Luksuriøs øyhopping i Det sørlige Karibien

/ Flashpacking til hele syv drømmeøyer

Bli med på en fantastisk seiling i det sørlige Karibien som ofte omtales ofte som det «ekte» Karibien, siden det ikke er så turistifisert som østre og vestre Karibien.

Vi skal innom St. Croix, St. Johns, St Lucia, Barbados, Grenada, Dominica og St. Kitts & Nevis .

Gled deg til:

 • To avslappende dager i forkant av cruiset på flott og sentralt hotell på Dream South Beach i Miami.
 • Bli kjent med Miami bak kulissene
 • Lekkert og moderne cruiseskip, prisbelønnet for god mat, topp service og fantastisk spa.
 • Opplev Karibien utenfor masseturismen
 • Hele syv drømmesteder på ett og samme cruise
 • Escapes egen cruiseekspert Ivar Fernandez Jensen med på hele reisen.

Og ikke minst:

 • All-inclusive drikkepakke inkluderes ved bestilling av balkonglugarer av høy standard.
 • Luftbåtsafari i Eveglades

Her er det sol og total avslapping som står i fokus samt at du kan lære mer om den interessante kolonihistorien på alle disse forskjellige stedene. I Karibien er det flere solfylte dager og behagelig varmt året rundt med en gjennomsnittstemperatur på 24-29 grader.

Last ned reiseprogram
 • Pris fra 33 000,-
 • Første tilgjengelige avreisedato 05.11.2021 (1 avreisedatoer)
 • Varighet 15 dager
Reiseleder
Geir Toverud

Avreiser

Ditt utvalg
 • Avreisedato 05.11.2021
 • Avreisested Oslo Lufthavn
 • Tilgjengelighet Ledig
 • Dager 15 dager
 • Priser fra 33 000,-
Reiserutekart
Skriv ut

Dag til dag program

Dag 1

Oslo - Miami

Vi reiser fra Oslo om morgenen og kommer til Miami tidlig ettermiddag. Her møter vi guiden vår som tar oss med til hotellet. Pakk ut, slapp av, sjekk ut nærområdet eller ta en forfriskende dukkert i bassenget.

Vi bor på Dream South Beach, som ligger rett ved verdenskjente Ocean Drive med sine mange barer og restauranter. Like i nærheten av hotellet finner du et stort utvalg av butikker med internasjonale merker, så her er det nok å ta seg til!

De som ønsker kan bli med vår reiseleder for en felles middag.

Florida blir ikke kalt "The sunshine State" for ingenting!
Dag 2

Miami og byrundtur

I dag skal vi få oppleve Miami! Guiden tar oss med på en byrundtur hvor vi blant annet skal besøke Lille Havana med hovedgaten Calle Ocho, Art Deco-distriktet på South Beach, luksusområdet Coconut Grove og mye annet spennende. Program og tid avhenger av trafikken i Miami, som tidvis kan være en utfordring.

Miami har i de siste årene utviklet seg til å bli en pulserende storby med høy kjendisfaktor og vakre strender. Miami ble grunnlagt på slutten av 1800-tallet og er i dag Floridas mest berømte badesteder. Miami Beach er en egen øy adskilt fra resten av Miami av en bukt, med flere broer over til fastlandet. De fleste kjendiser med litt selvrespekt frekventerer Miami minst én gang i løpet av året, hvor de slapper av på byens mange luksushoteller og sørger for å bli sett på byens «hotte» klubber. I butikkene på Lincoln Road Mall og langs Ocean Drive er det lett å la seg rive med – shoppingen her slår det meste.

Miami er også MYE mer enn glatte kjendiser og dyre hoteller. Byen i seg selv er ekstremt internasjonal og har en stor andel latinamerikanere og eksilcubanere. Det merkes i byens rike og varierte restaurantbilde og kulturliv.

Florida blir ikke kalt "The sunshine State" for ingenting!
Dag 3

Ombordstigning i Celebrity Equinox

Etter en rolig morgen sjekker vi ut fra hotellet og kjører til Fort Lauderdales cruisehavn, Port Everglades, hvor skipet venter. Vel om bord nyter vi en sen lunsj og finner oss til rette i lugaren som skal være vårt hjem de neste 11 dagene. Klokken 16 kaster skipet loss og eventyret begynner. Før middag inviterer reiselederen til velkomstmøte og en drink i en av skipets hyggelige barer.

Dag 4-5

Til sjøs

De to første dagene på vårt fargesprakende karibiske eventyr tilbringer vi til sjøs. Du velger om du vil ha frokost på den private balkongen din, i buffeten eller á la carte-restauranten.

Bruk gjerne også dagen til å finne ut av alle aktivitetene som faktisk tilbys ombord. Her kan du være med på alt fra spinningtimer til kor, serviettbrettekurs eller krokket på gressplenen på dekk 15. Her blir det ikke lett å finne et kjedelig øyeblikk! Men om du bare vil slappe av og hvile øynene på horisonten eller lese ei god bok, er det selvsagt opp til deg.

Musikk og underholdning finner du overalt på skipet
Dag 6

St.Croix, De amerikanske Jomfruøyene

Vi ankommer kl 08.00 og seiler videre kl 18.00

En av jomfruøyenes vakreste øyer. St. Croix er paradis for så mange, spesielt om du liker strender, sol, og vennlige mennesker! Ikke rart Columbus valgte å gå i land på denne øya.

Dansk Vestindia var en dansk koloni i Karibia bestående av øyene St. Thomas, St. John (St. Jan) og St. Croix.

Det danske selskapet Vestindisk-guineisk Kompagni annekterte de to ubebodde øyene St. Thomas i 1672 og St. Jan i 1718. I 1733 ble St. Croix kjøpt fra det franske vestindiske kompani. De tre øyene ble i 1754 solgt til kongen av Danmark-Norge.

St. Croix, den største av de amerikanske jomfruøyene, tilbyr et vakkert og tropisk reisemål for bryllupsreiser, dykkere og de som søker etter sol & badeferie. I tillegg er faktisk St Croix også rikt på kultur og har en fortid fylt med en fascinerende historie.

St Croix er de amerikanske jomfruøyenes “Big Boy”, og er faktisk over dobbelt så stor som St Thomas og landskapet spenner over fjellområder, spøkefull regnskog og en fruktbar kystslette, noe som gav St Croix tilnavnet Garden of the Antilles» og da med referanse til de store sukkerrørsplantasjene som engang fantes på St Croix. I dag er St Croix mer kjent for dykking, rom produksjon og sine festninger fra 1800-tallet.

Det er muligens fordi at St Croix flyter litt ensomt ca 35 nautiske mil sør for de øvrige jomfruøyene at atmosfæren her er annerledes. St Croix er definitivt mindre preget av turister og føles overhodet ikke overbefolket og kjennes også mer autentisk enn de andre øyene. St Croix har 2 hovedbosetninger; Christiansted, den største av de to ligger nordøst. Fredriksted er langt mer rolig og ligger på vestenden, hvor det eneste som bryter stillheten er når et og annet cruiseskip ankommer havnen og lager litt liv i byen.

St. Croix historie strekker seg okkupasjon av syv nasjoner, som hver påvirket skikker, karakter, språk og arkitektur. Selv i dag, med moderne bekvemmeligheter, beholder St. Croix den gamle sjarmen som har forsvunnet på mange andre øyer. Tempoet er tregere, og alle tar tid å leve livet og ta en prat med kjente & besøkende.

Danmark prøvde ved flere anledninger å få solgt eller byttet bort Dansk Vestindia på slutten av 1800-tallet og begynnelsen av 1900-tallet, til henholdsvis USA og Det tyske forbund. Øyene ble til slutt solgt for 25 millioner dollar til USA, som overtok administrasjonen 31. mars 1917 og ga dem navnet De amerikanske Jomfruøyer

Idylliske St. Croix
Dag 7

St.Johns, Antigua

Vi ankommer kl 07.00 og seiler videre kl 16.00

St. Johns Antigua og Barbuda er den ultimate karibiske destinasjonen, med 365 nydelige strender, en rik historie fra kolonitiden, første-klasses hoteller, sportshistorie, berusende utflukter og fengende kultur. Stranden er likevel bare begynnelsen!

