Med idylliske Støtt Brygge som base

Helgeland - Opplevelser i havgapet

Støtt Brygge med kyst og båthus

En øy med 19 fastboende og eventyrlig natur. Et gammelt handelssted som har fått nytt liv og et vertskap så hyggelig at det føles som å komme hjem. Det er Støtt Brygge.

Støtt ligger helt nord på Helgelandskysten – som vi tør påstå kan hevde seg i verdenstoppen av vakre kystlinjer. Dette er den perfekte basen for en opplevelsesrik uke, samtidig som du kan senke skuldrene - her er det bare å legge fra seg hverdagsstresset.

Du bor i herskapelige omgivelser med historisk sus, du får kortreiste måltider fra havet – tilberedt så det tilfredsstiller selv den mest kresne gourmetgane, og ikke minst får du nyte naturen. Det klare vannet, de kritthvite strendene, midtnattsolen, måkeskrik og den friske sjøluften, dette er norsk natur på sitt aller beste.

Alle måltider inkludert

Innholdsrikt program

Høydepunkter

Avreiser

30.08.2022
6 dager

Ledige plasser

Fra kr 21.900,-

Fra: Oslo Lufthavn

Program

5 frokoster, 5 lunsjer og 5 middager inkludert

Reisebetingelser

Dette er inkludert

  • Fly t/r Oslo-Bodø med SAS
  • Hurtigbåt t/r Bodø-Støtt
  • 5 overnattinger ved Støtt brygge
  • Alle måltider (frokost, lunsj/nistepakker og middager)
  • Opplevelser og transport iht. program

Om du flyr fra andre steder i Norge, kontakt oss for tilbud.

Dette er ikke inkludert

  • Drikkevarer
  • Personlige forsikringer, herunder reise- og avbestillingsforsikring

Vertskap og guide

Vertskapet ved Støtt Brygge sørger for at du føler deg velkommen og ivaretatt under hele oppholdet, og lokal guide er med på alle dagsutflukter.

Overnatting og romkategori

Vi bor 5 netter på fantastiske Støtt Brygge, med standard romkategori. Du kan lese mer om stedet her. Rommene er ulike, og vi fordeler oss i Bakeriet, Rorbua Sør og Rorbua Nord. I Bakeriet har rommene egne bad, med unntak av to rom som deler et bad (spesifisert ved booking). Dobbeltrommet med delt bad har tekjøkken og en hyggelig sofagruppe. I Rorbua Sør deler fire rom to bad, og i Rorbua Nord deler tre rom ett bad. Rorbuene har i tillegg hyggelig felles stue.

Støtt Brygge har også et stabbur det er mulig å booke. Ta kontakt med oss hvis dere ønsker å booke dette. Dette er et sjarmerende og romantisk stabbur med en liten stue i første etasje og soverom i andre etasje. Stabburet har toalett og innlagt vann, men dusj befinner seg i servicebygget 30 meter unna. Stabburet får man for seg selv (dobbeltrom). Vær oppmerksom på at soverommet befinner seg i 2. etasje, opp en meget bratt og smal trapp.

Måltider

Alle måltider er inkludert, og det blir servert treretters middag hver dag. Støtt Brygge er kjent for sitt fantastiske kjøkken, her kan du derfor glede deg til lokale råvarer tilberedt på beste måte - hver eneste dag.

Er du vegetarianer eller har matintoleranser det må tas hensyn til, må dette oppgis ved påmelding.

Forbehold

Vi gjør oppmerksom på at dagsprogrammet kan endres etter værforhold. Spesielt turene til Myken og Svartisen er værutsatte, og her kan vi måtte gjøre om rekkefølgen på programmet for å tilpasse oss været. Hvis været ikke er med oss finner vi alternative aktiviteter - dette er heldigvis et område som har mye å by på!

Når du melder deg på denne reisen, bekrefter du at du har lest og akseptert betingelsene som fremkommer over, i programmet samt våre generelle reisebetingelser.

Lignende turer