Med idylliske Støtt Brygge som base

Nordlige Helgeland - Opplevelser i havgapet

Støtt Brygge med kyst og båthus

Øya Støtt er lokalisert helt nord på Helgelandskysten – som vi tør påstå er verdens vakreste kyst. Bli med oss nordover – og sjekke inn på Støtt Brygge. Dette er den perfekte basen for en opplevelsesrik uke – her møter du et meget godt kjøkken, herskapelig overnatting og et personlig vertskap med tilstedeværelse hele tiden. Her satses det virkelig på restauranten og maten, og gourmetmåltidene baseres selvfølgelig på lokale råvarer – slik skikken alltid har vært her. Hva mer kan man ønske seg etter en lang dag i frisk luft?

Støtt er også det perfekte utgangspunktet for deg som ønsker å komme bort fra storbylivets jag og tempo. Helgelandskysten består av over 12 000 øyer og har store uberørte friluftsområder – her kan du nyte naturen i lange drag og bevege deg i omgivelser som tar pusten fra deg. Det blå klare vannet, de kritthvite strendene, midtnattsolen, fuglekvitteret og den friske sjøluften er som skapt for uforglemmelige opplevelser.

Bli med på tur – Helgelandskysten og Støtt vil ta deg med storm.

Alle måltider inkludert

Innholdsrikt program

Høydepunkter

Avreiser

07.06.2022
6 dager

Ledige plasser

Fra kr 22.150,-

Fra: Oslo Lufthavn

Program

5 frokoster, 5 lunsjer og 5 middager inkludert

Reisebetingelser

Dette er inkludert

  • Fly t/r Oslo-Bodø med SAS
  • Hurtigbåt t/r Bodø-Støtt
  • 5 overnattinger ved Støtt brygge
  • Alle måltider (frokost, lunsj/nistepakker og middager)
  • Opplevelser og transport iht. program

Om du flyr fra andre steder i Norge, kontakt oss for tilbud.

Dette er ikke inkludert

  • Drikkevarer
  • Personlige forsikringer, herunder reise- og avbestillingsforsikring

Vertskap og guide

Vertskapet ved Støtt Brygge sørger for at du føler deg velkommen og ivaretatt under hele oppholdet, og lokal guide er med på alle dagsutflukter.

Overnatting og romkategori

Vi bor 5 netter på fantastiske Støtt Brygge, med standard romkategori. Du kan lese mer om stedet her. Rommene er ulike, og vi fordeler oss i Bakeriet, Rorbua Sør og Rorbua Nord. I Bakeriet har rommene egne bad, med unntak av to rom som deler et bad (spesifisert ved booking). Dobbeltrommet med delt bad har tekjøkken og en hyggelig sofagruppe. I Rorbua Sør deler fire rom to bad, og i Rorbua Nord deler tre rom ett bad. Rorbuene har i tillegg hyggelig felles stue.

Støtt Brygge har også et stabbur det er mulig å booke. Ta kontakt med oss hvis dere ønsker å booke dette. Dette er et sjarmerende og romantisk stabbur med en liten stue i første etasje og soverom i andre etasje. Stabburet har toalett og innlagt vann, men dusj befinner seg i servicebygget 30 meter unna. Stabburet får man for seg selv (dobbeltrom). Vær oppmerksom på at soverommet befinner seg i 2. etasje, opp en meget bratt og smal trapp.

Måltider

Alle måltider er inkludert, og det blir servert treretters middag hver dag. Støtt Brygge er kjent for sitt fantastiske kjøkken, her kan du derfor glede deg til lokale råvarer tilberedt på beste måte - hver eneste dag.

Er du vegetarianer eller har matintoleranser det må tas hensyn til, må dette oppgis ved påmelding.

Forbehold

Vi gjør oppmerksom på at dagsprogrammet kan endres etter værforhold. Spesielt turene til Myken og Svartisen er værutsatte, og her kan vi måtte gjøre om rekkefølgen på programmet for å tilpasse oss været. Hvis været ikke er med oss finner vi alternative aktiviteter - dette er heldigvis et område som har mye å by på!

Når du melder deg på denne reisen, bekrefter du at du har lest og akseptert betingelsene som fremkommer over, i programmet samt våre generelle reisebetingelser.

Lignende turer