Disse søsterøyer tilbyr et bredt utvalg av utflukter, fra svømming med rokker på Stingray City til zip-lining gjennom regnskogen eller fotturer i fjellene med en av flere lokale selskaper. Ingen av attraksjonene er mer enn 45 minutter fra stranden, slik at det er enkelt å utforske Antigua uansett hvor du velger å overnatte. Antiguas søsterøy,

Barbuda, med sin befolkning på under 2.000 personer er kanskje det karibiske havets best bevarte hemmelighet. Barbudas 27 km med uberørt rosa-sand strand bare venter på å bli utforsket, og øya er også hjem til den vestlige halvkules største fregatt fugl reservat.

Vi legger til midt i byen i St. Johns
Dag 8

Castries, St.Lucia

Vi ankommer kl 08.00 og seiler videre kl 18.00

Velsignet av naturen, St Lucia har geografiske og kulturelle rikdommer nok til å overgå langt større nasjoner. Til tross for dette forblir St Lucia et jordnært sted som bærer sin fantastiske naturlige skjønnhet med likegyldighet.

Kjent for sine mange små og luksuriøse, og ofte meget fargerike hoteller enn store mega resorts er egentlig St Lucia to ulike destinasjoner. Fra Rodney Bay i nord som fokuserer mer tradisjonelle hoteller og med alle de fasiliteter du kan forvente fra et typisk turiststed.

I sør finner du Soufrière i hjertet av en nydelig region, kjennetegnet av gamle plantasjer, skjulte strender og kanskje St Lucias mest kjente landemerker, vulkanene Les Pitons

St Lucias landskap er like variert som landets. Ingen to deler av øya er like! Noen deler av St Lucia passer for de so ønsker et travelt uteliv og strandpartier, mens andre deler av St Lucia tilbyr muligheter til å komme seg vekk fra alt og utforske tett jungel og rolige bukter med innbydende strener.

Like deler skjønnhet og mystikk, St Lucia trollbinder stort sett alle som setter sine føtter på en av landets mange vakre strender. Her finner det en stemningsfull atmosfære, gjestfrie mennesker, gode hoteller og deilig mat, hva mer kan du lønske deg?

Se for deg å ligge på en av de mange hvite strendene, nyte et vulkansk gjørmebad i Soufrière, eller utforske en av de mange historiske plantasjene, ta en spennende utflukt i regnskogen, snorkle og se på fargerike korallfisker eller overvære en liten havskilpaddens første steg ut i det store havet, alt er mulig på St Lucia.

St. Lucia er frodig og vakkert
Dag 9

Bridgetown, Barbados

Vi ankommer kl 10.00 og seiler videre kl 18.00

Omkranset av hvite strender, safirblått hav og fargerike korallrev! Barbados er det klassiske bildet av en Karibisk øy. Men Barbados er ikke akkurat ukjent…Her kan du møte mange celebriteter som bl.a Wayne Rooney, Rihanna og mange andre. Førstegangsreisende til Barbados skal være unnskyldt hvis det første de gjør etter ankomst er å stupe ut i det inn ydende vannet, men Barbados har i tillegg til sine mange strender også gode surfestrender (både windsurfing & kiting) og selvsagt et hopetall med golfbaner. Hovedstaden Bridgetown er oppført på UNESCOs verdensarv liste siden 2012.

Barbados mat & rom festival – er alltid en magnet for besøkende fra hele verden. Festivalen finner sted hver november og har blitt et mekka for lokale kokker med både lokal og internasjonal anerkjennelse. Festivalgjengere kan nyte godt av hva Barbados har å tilby og delta i matlagings demonstrasjoner av noen av verdens ledende kokker som Anne Burrell, Tyler Florence og Marcus Samuelsson. Men om ikke det var bok med bare mat, er det også mulighet til å smake store deler av spekteret av fantastisk rom som produseres på Barbados

Hvite strender og krystall blått hav på Barbados
Dag 10

St.George's, Grenada

Vi ankommer kl 08.00 og seiler videre kl 18.00

Grenada blir ikke kalt krydderøya for ingenting – du kan nesten kjenne duften av muskatnøtt i luften. Øya kunne egentlig likegodt blitt kalt for fruktøya eller strandøya for dette finnes det også mengder av her. Uansett slår kombinasjonen av aromatiske krydder, fersk frukt og idylliske, hvite karibiske strender aldri feil.

Drar du til Grenada vil du finne uberørte landskap og en perfekt balanse av forskjellige typer opplevelser som passer for enhver smak. Dette er øya som er den perfekte romantiske feriedestinasjonen for par på bryllupsreise, men Grenada passer for enhver.

For eksempel kan den eventyrlystene boltre seg på adrenalinfylte aktiviteter mens strandløver kan oppdage sin drømmestrand her. Det som er så enestående med Grenada er at du kan krysse øya og gjøre så mange spennende og varierte aktiviteter på utrolig kort tid. For eksempel kan du svømme i det krystallklare vannet ved Grand Anse Beach og trekke gjennom regnskogen for å se Seven Sisters fossefallene på kun en dag.

Øynasjonens hovedstad St. George’s regnes som en av de fineste i Karibien og selv om det er flere hoteller på øya er de mye færre turister her enn på for eksempel naboøya Barbados. Selv de populære strendene på Grenada er rolige i for hold til de du finner på de mer kjente øyene i Karibien.

Det er utrolig enkelt å forelske seg i Grenada, hvor gatene prydes av fargerike fortauskanter og blomsterpotter i rød, gull og grønn, som er fargene i nasjonalflagget. Øya sjarmerer kort sagt enhver besøkende med sin sjarmerende atmosfære og uberørte natur.

Vakker promenade i St. George's
Dag 11

Roseau, Dominica

 

Vi ankommer kl 08.00 og seiler videre kl 18.00

Dominica utfordrer karibiske klisjeer på mange måter. Her vil du ikke finne  masseturisme og fester hvor det flyter over av billig rom. Øya har fått kallenavnet ‘naturøya’ av en grunn, og med sine naturlige skatter  lokker øya til seg flere og flere økoturister hvert år.

Dominicas tropiske regnskoger dekker to tredjedeler av øya, og er hjem til rundt 1200 plantearter. Det regner mye her, noe som har ført til at det finnes et stort mangfold av elver, innsjøer, bekker og fosser på øya. Landets kanskje fineste nasjonalpark, Morne Trois Pitons, var det første UNESCO-verdensarvstedet i det østlige Karibia. Dominica kan også by på fabelaktige dykkeopplevelser og Karibias første langdistanse tursti. I tillegg er øya det eneste stedet i det østlige Karibia som fortsatt har en relativt stor urfolkpopulasjon.  Kariber har bodd på øya siden det 13. århundre og her har du en strålende mulighet til å lære deg mer om kulturen deres. Dominica er rett og slett en Øynasjon helt utenom det vanlige.

Den botaniske hagen i Roseau – her kan du se en rekke tropiske planter og hagen er full av banyan, palme –og fikentrær. Hit kan du komme for å ta en gåtur blant de eksotiske plantene for å så ha piknik på den utsøkte gressplenen. Vi anbefaler også at du tar en tur innom fugleburene med de endemiske Jaco –og Sisseroupapegøyene

Karibiske farger i Roseau
Dag 12

Basseterre, St.Kitts

Vi ankommer kl 07.00 og seiler videre kl 17.00

Å besøke St. Kitts handler ikke bare om en vakker innpakning med vakre strender i et tropisk miljø! Det handler like mye om å følge hjertet ditt og St. Kitts vil forføre deg og sive inn i sjelen din med hver dag du tilbringer i dette paradiset. Du ser det i de uskuldige ansiktene til skolebarn som vinker tilbake til forbipasserende. Du føler det i de varme og innbydende smilene som hilser deg uansett hvor du går. Den mest fortryllende kvaliteten på St. Kitts er utvilsomt hennes folk.

En gang kjent som inngangsporten til Karibien, kaprer St. Kitts alle dine sanser. Fra den søte duften av villblomster, som sies å holde på sjelen til elskede familiemedlemmer og bringe deres minner til liv til aromaen av en røykfylt BBQ på stranden.

Du vil også elske historien, om hvorfor St. Kitts var en gang også var kjent som Gibraltar i Vestindia, takket være sin dominerende rolle under de mange slag som fant sted på i området på 1800-tallet.

