På Jomfrutur med Celebrity Apex

/ Opplev et av verdens mest unike cruiseskip

Her kommer et etterlengtet tilbud for mange – selveste jomfruseilingen til Celebrity Apex!

Nå kan du få være en av de første som får seile med dette revolusjonerende skipet. Vi seiler fra Southampton i England til Brugge i Belgia, Amsterdam i Nederland og tilbake til Southampton.

Celebrity Apex er det andre skipet i den etterlengtede Edge-kategorien. Med et innovativt utvendig design og visjonære rom som skiller seg fra ALT annet til sjøs (med unntak av hennes like fantastiske søster, Celebrity Edge).

Hva som er så spesielt med dette skipet?

 • Her har noen av verdens ledende interiørdesignere fått boltre seg – og det er blitt lekkert!
 • Opplev Magic Carpet – en gigantisk glassveranda som bokstavelig talt henger utenfor skipets kropp og flytter seg mellom dekk 2 og 16. Restaurant om kvelden, en del av bassengområdet om dagen eller en luksuriøs brygge når det er på tide å gå i land.
 • Fantastisk underholdningstilbud om bord fra levende musikk til filmvisninger kombinert med matopplevelser som Celebrity Cruises er kjent for.
 • Spennende kulinariske reiser gjennom en enestående samling restauranter, barer og salonger. Du rekker neppe alle restaurantene på denne turen – her er det buffetrestaurant, fire hovedrestauranter med ulike menyer inkludert i prisen. I tillegg fins det seks spesialrestauranter med overraskelser fra alle verdenshjørner.
 • Teater med Las Vegas-inspirert underholdning hver kveld med hjelp av toppmoderne teknologi.

📹 Her kan du se litt av hva du har i vente – videoen er fra søsterskipet Celebrity Edge som er nesten identisk med Celebrity Apex:  

 

Celebrity Apex vil først seile på det glitrende Middelhavet, før skipet flyttes til det solfylte Karibia med avreise fra Ft. Lauderdale i november 2020. Men hele dette eventyret starter i Southampton på dette cruiset, 1. april 2020. Da kan du være med!  Celebrity Apex er et lekkert, moderne og avslappet flytende resort som tar moderne luksus til et nytt nivå. Perfekt for par!

Last ned reiseprogram
 • Vi har Fly og transport inkludert
 • KUN 8 lugarer, Alle med Infinite veranda
 • Classic all Inclusive drikkepakke inkludert

Avreiser

 • Avreisedato 01.04.2020
 • Avreisested Oslo Lufthavn
 • Tilgjengelighet Utsolgt
 • Dager 5 dager
Skriv ut

Dag til dag program

Dag 1

Avreise Oslo og ankomst Southampton

Avreise kl 16:00

Dere flyr fra Oslo til London Gatwick. Etter å ha hentet bagasjen blir dere fraktet i buss til Southampton hvor skipet venter. Her blir bagasjen levert og innsjekk på skipet kan begynne.

Før skipet seiler er det en obligatorisk sikkerhetsdrill.

Stor festivitas når søsterskipet Celebrity Edge ble lansert fra Southampton i 2018
Dag 2

Brugge (Zeebrugge), Belgia

Ankomst kl 08:00 avreise kl 18:00

Brugge er en av Europas vakreste og best bevarte middelalderbyer. Med sine kanaler, middelalderarkitektur og brosteinsbelagte gater er byen en fornøyelse å utforske. Riktignok er mange av husene ikke originale (kanskje til og med bygget på 1900-tallet), men alt er uansett gjort på en stilren måte, så det er ganske fortjent at Brugge er en av Belgias største turistattraksjoner.

Brugge ligger nordvest i Belgia, nesten ute ved kysten. Med rundt 120 000 innbyggere er Brugge den største byen i den flamsktalende provinsen Vest-Flandern. Rundt 20 000 av innbyggerne bor i den historiske gamlebyen, som altså er ganske stor. Historisk har Brugge mye til felles med Gent litt lenger øst i landet. Begge byene ble opprinnelig velstående på grunn av en stor tekstilindustri, men for Brugge tok lykken slutt på 1500-tallet da kanalen ut til sjøen mudret igjen og varene ikke kunne fraktes ut.

Sentrum av gamlebyen består av de to store plassene Markt og Burg. Mest iøynefallende på Markt (markedsplassen) er nok det høye klokketårnet Belfort fra 1200-tallet når byen var på sitt mektigste. Tårnet er kanskje det viktigste symbolet på Brugge og står på Unescos verdensarvliste. For 8 euro kan du (vanligvis sammen med mange andre – lang kø i høysesongen!) klatre opp en smal trapp i tårnet for å få fin utsikt over Brugge og samtidig ta en titt på de totalt 48 klokkene. Markt domineres ellers av den store bygningen til provinsdomstolen og en rekke uterestauranter.

Den historiske gamlebyen i Bruge
Dag 3

Amsterdam, Nederland

Ankomst kl 08:00 avreise midnatt

Vi ankommer om morgenen og seiler videre ved midnatt, så du har faktisk HELE dagen til å nyte denne fantastiske byen!

Amsterdam er Nederlands største by og hovedstad i landet, og byens historie kan spores tilbake til 1200-tallet da det var et mindre fiskersamfunn ved elven Amstels bredder. Senere ble det anlagt en demning for å skape en havn ved Amstel, og byen vokste opp rundt den. Nyt en capuccino eller noe annet på Rembrandtplein eller bare vandre rundt i denne gå- og sykkelvennlige byen. Om våren har syklistene for lengst overtatt Damrak og kanalbåtene på Amstel har kastet kalesjene.

Her finnes absolutt noe for enhver smak; museer, kunstgallerier, markeder, kanalcruise, vakker arkitektur og Anne Franks hus. Byen har en rik og fascinerende historie og tilbyr besøkende en slående kontrast mellom tradisjonell nederlandsk arkitektur og andre mer uvanlige.

Amsterdams idylliske kanaler
Dag 4

Til sjøs

En hel dag til sjøs for å nyte dette fantastiske skipet!

Fantastiske show ombord hver dag
Dag 5

Ankomst Southampton og hjemreise

Ankomst kl 05:00

Vi ankommer tiiiidlig på morgenen, men frykt ikke! man skal både få sove ut og spise frokost før bussene tar deg tilbake til flyplassen og hjemreise til Norge.

 

Reisebetingelser

PRISEN INKLUDERER

 • Fly Oslo–London Gatwick i økonomiklasse t/r *
 • 2* Innsjekket bagasje a 20 kilo per person
 • Setereservasjon
 • Flyskatter og havneavgifter
 • Transport mellom flyplass og skip t/r
 • 4 netters cruise i Invinite balkonglugar
 • Samtlige måltider i skipets hoved- og buffetrestauranter
 • Gratis roomservice
 • Samtlige show og det meste av undeholdning
 • All inclusive classic drikkepakke

PRISEN INKLUDERER IKKE

 • Oppgradering til Premium Drikkepakke USD 11 per dag per person
 • Tilslutning fra andre byer
 • Utflukter i regi av rederiet
 • Måltider i skipets spesialrestauranter
 • Avbestillings- og reiseforsikring
 • Ingen reiseleder på denne turen

VIKTIG INFORMASJON
Cruise er meget tilpasset bevegelseshemmede. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Ønsket spisetid til middag, må oppyses om ved bestilling.

Fargevalg på lugarer og oppsett kan variere mellom skip og skipsklasse.

Pass må være gyldig minimum 6 måneder etter hjemkomst

Avvikende reisevilkår:

Vi belaster et depositum på kr 2000 pr. person på våre gruppecruisereiser.

Med forbehold om endringer og skrivefeil.

*Flypriser kan endres i forhold til ledig kapasitet.

Lugarbeskrivelse

 • Infinite Balkonglugar

  Bare ved å trykke på en knapp, blir din lugar verandaen og du kan gå rett ut og mot havet. Unik teknologi gjør at du får 23% større lugarer! Balkongen kan integreres i lugaren, eller du kan ha den for seg selv og du kan spasere ut på balkongen og nyte utsikten og været. En annen unik ting er at 99% av lugarene på Celebrity Edge har King size-senger med førsteklasses sengetøy og Cashmere-madrasser. Mange lugarer har også dør til lugaren ved siden av. Dette gjør det utmerket for familier eller venner som vil reise sammen.