Langhelg på romantiske Rhinen

/ Elvecruise fra Amsterdam til Mainz

Reisen vår starter i Nederlands hovedstad Amsterdam og ender i Mainz i Tyskland. I tillegg vil vi besøke parfymebyen Køln og vinbyen Rüdesheim. Vi sørger for god harmoni mellom opplevelsene langs elven og foredragene om bord.
Unn deg en hyggelig langweekend med god mat og drikke, byvandringer, kreative foredrag og fine opplevelser langs romantiske Rhinen.

Gled deg til: 

  • Den flotte kanalbyen Amsterdam
  • Den imponerende katedralen i Köln
  • Den sjarmerende vinbyen Rüdesheim
  • Den vakre Rhindalen med Loreleiklippen
  • Det hyggelige skipet MS River Navigator 4*
  • Inspirerende foredrag og kurs med Gunn
  • Trivelig og reisevant norsk reiseleder, Kamilla Skaug, er også med!

Gunn Birgirsdottir har hatt strikkedilla siden hun var 9 år og strikket sin første genser. Etter dette har hun strikket over tusen gensere og utallige mengder småstrikk. Hun har alltid likt å teste ut noe nytt – nye modeller og fargekombinasjoner. Med inspirasjon fra skog og norsk natur er Gunn opptatt av å lage enkle grunnoppskrifter som alle kan mestre, men du kan selv velge å gjøre de så avanserte du vil. Med sin islandske bakgrunn er hun spesielt opptatt av islandsk ull og hun vil ha med seg litt garn på turen slik at de som ønsker kan bli kjent med dette produktet, men andre garntyper kan også benyttes i de forskjellige oppskriftene. Gunn har utgitt flere bøker og klekker stadig ut nye ideer.

Gunn bor i Tønsberg, men reiser Norge på kryss og tvers hvor hun besøker husflidslag, strikkekafeer og strikkefestivaler. Hun er en morsom dame som liker å inspirere andre til å finne frem skapergleden og sine kreative evner. På denne turen vil hun være tilgjengelig for gjestene våre så mye som mulig.
Bli gjerne bedre kjent med Gunn på hennes facebook side  https://www.facebook.com/StrikkeGunn/

Sammen med den morsomme, fargerike og ikke minst strikkeglade Gunn Birgirsdottir, også kjent som StrikkeGunn, skal vi seile, strikke og kose oss fra den nederlandske hovedstaden Amsterdam til Mainz i Tyskland.

PS – du må ikke ha strikkedilla for å bli med her, dette er et cruise for alle, enten du strikker eller ikke!

Last ned reiseprogram
Foredragsholder
Gunn Birgirsdottir

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger