Operafestspillene i Verona

/ Musikalsk glede i bella Italia

  • Nummererte billetter til to flotte operaforestillinger i Arena di Verona
  • Utflukt til vakre Sirmione ved Gardasjøen inkludert lunsj
  • Hyggelig avskjedsmiddag på Trattoria «Tre Marchetti» med god mat og vin 
  • Sentralt hotell i Verona, rett ved Arena di Verona

Du er herved invitert til fantastiske opplevelser i Arena di Verona sammen med et begeistret publikum fra hele verden. Stemningen er umulig å beskrive, den må oppleves. Dette amfiteateret fra romertiden, har plass til cirka 25.000 publikummere og med en så fantastisk akustikk at mikrofoner er overflødige.

Vi har billetter til Aida av Guiseppe Verdi og Turandot av Giacomo Puccini. Til begge forestillingene har vi nummererte tribunebilletter i første seksjon som gjøre at vi både ser og hører godt. Vi slipper også å være tidlig ute og stå i lange køer samt klatre de høye stentrappene opp til unummerert seksjon.

Mange som ikke er så begeistret for opera i utgangspunktet, forlater arenaen som operaelskere. Og noen sier de ikke vil se samme forestillinger på andre operascener, da inntrykkene er så store, at de umulig vil kunne få samme opplevelsen igjen.

Vi bor sentralt i Verona, en vakker by, og reiser på utflukt til Gardasjøen.

Reiseleder på turen er sopran Marte Bjørkmann. Marte har fordypning i spansk klassisk sang i mastergraden sin.  På repertoaret hennes står både spansk, latin-amerikansk, norsk, fransk og italiensk klassisk musikk. Marte har studert fransk og spansk på universitetsnivå og snakker fem språk flytende.  Hun har vinutdanning fra Kulinarisk Akademi i Oslo. Marte har dessuten lang erfaring som reiseleder, både i Norden og i sørlige Europa.

Last ned reiseprogram
  • Påmeldingsfrist 10.mai
  • En tur i samarbeid med Aftenposten
  • A-kort rabatt kr 800,–
Reiseleder
Marte Bjørkmann

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger