Gylden jul i «Den evige stad»

Jul i vidunderlige Roma

/ Buon Natale

Hvem har sagt at julen må være hvit? Gjør den gylden, opplev julen i det fine vinterlyset, gult som av rav, som kaster lange skygger i Romas gater midtvinters. Roma er mer enn bare en by, Roma er en hel verden. Opplevelsene står i kø, her finnes alt av kunst, historie, shopping og matkultur. Roma er byen man må besøke en gang – og så stadig vende tilbake til! Byen går en i blodet, den setter seg i bena.

  • Sammenhold og felles utforsking, men også tid på egenhånd.
  • To historiske vandringer med autorisert guide
  • Rimelig lokalkjent reiseleder som kan gi tips og vise vei
  • To felles middager inkludert, og vi spiser gjerne sammen de andre kveldene, de som ønsker

Vi gjentar suksessen. Våre små grupper i Roma i julen de siste årene har hatt stor glede av oppholdet. Sammenhold og felles utforsking, men også tid på egenhånd. Juleaftens middag i jødekvarteret tett ved den gamle synagogen og Skilpadde-fontenen, midnattsmesse i Himmelalterkirken, virkelig orkesterplass under pavens juledagstale på Petersplassen med sveitsergarden og hele guttemusikken, julekrybbesafari til utallige kirker, julemarked på Piazza Navona, små konserter i bortgjemte lokaler, og i noen større. En tur med t-bane og buss til Romas gamle havneby Ostia eller til Via Appia, eller kanskje med tog til domkirken i Orvieto i Umbria? Vi har tid!

– Ikke snø, ikke issvuller. Men saftig, grønt gress i parkene. Det kan komme en skur, men oftest en høy, dypblå himmel over det hele. Roma er en by for seg, jul i Roma er noe helt spesielt.

Les reiseleder Gunnar Skjoldens flotte blogg om Roma her.

Last ned reiseprogram
  • Guidede vandringer er inkludert
Reiseleder
Gunnar Skjolden

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger