Norwegian Spirit med helt ny kunst på skroget etter totalrenoveringen i 2020.

Krydderruten med Norwegian Spirit

/ Fra Dubai til Singapore

Bli med på Norwegian Cruise Lines sin egen krydderrute-seiling fra Dubai til Singapore

Vi krydrer denne fantastiske reisen med to netter i Dubai før cruiset – med utflukt, ørkensafari og middag med show. I Singapore har vi utflukt, dag-hotell og middag.

Denne reisenruten har en rekke spennende stopp underveis – hele 11 byer på 15 dager! Cruiset har kun 4 sjødager så her er det virkelig mye å oppleve for deg som liker at det skjer litt!

Krydder-ruten er en av de bedre rutene for deg som ønsker å oppleve mest mulig på ditt cruise.

Last ned reiseprogram
 • Pris fra 47 200,-
 • Første tilgjengelige avreisedato 20.11.2021 (1 avreisedatoer)
 • Varighet 18 dager

Avreiser

Ditt utvalg
 • Avreisedato 20.11.2021
 • Avreisested Oslo Lufthavn
 • Tilgjengelighet Ledig
 • Dager 18 dager
 • Priser fra 47 200,-
reiserutekart
 • Norwegian Spirit cruiseskip på havet
Skriv ut

Dag til dag program

Dag 1

Avreise Oslo og ankomst Dubai

Oppmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen før avreise med Emirates til Dubai kl. 13.40, ankomst Dubai kl. 23.55

Etter å ha gått gjennom immigrasjonen og hentet vår bagasje møter vi vår guide og tar bussen til hotellet. Det blir deilig med litt søvn før nye eventyr venter i morgen!

Vi flyr Emirates Til Dubai
DAG 2

Dubai

I motsetning til de andre emiratene som henter sine store rikdommer fra oljen, kommer kun 10 prosent av Dubais bruttonasjonalprodukt fra olje. Her står i stedet turismen og taxfree-sonen Jebel Ali for det meste av inntektene.

Dubai City er en ultramoderne metropol hvor kulturarven i stor grad har måttet vike for gull, glitter og luksus. Byen er delt i to av Al-Khor, en 12 kilometer lang kanal. Nord for kanalen ligger Deira med bysentrum som aller best oppleves vannveien med en taxibåt. Sør for kanalen ligger Dubai, med forretningsbygg og enorme kjøpesentre. Langs Jumeirah Beach, som starter i Dubai og strekker seg flere kilometer sørvestover, ligger luksushotellene som perler på en snor – deriblant det kjente hotellet Burj-al-Arab. I dette området ligger også The World og Palm Islands som består av mange hundre kunstige øyer.

Denne dagen skal vi på utflukt for å oppleve denne spennende og hypermoderne byen. Her er lunsj og middag inkludert.

Dubai Marina - ultramoderne og fascinerende.
Dag 3

Ombordstigning på Norwegian Spirit

Etter å ha spist en god frokost og sjekker ut av hotellet begir vi oss  mot cruisehavnen.

Før skipet seiler, er det alltid en sikkerhetsøvelse. Dette er obligatorisk for alle gjester, og det vil bli gitt informasjon når og hvor dette foregår. Så er vi klare for å kaste loss og begi oss ut på et fantastisk eventyr! Vi samles på dekk for å skåle ved utseilingen, og etterpå går vi til middag.

Balkong lugar
Dag 4-5

Til sjøs

Lyden av bølgeskvulp og en behagelig gynging har gitt oss en god natts søvn, og vi våkner opp til en ny sjødag ombord. Les en god bok på dekk, nyt en lang lunsj i restauranten eller skjem deg bort i skipets spa.

Det er livemusikk på dekk, du kan spille bingo i teateret, gå på forelesninger eller delta på quiz. Vil du være mer aktiv, kan du bli med på dansekurs i forskjellige dansestiler, eller det blir arrangert turer bak kulissene for de som er interessert i cruiselivet.

Godt å slappe av på skipet mellom alle opplevelsene.
Dag 6

Mumbai, India

Ankomst kl 08.00 avreise kl 18.00

Mumbai ligger på Indias vestkyst, på sju øyer som opprinnelig var bebodd av fiskerfolket Koli. De lever fortsatt i de fattige bydelene langs kysten. Opp gjennom historien har området vært under både arabisk, portugisisk og britisk styre før India omsider fikk selvstyre i 1947. Mange kaller fortsatt byen for Bombay, men siden 1995 har det offisielle navnet vært Mumbai.

Mumbais gode økonomi skyldes at byen er Indias forretnings- og underholdningssentrum. Byen er hjem til Indias produktive filmindustri, best kjent som Bollywood, som lager rundt 900 filmer hvert år.

Mumbai er en enormt stor by, og som turist vil du neppe verken ha tid eller interesse av å besøke alle delene av byen. De øverste to-tredelene av byen er hovedsakelig boligområder, skogområder, flyplasser og industri. Vi kan ta utgangspunkt i den sørligste bydelen Colaba, som også er den bydelen som er best tilpasset besøkende.

Dette er spissen på triangelet Mumbai, med strandpromenader på begge sider og den storslagne Gateway of India ved havnen på østsiden. I gangavstand herfra ligger også flere andre attraksjoner. Hovedgaten Causeway har butikker, gatehandlere og hoteller tett i tett, og flere av byens mest populære restauranter og barer, som Leopold og Café Mondegar, ligger her.

Taj-Mahal og Gate of India
Dag 7

Mormugao, Goa, India

Ankomst kl 09.00 avreise kl 19.00

Marmagao er porten og havnebyen inn til Goa. Goa er svaiende palmer, lange sandstrender, avslappet atmosfære og temperert badevann. Legg til deilig mat hvor indisk og vestlig matkultur møtes, så har du denne staten i et nøtteskall.

Goa ligger ved Det arabiske hav og har gjennom historien gått fra uberørt perle, via portugisisk koloni til hippienes fristed på 60- og 70-tallet fram til i dag hvor Goa et yndet feriemål for solhungrige, vestlige turister. Det er ikke mange blomsterbarn igjen å se i Goa, men en og annen etterslenger kan man møte på som minner om en svunnen tid.

Goa har både flotte strengder og en historisk gamleby
Dag 8

Mangalore, India

Ankomst kl 08.00 avreise kl 18.00

Vi beveger oss sørover og neste stopp er havnen i New Mangalore. Skipet arrangerer utflukter som ved alle ilandstigninger underveis. Vi befinner oss nå i staten Karnataka. I området rundt havnen er det frodig og vekstene domineres av kokospalmer. Her er også fjell – og elver som flyter sakte men sikkert mot Det arabiske hav. Mangalore, byen selv, er av historisk interesse og kan by på smale, trange gater og sjarmerende, små hus. Duften av krydder henger i luften og vitner om at nå befinner vi oss i den delen av India der krydder er en viktig del av hverdagen og handelen.

Krydderbyen Mangalore
Dag 9

Cochin, India

Ankomst kl 07.00 avreise kl 16.00

Apropos krydder – velkommen til Cochin i staten Kerala, byen som var tidligere sentrum for Indias krydderhandel. Gamlebyens smale, spennende gater viser oss historie og sjarm. Verdt å se er St. Francis kirken som er den eldste kirken i India bygget av europeere og det første gravstedet til Vasco Da Gama. Mattancherry Palace er et vakkert palass bygget av portugisere i det 17. århundre og har flotte veggmalerier.

Noe av det byen er mest kjent med unntak av krydder og kanaler, er de enorme kinesiske fiskegarnene. Cochin er det eneste stedet i verden vi kan se dette, unntatt i Kina, så disse garnene er celebre syn! Skipet arrangerer også båttur på noen av Keralas vakre kanaler – stemning til tusen er det å tøffe sakte men sikkert på vannet om bord på en tradisjonell båt.

Dag 10

Colombo, Sri Lanka

Ankomst kl 10.00 avreise kl 19.00

Sri Lanka er en oase av fruktbarhet og frodig natur. Det er grønt, dyrelivet er rikt og menneskene møter deg som regel med et digert smil om munnen. Maten er veldig velsmakende og god – denne øystaten har så absolutt mye variert å vise frem.

Hovedstaden Colombo er som storbyer flest på disse kanter, en meget kaotisk men spennende opplevelse: Et interessant menneskemylder og trafikk, tuk-tuk, tut og kjør! Colombo er  også en kontrastfylt by hvor de historiske og moderne bygningene står side om side. Her kan vi oppleve buddhistiske og hinduistiske templer, fargerike bygninger og selvsagt det yrende folkelivet.

Spennende Colombo
Dag 11-12

Til sjøs

Etter et ganske langt og innholdsrikt landprogram med mange inntrykk og opplevelser, kan det være deilig å slappe av med et par dager om bord.

Vi begir oss nå på vei mot Thailand. Dersom du er av den litt mer rastløse typen, kan skipets velutstyrte treningssenter få ut litt lopper av blodet. Her kan du være med på yoga- eller spinningtimer, eller ta treningen i eget tempo.

Norwegian Spirit med helt ny kunst på skroget etter totalrenoveringen i 2020.
Dag 13

Phuket, Thailand

Ankomst kl 11.00 avreise kl 20.00

Thailands største øy og landets mest populære turistdestinasjon, er Phuket. Øya har et variert og spennende landskap, strender for enhver smak og også områder med opprinnelig regnskog. Uansett hvilken strand du velger, kan du være med på en rekke aktiviteter, som gokart, strikkhopping, parasailing, paintball, golf, minigolf og bowling. Eller du kan se thaiboksing eller lære å lage thaimat.

Utflukter til Phi-Phi Island, Phang Nga Bay med de spektakulære kalksteinsformasjonene og James Bond Island, eller til øyas nasjonalparker med regnskog og rehabiliteringssenter for gibbonaper er noe av det du kan oppleve.

Patong Beach har flest tilbud både til lands og til vanns. Patong har nærmest bypreg med gatemiljø, en trivelig strandpromenade og et godt utvalg av restauranter. Stranda er offentlig og veldig lang, supert for gode spaserturer. Patong er stedet for deg som vil ha liv og røre store deler av døgnet.

Karon Beach er roligere enn Patong og avstanden dit er kort, slik at dd kan dra dit for å spise og shoppe. Stranden er flere kilometer lang også her.

Kata Beach og Kata Noi Beach, to strender side om side atskilt av en liten høyde. Kata har et lite, trivelig sentrum med butikker, skreddere – og ikke minst gode restauranter. Hotellene er ikke så mange og har stort sett høyere standard enn på Patong og Karon. Stedet for romantiske middager for to.

Kamala Beach og Bang Tao Beach passer for deg som vil rusle langs lange hvite strender i fred og ro. Stadig flere barnefamilier har oppdaget disse strendene. Flere av hotellene er tilrettelagt for familier, det er mindre trafikk og roligere tempo.

Sørøst-Asia på ditt beste, med hvite strender og de karakterisktiske klippeformasjonene.
Dag 14

Lankawi, Malaysia

Ankomst kl 07.00 avreise kl 17.00

Langkawi er en øygruppe bestående av i alt 104 øyer hvis man regner med de som bare er synlig ved lavvann. Det er likevel hovedøya Langkawi vi snakker om. Langkawi har en av verdens eldste regnskoger og er et grønt og frodig paradis. Det perfekte sted for rolige og late dager med sjø, strand og sol.

Langkawi er også legendenes øy, og det er en rekke sagn og legender knyttet til de forskjellige stedene på øya. Er man her på bryllupsreise og ønsker at kvinnen skal bli fruktbar, bør hun drikke av vannet i Tasik Dayang Bunting, «den gravide kvinnens sjø». La dere innhylle i legendenes mystikk, oppsøk romantiske fossefall og badekulper, som Telaga Tujuh. Spis spennende retter for to med tropiske frukter til dessert. Her er det snakk om å nyte; livet, vakre strender og hverandre.

På øya finnes også familievennlige attraksjoner som Underwater World, en krokodillefarm og Oriental Village med kabelbane som går opp til toppen av fjellet Machinchang, 708 meter over havet. Øyhopping med snorkling/dykking kan man selvsagt også få med seg. Pulau Paya sør for Langkawi er kjent for vakre korallrev. Langkawi er kjent for sine ørner, og disse kan oppleves i det fri i mangroveskogen nord på øya.

Lankawis vakre strender
Dag 15

Penang, Malaysia

Ankomst kl 07.00 avreise kl 17.00

Pulau Pinang – betelnøttøya, orientens perle, tidligere Prince of Wales Island. Kjært barn har mange navn, og mer enn tre millioner besøkende kommer til denne populære øya hvert år.

Georgetown på Penang er en stor by med 500.000 innbyggere, flesteparten kinesere – noe byen bærer tydelig preg av. De gamle kinesiske butikkhusene ligger på rekke og rad i Chinatown. En morsom og behagelig måte å komme seg rundt på er med trishaw, sykkeldrosje. Dette er fortsatt et nokså vanlig framkomstmiddel i Georgetown.

Foruten Georgetown hvor det er mye å se har Penang flotte severdigheter utenom byen. Du kan ta Penangs ”Fløibane” opp på Penang Hill for flott utsikt i vakre omgivelser. Kek Lok Si, Malaysias største tempelkompleks er verdt et besøk. I Slangetempelet er det ikke like mange slanger som tidligere, men noen ligger fortsatt kveilet opp ved alteret.

Vakre Penang
Dag 16

Kuala Lumpur (Port Klang), Malaysia

Kuala Lumpur kalles på folkemunne bare for KL, og er hovedstaden i Malaysia.  Direkte oversatt betyr Kuala Lumpur «gjørmete elvemunning» uten at du skal legge for mye i dette med tanke på hvordan denne metropolen nå fremstår.

KL ligger ikke ved kysten så her må man belage seg på ca en times lang kjøretur hver vei.

Kuala Lumpur har siden 1850-tallet vokst fra å være en liten søvnig landsby kjent for sitt tinn, til å bli en yrende storby med ca 6,5 millioner innbyggere når vi regner med alle forstedene.  I selve sentrum  bor det nærmere 2 millioner uten at noen offisielt kan garantere antallet. Der hvor det for 150 år siden sto en kummerlig liten landsby, finner du nå en hypermoderne metropol, som kanskje er mest kjent for sitt landemerke, Petronas Towers.

Kuala Lumpur sentrum eller City Centre er selve hjertet i Kuala Lumpur, med aner tilbake til den gangen kolonimakten administrerte Malaysia.  Her finner du Merdekaplassen (Uavhengighetsplassen), Sultan Abdul Samad Building og Selangor Club. Dette distriktet i sentrum av Kuala Lumpur omfatter også det gamle kinesiske sentrum, som alle bare kaller for Chinatown.

Golden Triangel i Kuala Lumpur er et område som ligger nord-øst for sentrum.  Det er hit man kommer for å besøke byens enorme kjøpesentre, de mange femstjerners hotellene, og ikke minst for å beundre Petronas Twin Towers.

Dag 17

Ankomst Singapore

Vi ankommer kl 07.00.

Singapore er spesiell! Her får du virkelig se kontrasten mellom gammelt og nytt, og en fascinerende blanding av øst og vest. Vi snuser litt på både historien, kulturen og livsstilen i denne multikulturelle byen.

Er Singapore en by eller et land? Jo, både og! Selvstendigheten fra Malaysia har vart siden 1965, og snakk om variasjon i både kultur, mennesker, shopping og ikke minst, den fantastiske maten. Singapore har vært i vinden lenge, og er alltid lengst fremme på det meste. Den med svart belte i shopping vil finne sitt eldorado her. Catwalk-mote, den nyeste elektronikken eller hva med  støvete, kinesiske antikviteter i små sjapper? Du får det her.

Skyhøye skyskrapere, moderne glass og stål blandes med det tradisjonelle. Med mange grønne lunger er det heldigvis ingen problem å puste ut og slappe av heller. Den botaniske hagen er utsøkt og har en nydelig orkidépark med mer enn 60 000 eksemplarer av Østens praktblomster.

Plutselig blir du usikker på om du befinner deg i Kina eller India. Chinatown og Little India virker som en helt annen verden enn storbyen Singapore. Det lukter annerledes og føles annerledes. Men det er like rundt hjørnet. Det er disse kontrastene som gjør Singapore unik og så utrolig interessant å besøke. Det er umulig å ikke la seg imponere av denne lille kjempen.

Her har vi en dagsutflukt og daghotell.

Vi skal blant annet en rundtur hvor vi skal få oppleve Little India, utsikten fra Marina Bay Sands, spise en deilig lunsj før vi får et Singapore Sling-kurs på ærverdige Raffles Hotel.

Før avreise rett over midnatt blir det middag på vårt hotell Park Regis.

 

Dag 18

Avreise Singapore og Ankomst Norge

Da vi reiser med tiden, ankommer vi Norge samme ettermiddag.

Fulle av gode minner og kultur helt under huden takker vi for følget – og ønsker på gjensyn!

Vi ankommer Oslo på formidagen

Lugarkategorier

 • Balkonglugar

  Lugaren er ca. 18 m2 stor, har en 4 m2 stor balkong, og har to enkeltsenger som kan settes sammen til en stor.

  • Privat bad med dusj
  • Toalettartikler
  • Romslig klesskap
  • Hårføner
  • Stol og bord
  • Minibar/kjøleskap
  • Flatskjerm TV
  • Telefon
  • Aircondition
  • Tak til gulv vinduer
  • Privat balkong med stoler og bord
 • Vinduslugar

  Lugaren er ca. 15 m2 stor og har to enkeltsenger som kan settes sammen til en stor.

  • Privat bad med dusj
  • Toalettartikler
  • Romslig klesskap
  • Hårføner
  • Stol og bord
  • Minibar/kjøleskap
  • Flatskjerm TV
  • Telefon
  • Aircondition
  • Firkantet vindu
 • Innvendig lugar

  Lugaren er ca. 13 m2 stor og har to enkeltsenger som kan settes sammen til en stor.

  • Privat bad med dusj
  • Toalettartikler
  • Romslig klesskap
  • Hårføner
  • Stol og bord
  • Minibar/kjøleskap
  • Flatskjerm TV
  • Telefon
  • Aircondition

Reisebetingelser

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo-Dubai / Singapore-Oslo
 • 30 kilo innsjekket bagasje per person
 • Transport fra flyplass til hotell
 • 2 netter  på lekre Grand Hyatt i Dubai med frokost
 • Halvdagsutflukt i Dubai med Lunsj
 • Middagsutflukt i Dubai
 • 14 netters cruise i valgt lugar ombord i Norwegian Spirit
 • Samtlige skatter og avgifter
 • Samtlige måltider ombord
 • Premium drikkepakke på alle kategorier
 • Forhåndsbetalt tips
 • Det meste av show og underholdning ombord
 • Erfaren reiseleder fra Escape med på hele reisen
 • Utflukt i Singapore med lunsj
 • Daghotell og middag i Singapore

Prisen inkluderer ikke:

 • Minibaren på lugaren
 • Utflukter i regi av rederiet under cruiset
 • Oppgradering til businessklasse på fly og tilslutning fra andre steder i landet
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Tips til guider i Dubai og Singapore
 • Visum og innreisetillatelse må ordnes på forhånd
 • 20 Dirham pr rom per natt i turistskatt i Dubai

Pass må være gyldig minimum 6 mnd etter hjemkomst.

VIKTIG INFORMASJON
Cruise er meget tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel opplyse om at på denne ruten kan forekomme ilandstigning med eksterne båter, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Hele gruppen blir seatet sammen til middag. Ønsker man andre middagstider eller å spise alene, er dette selvsagt mulig, men må opplyses om i god tid før avreise.

Fargevalg på lugarer og oppsett kan variere mellom skip og skipsklasse.

Pass må være gyldig minimum 6 måneder etter hjemkomst.

AVVIKENDE REISEVILKÅR

Vi belaster et depositum på kr 3500 pr. person på våre gruppecruisereiser. Med forbehold om endringer og skrivefeil.

Norwegian Cruiseline

Norwegian Cruiseline

Norwegian Cruise Line passer perfekt for dem som ønsker en uformell cruiseferie av høy kvalitet.

Det perfekte cruisealternativet – enten man er en barnefamilie, et par eller en singelreisende. Norwegian Cruise Line kjennetegnes av slagordet «Feel Free» som betyr valgmuligheter og fleksibilitet. Det finnes ingen faste bordsettinger eller dresskoder. Man spiser når man vil, hvor man vil, med hvem man vil – og det er ingen formelle kvelder. Snittalderen om bord er relativt lav, spesielt på ukesseilingene i varme farvann. De fleste passasjerene er amerikanere, men veldig mange land er representert på passasjerlistene.

Skipsfakta Norwegian Spirit:

Bygget i 1999, pusset opp i 2014. Totalrenovert i februar 2020
2376 passasjerer
93 502 bruttotonn

268 m lang

Du kan nyte 16 spisemuligheter, 13 barer og salonger, casino og et stort spa område.