mindre sittegruppe, TV, telefon, toalett med dusj eller badekar, safe, minibar, sminkebord med hårføner, garderobeskap og 110-/220-volts stikkontakter samt trådløs Internettilgang (mot betaling).

  Ekstra fordeler:

  • Putemeny
  • Gratis bruk av badekåper
  • VIP-invitasjoner til ulike arrangementer
  • Tidlig ombordstigning og landgang
  • Egen innsjekk
  • Reservasjon av sitteplasser på restauranter og på utflukter
  • Ekspresslevering av bagasje
  • Gratis adgang til Persian Garden og Relaxation Room
  • Middager serveres i spesialrestauranten BLU
  • I denne kategorien har du med all inclusive classic drikkepakke
 • Balkonglugar

  Størrelse: Ca. 19 m2 og ca. 5 m2 privat balkong

  Ingen av lugarene vi har er med hindret utsikt.

  Lugarer med privat balkong er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger.

  Interiør: Mindre sittegruppe, TV, telefon, toalett med dusj eller badekar, safe, minibar, sminkebord med hårføner, garderobeskap og 110-/220-volts stikkontakter samt trådløs Internettilgang (mot betaling).

  • I denne kategorien har du med all inclusive classic drikkepakke
 • Vinduslugar

  Størrelse: Ca. 17 m2

  Lugarer med stort vindu mot havet har plass til 2 personer og er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger.

  Interiør: Mindre sittegruppe, TV, telefon, toalett med dusj eller badekar, safe, minibar, sminkebord med hårføner, garderobeskap og 110-/220-volts stikkontakter samt trådløs internettilgang (mot betaling).

  • I denne kategorien har du med all inclusive classic drikkepakke
 • Innvendig lugar

  Størrelse: Ca. 17 m2 uten vindu

  Som standard er de innvendige lugarene beregnet til 2 personer og utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger.

  Interiør: Mindre sittegruppe, TV, telefon, toalett med dusj, safe, minibar, sminkebord med hårføner, garderobeskap og 110-/220-volts stikkontakter, samt trådløs internettilgang (mot betaling).

   

Reisebetingelser

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Los Angeles/Miami-Oslo
 • Baggasje
 • Transport fra flyplass til hotell
 • 2 netter på Washington Park Hotel i Miami
 • 6 timers utflukt i Miami (lunsj på egenhånd)
 • 6 timers utflukt i Los Angeles (lunsj på egenhånd)
 • Transport fra hotell til skip
 • 16 netters cruise i valgt lugar med Celebrity Milennium
 • Samtlige skatter og avgifter
 • Forhåndsbetalt tips
 • Det meste av show og underholdning ombord
 • Erfaren reiseleder fra Escape med på hele reisen

Prisen inkluderer ikke:

 • Utflukter i regi av rederiet under cruiset
 • Oppgradering til Business og tilslutning fra andre steder i landet
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • ESTA til USA

PASS OG VISUM
Alle søke ESTA til USA. For ESTA tilkommer en kostnad på USD 14 pr. person. ESTA søker man senest 72 timer før avreise.

VIKTIG INFORMASJON

Cruise er meget tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil allikevel informere at ilandstigning med småbåter kan forekomme, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Hele gruppen blir seatet sammen til middag. Ønsker man andre middagstider eller å spise alene er dette selvsagt mulig, men må opplyses om i god tid før avreise

Samtlige pass må ha 6 måneders gyldighet etter hjemkomst.

Med forbehold om endringer og skrivefeil.

AVVIKENDE REISEVILKÅR
Vi belaster et depositum på kr 3500 pr. person på våre gruppecruisereiser.

Celebrity Millennium

 • Tonnasje: 91000
 • Lengde: 294 m
 • Passasjerkapasitet: 2,138 (basert på to personer i hver lugar)
 • Mannskap: 408
 • Byggår/renovert: 2000/2019
 • Registreringsland: Malta

Celebrity Millennium er det første skipet i Millennium-klassen som også består av Celebrity Infinity, Celebrity Constellation og Celebrity Summit.

Celebrity Millennium er et stort og moderne skip, men har likevel noe klassisk over seg med sine intime og elegante detaljer. Interiøret som går i varme farger er utsmykket med moderne kunst. Over 50 prosent av de romsligere lugarene har balkong. Celebrity Millennium var første skip ut til å bli ferdigstilt med Celebrity Revoulution design i februar 2019. Til sammen bruker rederiet 500 millioner USD på totalrenoveringen av sine skip, som innebærer at alt av interiør er revet ut og bygget opp på nytt! Skipet fremstår lekkert og moderne med nordisk design og fargevalg.

Ombord på skipet finnes et godt utvalg barer og restauranter, inkludert spesialrestaurantene Tuscan Grill, Qsine og Sushi on 5. I tillegg finnes det et bredt utvalg barer og lounger, ofte med flott livemusikk på kveldene, samt svømmebasseng både innendørs og utendørs, fine treningsfasiliteter, Canyon Ranch spa, kasino og teater.

Celebrity Cruises er et rederi i premiumsegmentet som stadig får utmerkelser for sin service, sitt kjøkken og sine elegante skip. Rederiet er flere år kåret til ”Best cruise line” og “World’s best large ships” i internasjonale kåringer.

Rederiet ble grunnlagt i 1989 av den greske Chandris-gruppen, som så et behov i datidens cruisemarked for større og nyere skip med flere lugarer og større fokus på mat og service.

I 1997 fusjonerte Celebrity Cruises med Royal Caribbean International og dannet det nest største rederiet i verden – Royal Caribbean Cruises Ltd. Rederiet har likevel beholdt sin europeiske stil, og atmosfæren og aktivitetsnivået om bord er roligere enn på Royal Caribbeans skip.

De 12 skipene har alt det som en gang i tiden gjorde luksuscruise berømt – påkostet og elegant interiør, romslige lugarer og suiter, samt store fellesarealer.

Celebrity Cruises passer for par og voksne i alle aldre som ønsker å seile med store resortskip, men som vil ha en rolig og avslappet atmosfære ombord. De tiltrekker seg en balansert blanding av nye og erfarne cruisereisende, som er kresne kjøpere og velinformerte om produkter og tjenester.