Bridge og langtidsferie på Costa del Sol i Spania

/ Torremolinos

  • 21 netter på Hotel Pez Espada 4* ved strandpromenaden
  • Halvpensjon, frokost og middag
  • Bridgespill og turneringer med Trygve Sætereng
  • Bytur til Málaga 
  • Utflukt til Andalucías landsbygd, med hjemmelaget lunsj hos lokale husmødre
  • Tur til den sjarmerende hvite fjellbyen Mijas

Bytt ut kalde vinterdager med et behagelig, stabilt klima og opplevelser på Costa del Sol i vakre Andalucía. Vi bor på Hotel Pez Espada, et førsteklasses hotell rett ved strandpromenaden i Torremolinos.

SPILL BRIDGE MENS DU NYTER GODE DAGER I VARMERE STRØK!
Vi introduserer nå bridgespill kombinert med langtidsferie for første gang og håper dette kan friste. Under de 3 ukene kombinerer vi bridgespill og turneringer med sol og bad, og trivelige utflukter. Dette blir godt satt sammen av en av Norges fremste turneringsledere, Trygve Sætereng. Trygve begynte å spille bridge i tenårene, og har gjort det siden. Han er autorisert kursholder og turneringsleder for Norges Bridgeforbund (NBF), og har blant annet vært turneringsleder under «NM-uka» og i andre store turneringer. Han har også reist på turnerings-turer med reiseglade nordmenn i snart 20 år, og er vant med å være turvert for reiseglade bridgespillere.

BRIDGESPILL
Vår bridgeferie er for alle som ønsker å spille bridge med likesinnede. Vi spiller enkel bridge i form av match-poeng, der vi spiller for ære og ikke for penger. På hvert bridgeparti spiller vi med 18 brikker (avhengig av antall deltagere) og gjennomfører et spill som avsluttes på samme parti. I løpet av oppholdet arrangerer vi et eget mesterskap og for å delta i mesterskapet, må du ha deltatt i minst tre spill. Alle deltagere vil da telle sine tre beste resultater for å være med i trekningen om mesterskaps-tittelen.

Vi skal være sammen i 3 uker, og Trygve vil sette opp spilleplaner for disse dagene. Dette blir det mer informasjon om ved ankomst. Se egen bridge side for bridge.no/escape.no her

 

Last ned reiseprogram
Turneringsleder
Trygve Sætereng

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger