Nyhet Bli med inn i eventyret

Påskeøya, vingårder og Valparaíso

Moai-statuer på Rano Raraku, Påskeøya

Bli med Escape Travel på en eventyrlig reise til gåtefulle Påskeøya i Stillehavet, som Thor Heyerdahl har gjort oss kjent med gjennom sine skildringer. Påskeøya ligger 3510 km fra fastlandet og gjemmer på hemmeligheter som ingen har kunnet forklare. De flere hundre «moai’ene» med steinansikter vitner om svunnen storhet, og hadde de bare kunnet snakke, hadde vi helt sikkert fått høre utrolige ting!

Chile er et langstrakt land med 4300 km kystlinje og ligger som en smal stripe mellom Stillehavet og Andesfjellene. Hovedstaden Santiago de Chile er en elegant metropol med et rikt kulturtilbud. Her finner du staselige minner fra kolonitiden og moderne arkitektur side om side. Chile er også kjent for sine gode viner, og vingårdsbesøk med vinsmaking hører selvsagt med!

PÅ ANBEFALING FRA TIDLIGERE GJESTER, HAR VI LAGT INN EN EKSTRA FRIDAG PÅ PÅSKEØYA!

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Lignende turer