Fottur på frodige Madeira

/ Den flytende hagen i Atlanterhavet

Visste du at Madeira ble kåret til verdens beste øy under World Travel Awards i 2017? Når du tenker på alle de paradisiske øyene i verden, er det slett ingen liten bragd! Men har du opplevd Madeira på sitt beste, skjønner du hvorfor …

Madeira blir gjerne kalt «Den flytende hagen i Atlanterhavet», og den portugisiske øya lever opp til navnet sitt. Her er det en blomsterprakt uten like, dype, grønne daler, fossefall, trolske skoger, bratte klipper og majestetiske fjell. Madeira er enhver turgåers mekka – bli med oss en tur dit! 

Du kan glede deg til:

  • Fem fantastiske fotturer i kupert terreng gjennom blomsterprakt, langs vanningskanaler, gjennom skyggefulle skoger og imponerende fjell.
  • Vi skal til topps på Pico Ruivo, Madeiras høyeste fjell (1862 moh) – her er vi over skyene!
  • Gode hoteller med bademuligheter, deilig mat og portugisisk vin – eller hva med et godt glass Madeira?
  • Utforsk hovedstaden Funchal, med muligheter for shopping, sightseeing eller båttur. Eller kanskje frister det med en tur i hotellets spa-avdeling? En dagstur til naboøya Porto Santo med sin gylne sandstrand er også en mulighet.

Vanskelighetsgrad 3+ støvler

Da har jeg vært på en aldeles uforglemmelig tur til Madeira. Det var en utrolig flott tur og utrolig hyggelige folk. Både frokost, lunsj og middagene var veldig gode. Jeg fikk badet både i sjøen og i utebassenget på hotellet. De lokale guidene var også hjelpsomme og dyktige. Så nå koser jeg meg med masse flotte bilder fra turen. Alt i alt en helt fantastisk flott tur, så nå skal jeg bare tenke på hvilken tur jeg skal på til neste år! Tone, Oslo

 

Last ned reiseprogram

  • Gunnar er turleder 22. oktober, Kari den 29. oktober
NORSK TURLEDER
Gunnar Sevåg
NORSK TURLEDER
Kari Kristine Berger

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger