Opera i Verona

/ En mektig musikalsk opplevelse!

Denne reisen kan faktisk bli et vendepunkt. Selv de som ikke er så begeistret for opera fra før, kan forlate arenaen som operaelskere! Noen sier etterpå at de ikke vil se samme forestillinger på andre operascener, da de umulig vil få samme opplevelse igjen … Dette er altså mektige saker.

På denne turen får du:

  • To flotte operaforestillinger i Arena di Verona, nummererte tribunebilletter
  • Utflukt til vakre Sirmione ved Gardasjøen med lunsj inkludert
  • Livlig avskjedsmiddag på «Tre Marchetti», fire retter akkompagnert av godt drikke
  • Bo på boutiquehotell i det historiske kvartalet i Verona
  • Muligens får du også et helt nytt syn på hvor fantastisk opera kan være!

Stemningen i Arena di Verona er faktisk umulig å beskrive, den må oppleves. Amfiteatret fra romertiden har plass til cirka 25.000 publikummere. Og de visste hva de gjorde da de bygde amfier i gamle dager – her er akustikken så fantastisk at mikrofoner er overflødige.

Vi har billetter til Aida og Il Trovatore (Trubaduren) av Guiseppe Verdi. Til begge forestillingene har vi nummererte tribunebilletter i første seksjon som gjøre at vi både ser og hører godt. Vi slipper også å være tidlig ute og stå i lange køer samt klatre de høye steintrappene opp til unummerert seksjon.

Verona ligger ved elven Adige og sammen med fjellene mot nord skaper den en vakker ramme rundt denne spennende byen. Verona har bevart sine gamle bygninger og festningsmurer, men er likevel en moderne storby.

Last ned reiseprogram
Reiseleder
Unni Forberg

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger