Madrid, kulturbyen med pasjon

/ Inkludert heldagsutflukt til Toledo

  • Byvandring og panoramatur i Madrid
  • Utflukt til historiske Toledo med lunsj
  • Firestjerners hotell med buffetfrokost
  • To middager inkludert

Det bobler av liv i Spanias hovedstad – Madrid er en multietnisk metropol midt i landet, som er i konstant bevegelse. Opplev Madrids kulturmekka av muséer og gallerier i verdensklasse, og ta et dypdykk ned i lekre fristelser og delikatesser på byens utallige tapasbarer og fortauskafeer.

Legg til flotte avenyer, skyskrapere i glass og stål, imponerende monumenter, fontener, kirker og museer – Madrid har både egenart, stil og eleganse, der museene er selve essensen av kunst. Først og fremst er det Prado. Et av verdens største og mest besøkte kunstmuseer huser selve gullrekken av spanske, flamske og italienske malerier fra Goya, El Greco og Velázquez. Så er det Thyssen- Bornemiszamuseet med en privat kunstsamling der noen av mesterverkene teller van Gogh, Dalí og Picasso. På Reina Sofía møter du moderne kunst i særklasse.

Som kontrast er det gamle latinerkvarteret fullt av sjarm og liv. Her er klynger med pastellfargede hus, smale, brosteinsbelagte gater og balkonger med fargerike blomster og klesvask som henger side om side. Madrid skuffer ikke!

Last ned reiseprogram

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger