Arena di Verona

Opera i Verona og feriedager ved Gardasjøen

/Mektig musikk og Verdis verden

Om du ikke er operaelsker allerede, er det store muligheter for at du blir det etter en kveld i Arena di Verona. Mer fantastisk operascene finnes ikke hele verden!
Amfiteateret er nesten 2000 år gammelt, og her har gladiatorer og ville dyr kjempet for livet, imponerende sirkusnummer, konkurranser og danseforestillinger har vært vist her i århundre etter århundre. Her kan du virkelig høre historiens sus – i tillegg til den mest fantastiske opera, selvsagt.

For når nattemørket senker seg, gongongen slår, publikum har funnet sine plasser, og orkesteret setter i gang med ouverturen, er det tid for å klype seg i armen. Det er da eventyret begynner. Akustikken på denne eldgamle arenaen er nemlig helt eksepsjonell, og her er mikrofoner overflødige. Så vær forberedt på en opplevelse for livet!

På denne turen får du:

• To flotte operaforestillinger i Arena di Verona, nummererte tribunebilletter
• Utflukt til Busseto, hjemtraktene til Guiseppe Verdi
• Nydelig fireretters lunsj med vin på hyggelig restaurant i Bussetto
• Livlig middag på «Tre Marchetti» i Verona, fire retter akkompagnert av godt drikke
• Bo på det hyggelige hotellet Desenzano ved Gardasjøen

Du får se Tosca av Giacomo Puccini og Aida av Guiseppe Verdi. Vi har  nummererte tribunebilletter som gjør at du både ser og hører godt. Da slipper vi også  å være tidlig ute og stå i lange køer samt klatre de høye steintrappene opp til toppen, til unummerert seksjon.

Desenzano ved Gardasjøen er vår base for turen, som gir rom for gode feriedager. Sammen drar vi på utflukt til Verdis hjemtrakter Busseto, hvor vi får se hvor han ble født og bodde. Reiselederen arrangerer små utflukter i området for de som ønsker å se mer, og sammen skal vi nyte noen gode måltider.

Jens-Erik Barstad er lektor, friluftsmann og Italia-venn.  Han har studert kunsthistorie og italiensk, og elsker Italias rike kulturhistorie. Klassisk opera ligger hans hjerte nær og han har vært i Arena di Verona 14 ganger!

 

Last ned reiseprogram
  • Påmeldingsfrist 21.juni
Jens Erik Barstad
Reiseleder
Jens-Erik Barstad

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger