Med idylliske Støtt Brygge som base

Nordlige Helgeland - Til fots, i kajakk og med stegjern

OLYMPUS DIGITAL KAMERA

Øya Støtt er lokalisert helt nord på Helgelandskysten – som vi tør påstå er verdens vakreste kyst. Bli med oss nordover – og sjekke inn på Støtt Brygge. Dette er den perfekte basen for en opplevelsesrik uke – her møter du et meget godt kjøkken, herskapelig overnatting og et personlig vertskap med tilstedeværelse hele tiden. Gled deg til opplevelsesrike dager med vind i håret og sjøvann i ansiktet – for så å få servert rause sjømatretter til middag av ypperste kvalitet. Her satses det virkelig på restauranten og maten, og gourmetmåltidene baseres selvfølgelig på lokale råvarer – slik skikken alltid har vært her. Hva mer kan man ønske seg etter en lang dag i frisk luft?

Bli med på tur – Helgelandskysten og Støtt vil ta deg med storm.

Høydepunkter

Program

5 frokoster, 5 lunsjer og 5 middager inkludert

Reisebetingelser

Dette er inkludert

  • Fly t/r Oslo-Bodø med SAS
  • Hurtigbåt t/r Bodø-Støtt
  • 5 overnattinger ved Støtt brygge
  • Alle måltider (frokost, lunsj/nistepakker og middager)
  • Opplevelser og transport iht. program

Dette er ikke inkludert

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Drikkevarer

Vanskelighetsgrad Middels: Dette er turen for deg som er glad i friluftslivet og er i god form. Vi skal ut i både kajakk, på fottur, og vi skal ut på Svartisen med stegjern. Fotturen til Rødøyløva er bratt, men ikke teknisk krevende. Det tas forbehold om at dagsprogrammet kan bli endret i henhold til værforholdene eller andre uforutsette ting.

Vertskap og guide

Vertskapet ved Støtt Brygge sørger for at du føler deg velkommen og ivaretatt under hele oppholdet, og lokal guide er med på alle dagsutflukter.

Overnatting og romkategori

Vi bor 5 netter på fantastiske Støtt Brygge, med standard romkategori. Du kan lese mer om stedet her. Rommene er ulike, og vi fordeler oss i Bakeriet og Rorbua. Foruten standard rom har vi også et stabbur tilgjengelig for booking. Her får man stabburet for seg selv, men vær klar over at soverommet befinner seg i 2. etasje, opp en meget bratt og smal trapp. Stabburet har eget wc, men dusj befinner seg 30 meter unna i servicebygget.

Måltider

Er du vegetarianer eller har matintoleranser det må tas hensyn til, må dette oppgis ved påmelding.

Bagasje/utstyr

Ta med dagstursekk til turene. Forslag til pakkeliste blir tilsendt deltakerne før avreise.

Lignende turer