Cruise med reiseleder Helt nytt skip!

New York til Reykjavik med Norwegian Prima

Cruiseskip på havet

Gjett om vi er glade for å kunne tilby en reise med Norwegian Prima – her er det rift om plassene! Skipet er nemlig flunkende nytt, det skal seile jomfruturen sin sommeren 2022, og vi vet ennå ikke om alle finessene og alt det luksuriøse dette skipet har å tilby. Men ta en titt på bildene og videoen lenger nede på siden, så ser du litt av hva du har i vente ...

Mens andre rederier bygger større, bygger NCL mindre. Prima er stort og har masse underholdningstilbud, men det er ikke så gedigent som de virkelig store skipene. Likevel legger rederiet vekt på at det skal være mye plass til hver gjest. Her kan du nyte havutsikten langs Ocean Boulevard med egen glassbro, avkjøle deg i et lekkert evighetsbasseng, slappe av i elegant innredde lugarer – for ikke snakke om å teste ut alle de kulinariske opplevelsene om bord!

Norwegian Prima vil også tilby de høyeste bemanningsnivåene i forhold til gjester og plassforhold for et nytt cruiseskip.

På denne seilingen blir det spennende opplevelser i land – fra pulserende, fascinerende New York til ville, røffe Island – men også mange deilige sjødager som er perfekt for å nyte, og virkelig ta inn i fulle åndedrag dette spektakulære skipet.

Les mer om skipet lenger under turprogrammet 👇

Nytt og revolusjonerende skip fra NCL

Høydepunkter

Reiserute

Avreiser

12.05.2023
14 dager

Ledige plasser

Fra kr 43.750,-

Fra: Oslo Lufthavn

Program

Skip og Lugarkategori

T0517 PRIMAHAVENRDR HR

Norwegian Prima

Lanseres: Sommer 2022
Bruttotonn: 142.500
Passasjerkapasitet: 3215
Lengde 294 meter

Siden skipet er splitter nytt, er det ikke all informasjon som er delt, men her kommer det vi vet så langt!

Norwegian Prima er det første skipet i den splitter nye Prima-klassen - rederiets første nye klasse av skip på nesten et tiår. Totalt planlegger rederiet ytterligere fem fartøy i Prima-klassen.

Den nåværende tidsplanen er at ett nytt skip skal rulles ut årlig fra 2022-2027, bygget av det italiensk skipsverftet Fincantieri.

Med skipets nye strømlinjeformede design og ekstra store uteområder, vil Norwegian Prima tilby flere nye gjesteopplevelser og spisesteder.

Den nye utendørspromenaden på dekk 8 vil være dobbelt så stor som forgjengerne. All den ekstra plassen gir gjestene muligheten til å komme nærmere havet. Det 4000 kvadratmeter store dekket går rundt hele skipet, så du kan rusle hele skipet rundt på dekket.

Du kan også beundre den utsøkte kunsten på Concourse. Denne utendørs skulpturhagen har en kunstvegg designet av kunstneren David Harber og seks installasjoner av Alexander Krivosheiw med design inspirert av gammel mytologi. Disse dynamiske kunstverkene forvandler seg faktisk gjennom dagen. Dermed trenger du flere besøk til Concourse for å sette pris på disse kunstverkene i sin helhet.

For mer rolige og avslappende sjødager kan gjestene nyte La Terraza. Denne fremovervendte delen av Ocean Boulevard er det perfekte stedet å nyte panoramautsikten, lese en bok, nippe til en drink eller snakke med venner.

Cruisere vil også kunne beundre høyden og skipssidene nedenfor med to Oceanwalk-glassbroer. Disse gjennomsiktige konstruksjonene gir en enestående utsikt over havet. En annen nyvinning hos NCL evighetsbasseng. På dette skipet får du TO! På Infinity Beach kan gjesten slappe av mens de nyter solen og havutsikten uten sidestykke.

Mens Ocean Boulevard ser fantastisk ut, venter vi fortsatt på mer informasjon om skipets viktigste bassengdekk og sportsdekk. Vi forventer at Norwegian Cruise Line vil ha noe episk i vente også for de øvre utendekkene. Følg med når vi lærer mer om dette skipet de neste månedene.

Restauranter og servering


En annen nyvinning på Norwegian Prima er den kreative Indulge Food Hall, også funnet på Ocean Boulevard. Dette“eksklusive matmarkedet” vil være lokasjon for flere forskjellige spisesteder.

Noen kjente favoritter inkluderer Starbucks, Coco’s og Q Texas Smokehouse. Disse arenaene vil tilby en rask serviceopplevelse.

Flere nye spisesteder vil også debutere i Indulge Food Hall. Mange av disse tilbudene med forskjellige verdensdeler som tema.

Disse alternativene inkluderer nudlebaren Nudls, Tamara som tilbyr klassiske indiske retter og The Latin Quarter, som serverer klassisk latinsk mat med en vri. Det er også Seaside Rotisserie og Garden, hvor med deilige salater. Videre kan gjestene velge å ta en matbit fra den spanske matbilen Tapas Truck, samt tilfredsstille søtsuget på Just Desserts og Just Ice Cream.

På baksiden av skipet vil gjestene også finne Indulge Outdoor Lounge. Her du nyte underholdning på filmskjermen utendørs eller sitte rundt bålplassen med nye venner.

På dekk 8 er en ny versjon av merkevaren The Local Bar & Grill. Dette lokalet vil nå inneholde både innendørs og utendørs sitteplasser, sammen med en "strandlig atmosfære". På andre skip er Local Bar & Grill en 24-timers gratis restaurant som tilbyr pubmat til frokost, lunsj, middag og snacks på sene dager.

I tillegg vil det være to spesialrestauranter på Ocean Boulevard. Disse arenaene inkluderer den førsteklasses meksikanske restauranten Los Lobos og den eksklusive italienske restauranten Onda av Scarpetta, som debuterte på Norwegian Encore.

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo – New York/ Reykjavik Oslo
 • Transport all transfers i New York og Reykjavik
 • Utflukt i New York
 • 2 netter på Sheraton Times Square før cruiset med frokost
 • 1 lunsj og 1 middag i New York
 • 11 netters cruise i valgt lugar om bord i Norwegian Prima
 • Helpensjon på cruiset
 • All inclusive Premium drikkepakke om bord på alle lugarkategorier
 • Samtlige skatter og avgifter
 • Samtlige måltider om bord
 • Gratis roomservice
 • Forhåndsbetalt tips
 • Det meste av show og underholdning om bord
 • Reiseleder fra Escape med på hele reisen

Dette er ikke inkludert

 • ESTA til USA til USA som må søkes senest 72 timer før innreise
 • Minibaren på lugaren
 • Utflukter i regi av rederiet under cruiset
 • Oppgradering til businessklasse på fly og tilslutning fra andre steder i landet
 • Reiseforsikring

Det perfekte cruisealternativet – enten man er en barnefamilie, et par eller en singel reisende. Norwegian Cruise Line kjennetegnes av slagordet «Feel Free» som betyr valgmuligheter og fleksibilitet. Det finnes ingen faste bordsettinger eller dresskoder. Man spiser når man vil, hvor man vil, med hvem man vil – og det er ingen formelle kvelder. Snittalderen om bord er relativt lav, spesielt på ukesseilingene i varme farvann. De fleste passasjerene er amerikanere, men veldig mange land er representert på passasjerlistene.

VIKTIG INFORMASJON

Cruise er meget tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel opplyse om at på denne ruten kan det forekomme ilandstigning med eksterne båter, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Reiseleder samler de som vil spise sammen, til felles middag hver dag.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Vi tar forbehold om skrivefeil.

Lignende turer