Byrundtur og lunsj i Wien inkludert! Opplev Wien, Bratislava og Budapest

5* kortcruise på Donau – Med tre hovedsteder

Parlamentbygningen i Budapest

Tre land, tre fantastiske hovedsteder, et flunkende nytt skip – det mangler ikke på høydepunkter på dette fire netters elvecruiset. Vi seiler fra Wien til Esztergom og Budapest i Ungarn – og Bratislava i Slovakia. Opplev majestetiske byer, nydelig mat og drikke, og det blir også servert afternoon tea om bord. Bestiller du vår utfluktspakke i tillegg, er det mye å lære om stedene vi besøker.

Vi bor på lekre MS Viva Enjoy, som er et helt nytt skip i 2024. Stilfull innredning med moderne detaljer og nordisk stil. Hva med en treningsøkt eller badstu underveis? Spa-behandlinger kan også bestilles (pristillegg). Lån en sykkel og ta en tur i Budapest eller Bratislava på egenhånd. Nyt mat og drikke på et av skipets tre spisesteder, kos deg med bar-menyen i baren eller minibar på lugaren. Alt inkludert, her er det bare å nyte tilværelsen fra første til siste dag.

Velkommen om bord!

Nytt 5* skip

Mat og drikke inkludert

Reiseleder med fra Norge

Avreiser

 • 16.11.2024
  5 dager

  Ledige plasser

  Fra kr 17.800,-

  Fra: Oslo Lufthavn

  Med: Wenche Hvattum

  Skip: MS VIVA Enjoy

Høydepunkter

Seilingsrute

Se bilder fra skipet:

Program

4 frokoster, 4 lunsjer og 4 middager inkludert

MS Viva Enjoy (illustrasjonsbilde)

MS VIVA Enjoy

Rederi: VIVA Cruises
Byggeår: 2024
Lengde: 135 m
Antall dekk: 3 – Øvre dekk, midtdekk og nedre dekk + soldekk
Passasjerer: 190

Helt nytt førsteklasses skip med fasiliteter som: tre spisesteder; restaurant Riverside, Moments og Viva's Bistro, åpen salong med bar og resepsjon. Soldekk med solstoler, utendørs lite bad og putting green. Sykler er tilgjengelig om bord for utlån (16 stk). Velværeområde med dampbad og infrarød badstu, treningsstudio med tredemølle, sykkel og vekter. Heis fra midtdekk til øvre dekk. Seks trinn til nedre dekk og opp til soldekk.

Lugar: Alle 95 lugarene er utvendige og har bad med dusj, toalett og produkter fra RITUALS® eller lign. Hårføner, telefon, flatskjerm, klimaanlegg, inkludert minibar (som fylles daglig), Nespresso®-maskin og safe.

Utflukter

Inkluderte utflukter

Dag 1 Wien Byrundtur med lunsj

Inkludert

Etter at koffertene er plassert reiser vi med buss rett på en hyggelig restaurant i Wien og nyter en tre-retters lunsj med et glass vin/øl/min.vann, etter lunsj er det tid for byrundtur og noe egentid før vi blir kjørt tilbake til skipet.

Wien

Ufluktspakke

Nok 870,-

Utfluktene i programmet kan forhåndsbestilles i en utfluktspakke. For å være sikret plass på utfluktene, anbefaler vi at du bestiller utfluktspakken samtidig med cruiset, eller senest 45 dager før avreise.

De forhåndsbestilte utfluktene er med engelsktalende guide. Det er også mulig å bestille enkelte utflukter om bord, men da til en høyrere pris og med forbehold om ledig kapasitet.

Forbehold om endringer fra rederiets side.

Dag 2 Esztergom Basilika formiddag ca. 1,5 t.

Taubane fra brygga til basilikaen med guidet tur. Retur til skipet med taubanen.

Eszergom

€ 23

Dag 2 Budapest byrundtur, ettermiddag ca. 3,5 t.

Byrundtur med buss. Små stopp underveis. korte distanser med gange. Besøk til St. Stephens Basilica.

Budapest

€ 24

Dag 4 Bratislava byrundtur, formiddag 1,5 t.

Turen går med bytog eller buss. Lenger distanser hvor vi går til fots.

Bratislava

€ 28

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo–Wien t/r (pris på fly fra andre byer i Norge på forespørsel)
 • Flyskatter og havneavgifter
 • Transport mellom flyplass og skip
 • Fire netters cruise i utvendig lugar
 • Uflukt med lunsj i Wien ankomstdagen
 • All inclusive om bord (fra lunsj første dag til frokost siste dag)
 • Drikke: Alkoholfritt, vin, øl, drinker, kaffe, te, vann til måltidene og også tilgjengelig i barens åpningstider.
 • Minibar på lugaren, etterfylles daglig
 • Nespresso kaffemaskin på lugaren
 • Tips til besetning
 • Norsk reiseleder med fra Norge

Dette er ikke inkludert

 • Utfluktspakke
 • Tips til lokale guider og sjåfører
 • Avbestillings- og reiseforsikring

TIPS
Tipskulturen varierer fra land til land, og det finnes en rekke ulike uskrevne regler. For mange gjester er tips en måte å vise at de setter pris på den servicen, kvaliteten og oppmerksomheten de har fått i løpet av et cruise. Hvis du ønsker å gi tips til de ansatte om bord, kan du bruke konvolutten som du vil finne i din lugar siste kvelden og legge denne i tipsboksen som står i resepsjonen. All tips fordeles mellom samtlige ansatte om bord og vil bli satt stor pris på.

VIKTIG INFORMASJON
Elvecruise er dessverre ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede og få skip har handikapp lugarer og heis. Enkelte rederier tillater heller ikke gjester å ha med gåstoler og rullestoler, av hensyn til sikkerhet.

Den reisende må være i tilstrekkelig god fysisk form og ellers skikket til å kunne delta på reisen. Det er på de fleste utfluktene mye vandring og det forventes at du kan følge gruppen i vanlig tempo. Alle deltagere må kunne håndtere sin egen bagasje, det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette. Om bord- og ilandstigning skjer via en smal landgang. I flere havner er det vanlig at skipene fortøyes langside mot langside, med opptil tre – fire skip ved siden av hverandre. For å komme i land må man gå gjennom/over de andre skipene.

Informasjon om flyselskap, tidspunkt og klokkeslett i programmet er foreløpige, og endringer kan forekomme. Endelige flytider vil stå i reisedokumentene. Elver er naturbaserte, og det kan skje uforutsette endringer i vannstanden. Skulle dette oppstå, forbeholder rederiet/Escape Travel seg retten til å forandre seilingsrute, tider og program.