Den albanske riviera fra sjøsiden

Kajakkferie i Albania

Krystallklart vann, vakre strender og sjarmerende byer – velkommen til minneverdig aktiv ferie i Albania! Som reisemål har Albania ligget under radaren for mange. Men landet ved Adriaterhavet kan by på bortgjemte strender, samme deilige middelhavstemperatur som sine naboer, samt spennende historie fra både ny og gammel tid. Bli med å oppdage denne perlen fra sjøsiden.

Alle er hjertelig velkommen med på tur – enten du er nybegynner eller har padlet i kajakk før. Du får god veiledning fra guidene på forhånd og underveis. Dessuten er det sosialt og gøy å oppleve et land på denne måten.

Med besøk i UNESCO-byen Gjirokaster

Lunsj på vingård

Nesten alle måltider inkludert

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Program

7 frokoster, 6 lunsjer og 7 middager inkludert

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

  • Flyreise t/r Oslo-Tirana med Norwegian
  • 7 hotellovernattinger
  • Alle måltider fra middag dag 1 til frokost dag 8
  • All lokal transport iht. program
  • Kajakkleie med utstyr (enkeltkajakk eller plass i dobbeltkajakk, velges ved bestilling)
  • 2 kajakkguider og norsk reiseleder fra Escape

Dette er ikke inkludert

  • Reise og avbestillingsforsikringer
  • Drikkevarer
  • Tips til lokale guider og annet

Vanskelighetsgrad: Dette er en tur som passer for nybegynnere. Men også om du har padlet tidligere, vil du ha stor glede av denne kajakkferien. Du må kunne svømme, være i normalt god fysisk form og vant til å være i bevegelse. Se for øvrig beskrivelse av dagens etapper i programmet. Lokale kajakkguider følger med på turen, og de vil gi instruksjon om padling og guide oss trygt i kajakkene.

Klima/værforhold: Albania har et klassisk, temperert middelhavsklima. Det er varmt i sommermånedene, med nesten 300 soldager i året, og gjerne 25 grader i vannet.

Hoteller:

Hotel Partner, Vlore, 4****
Rapos Resort, Himare, 4****
Hotel Riviera, Qeparo, 3***
Hotel Kastro Gjirokaster, 3***
Hotel Dinasty, Tirana, 4****