Hvordan St Kitts sakte men sikkert ble en av verdens ledende produsenter av sukker, og en inspirasjonskilde for den industrielle revolusjonen i samme åndedrag. Eller hvordan en tidligere slaveskip kaptein omformet seg til å bli en predikant ble inspirert av St Kitts og skrev den etterhvert meget berømte sangen «Amazing Grace».

Eller hva med en av de tidligste oppdagerne av de vestindiske øyer, Christopher Columbus som ble så betatt av hva han oppdaget at han oppkalte stedet etter alle reisendes helgen, St Christopher

Kort vei fra skip til by
Dag 13 -14

Til Sjøs

Cruiset nærmer seg slutten. Bruk de siste sjødagene til å fordøye alle inntrykkene fra cruiset og de interessante havnene vi har besøkt.

Dersom du er av den litt mer rastløse typen, kan skipets velutstyrte treningssenter få ut litt lopper av blodet. Her kan du være med på yoga- eller spinningtimer – eller ta treningen i eget tempo. Det fins også badstue om bord, hvis du føler for å svette litt ekstra… Disse dagene er til bare for å sole, nyte og slappe totalt av.

Frokost på din egen balkong? Ikke noe problem!
dag 15

Ankomst Fort Lauerdale

Vi ankommer kl 07.00

Tidlig om morgenen legger skipet atter til kai i Fort Lauderdale og sjøreisen er ved veis ende. Vi sier vemodig farvel og går i land.

MEN vi er ikke helt ferdig likevel!

I dag skal vi på utflukt i Everglades! (Værforbehold)

Gjennom hundre tusen år har naturen her skapt et miljø som er ganske ulikt noe du finner ellers i verden. Dette er verken land eller vann. Det er det som er igjen av det originale Florida.

Indianerne som først bosatte seg her døpte området Pahoakee, direkte oversatt: «Elver av gress». Everglades natureservat er i dag hjem til over 300 fuglearter, 600 typer fisk, for ikke å glemme skilpadder og alligatorer.

Denne turen vil ta oss med til hjertet av verdens største gjenlevende sumpområde. Og ja, vi skal kjøre luftbåt!

Etter turen tar vi oss tilbake til Miami hvor vi går på flyet tilbake til Norge.

Dag 16

Ankomst Norge

Vel hjemme skilles våre veier for denne gangen, Vi håper du har kost deg på tur med Escape Travel og vi håper våre veier krysses ved en senere anledning

Vi ankommer Oslo på formidagen

Lugarkategorier

 • Aquaclass med balkong

  Størrelse: Ca. 19 m2 og ca. 5 m2 privat balkong

  En Aqua Class-lugar med balkong er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger.

  Interiør: Mindre sittegruppe, TV, telefon, toalett med dusj eller badekar, safe, minibar, sminkebord med hårføner, garderobeskap og 110-/220-volts stikkontakter samt trådløs Internettilgang (mot betaling).

  Ekstra fordeler:

  • Putemeny
  • Gratis bruk av badekåper
  • VIP-invitasjoner til ulike arrangementer
  • Tidlig ombordstigning og landgang
  • Egen innsjekk
  • Reservasjon av sitteplasser på restauranter og på utflukter
  • Ekspresslevering av bagasje
  • Gratis adgang til Persian Garden og Relaxation Room
  • Middager serveres i spesialrestauranten BLU
  • I denne kategorien har du med all inclusive classic drikkepakke
 • Balkonglugar

  Størrelse: Ca. 19 m2 og ca. 5 m2 privat balkong

  En Aqua Class-lugar med balkong er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger.

  Interiør: Mindre sittegruppe, TV, telefon, toalett med dusj eller badekar, safe, minibar, sminkebord med hårføner, garderobeskap og 110-/220-volts stikkontakter samt trådløs Internettilgang (mot betaling).

 • Vinduslugar

  Størrelse: Ca. 17 m2

  En Aqua Class-lugar med balkong er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger.

  Interiør: Mindre sittegruppe, TV, telefon, toalett med dusj eller badekar, safe, minibar, sminkebord med hårføner, garderobeskap og 110-/220-volts stikkontakter samt trådløs Internettilgang (mot betaling).

 • Innvendig lugar

  Størrelse: Ca. 17 m2 og uten vindu eller balkong

  En Aqua Class-lugar med balkong er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger.

  Interiør: Mindre sittegruppe, TV, telefon, toalett med dusj eller badekar, safe, minibar, sminkebord med hårføner, garderobeskap og 110-/220-volts stikkontakter samt trådløs Internettilgang (mot betaling).

Reisebetingelser

PRISEN INKLUDERER

 • Fly Oslo–Miami i økonomiklasse t/r
 • Innsjekket bagasje
 • Flyskatter og havneavgifter
 • Transport mellom flyplass, skip og hotell
 • 2 netter på Dream Hotel South Beach m/frokost
 • 6 timers utflukt i Miami m/lunsj på egenhånd
 • 6 timers utflukt til Everglades m/lunsj på egenhånd
 • 12 netters cruise i valgt lugar
 • Samtlige måltider i skipets hoved- og buffetrestauranter
 • Gratis roomservice
 • Samtlige show og det meste av underholdning
 • All inclusive classic drikkepakke ved bestilling av vinduslugar eller bedre
 • Erfaren reiseleder fra Escape med på hele reisen

PRISEN INKLUDERER IKKE

 • Oppgradering til Premium Drikkepakke USD 11 per dag per person
 • ESTA til USA USD 14 per person. Dette søkes om individuelt på nett minimum 72 timer før avreise
 • Tips til guide + sjåfør på utflukter 2 USD per person
 • Måltider i Miami
 • Utflukter i regi av rederiet
 • Måltider i skipets spesialrestauranter
 • Avbestillings- og reiseforsikring

VIKTIG INFORMASJON
Cruise er meget tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel opplyse om at ilandstigning med eksterne båter kan forekomme, og man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Hele gruppen blir seatet sammen til middag. Ønsker man andre middagstider eller å spise alene, er dette selvsagt mulig, men må opplyses om i god tid før avreise

Fargevalg på lugarer og oppsett kan variere mellom skip og skipsklasse.

Pass må være gyldig minimum 6 måneder etter hjemkomst

Avvikende reisevilkår:

Vi belaster et depositum på kr 3500 pr. person på våre gruppecruisereiser.

Med forbehold om endringer og skrivefeil.

Celebrity Equinox

Skipet er renovert i 2019.

 • Tonnasje: 122,000
 • Lengde: 315 m
 • Passasjerkapasitet: 2,850 (basert på to personer i hver lugar)
 • Mannskap: 1253
 • Byggeår/renovert: 2009/2019
 • Registreringsland: Malta

Designerne bak denne skipsklassen har lyktes i å skape et skip som overgår de fleste av sine konkurrenter når det gjelder design og interiør. Solstice-klassen er en flytende verden av estetikk og eksperimentell perfeksjon og har i følge prestisjetunge International Interior Design Association (IIDA) satt en ny standard for design i cruiseindustrien. Celebrity Equinox er det andre skipet i Solstice-klassen som består av Celebrity Eclipse, Celebrity Solstice, Celebrity Reflection og Celebrity Silhouette.

Celebrity Equinox er blant Celebritys nyeste og største skip.  Skipet er fantastisk flott med sitt moderne design, lyse og delikate farger. Her er det fokus på velvære og det gode liv. Her finnes hengekøyer, tykke madrasser på solsengene, en ekte gressplen på toppdekket, vinbaren Cellar Masters, teater med imponerende show i Cirque du Soleil-stil, Martini Bar hvor bardisken er dekket av is, en imponerende hovedrestaurant med et toetasjes vintårn av glass og skimrende lysekroner, spesialrestaurantene Silk Harvest, Tuscan Grille og Murano, AquaSpa, moderne treningsfasiliteter og bassenger både innendørs og utendørs.

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises er et datterselskap av Royal Caribbean Cruise Line og har tolv skip som seiler på mange ulike seilingsruter og anløpshavner over hele verden. Rederiet har en balansert blanding av nye og mer erfarne cruisepassasjerer, og tilbyr en ferie av høy kvalitet til en fornuftig pris.

Utflukter i løpet av cruiset

Celebrity Cruises tilbyr et stort og variert utvalg av utflukter i alle anløpshavnene. Utfluktene ledes av godkjente, profesjonelle guider med god lokalkunnskap, slik at du får mest mulig ut av ditt opphold i land.