Nyhet! Med base på idylliske Støtt Brygge

Nordlige Helgeland - Kajakkurs og padleturer

Kajakkpadlere på vannet

Øya Støtt er lokalisert helt nord på Helgelandskysten – som vi tør påstå er verdens vakreste kyst. Bli med oss nordover – og sjekk inn på Støtt Brygge. Dette er den perfekte basen for en opplevelsesrik uke – her møter du et meget godt kjøkken, herskapelig overnatting og et personlig vertskap med tilstedeværelse hele tiden. Øyriket rundt Støtt er en av de aller beste lokasjonene for padling på Helgelandskysen. Gled deg til opplevelsesrike dager med vind i håret og sjøvann i ansiktet – for så å få servert rause sjømatretter til middag av ypperste kvalitet. Her satses det virkelig på restauranten og maten, og gourmetmåltidene baseres selvfølgelig på lokale råvarer – slik skikken alltid har vært her. Hva mer kan man ønske seg etter en lang dag i frisk luft?

Fra Støtt Brygge skal vi på padleturer blant holmer og skjær - en aldri så liten kajakkdrøm. Her kan du utforske lune viker, kritthvite strender, et yrende fugleliv, bortgjemte strender med krystallklart vann og uberørt natur.

Turen passer for deg som er nybegynner med kajakk, eller som ønsker å lære mer. De to første dagene inneholder derfor et todagers Hav grunnkurs, som kvalifiserer til våttkort. Her skal vi bli trygge på både kajakkene, oss selv, og våre medreisende.

Bli med på tur – Helgelandskysten og Støtt vil ta deg med storm.

Grunnkurs Hav og våttkort inkludert

Høydepunkter

Avreiser

09.08.2022
6 dager

Ledige plasser

Fra kr 20.990,-

Fra: Oslo Lufthavn

Med: Kari Kristine Berger

Program

5 frokoster, 1 lunsj, 3 nistepakker og 5 middager inkludert

Reisebetingelser

Dette er inkludert

  • Fly t/r Oslo-Bodø med SAS
  • Hurtigbåt t/r Bodø-Støtt
  • 5 overnattinger ved Støtt brygge
  • Alle måltider (frokost, lunsj/nistepakker og middager)
  • Kajakk introduksjonskurs og våttkort
  • Opplevelser og transport iht. program

Dette er ikke inkludert

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Drikkevarer

Vanskelighetsgrad Lett: Dette er en tur som passer for nybegynnere, og vi starter turen med et introduksjonskurs, som kvalifiserer til våttkort. Du må kunne svømme, og være vant til å være i bevegelse.

Guider/Utstyr Kvalifiserte kajakkguider vil være med på kajakkturene, men deltakelse foregår på eget ansvar, se punktet Krav til deltakerne. Leie av havkajakk, padleåre, vest, spruttrekk og padlebekledning er inkludert. Første dag vil bli gjennomført med tørrdrakt, og de andre dagene velger du selv om du vil padle med tørrdrakt eller egne klær. Ta med vanntett mobiletui, vanntett pakksekk/pose og strikk/reim/snor til briller. Forslag til pakkeliste vil bli sendt ut før avreise.

Værforbehold Kajakkpadling er vær- og vindavhengig. Programmet kan bli endret dersom været skulle tilsi det.

Vertskap og guide Vertskapet ved Støtt Brygge sørger for at du føler deg velkommen og ivaretatt under hele oppholdet, og lokal guide er med på alle dagsutflukter.

Overnatting og romkategori Vi bor 5 netter på fantastiske Støtt Brygge, i rorbuer. Du kan lese mer om stedet her. I rorbuene er det felles bad og en hyggelig felles stue. Det er mulig å oppgradere til hotellrom på Bakeriet, se pristillegg ved booking. Det er også et pristillegg for oppgradering til enkeltrom.

Måltider Er du vegetarianer eller har matintoleranser det må tas hensyn til, må dette oppgis ved påmelding.

Lignende turer