Patagonia – et eldorado for fotturer

Pakk fjellstøvlene og bli med oss til PATAGONIA! I Chile og Argentina finner du et av verdens mest spektakulære naturområder hvor vi gjennom vårt opphold skal oppleve flere av de klassiske fjellturene i disse så kjente fjellformasjonene. Fra Torres del Paine og El Chaltén har vi noen av  Patagonias beste fotturer rett på dørstokken! Hit finner alt fra fotturister til fjellklatrere og fotografer veien. I El Chaltén  er vi omringet av det spektakulære Mount Fitz Roy, også kalt «fjellet som ryker», 3405 moh. Vi må naturligvis oppleve livet på en argentinsk ranch, og den mektige isbreen Perito Moreno ved El Calafate er selvskreven på vårt program! I Buenos Aires blir vi med på en guidet sightseeing i  denne metropolen av en by – og hva er mer naturlig enn å avslutte vårt opphold i Argentina med forrykende tango?

I Escape er vi så heldige å ha meget reisevante kolleger. Ta for eksempel vår markedssjef Gro som i mange år ledet fotturgrupper i Patagonia, gift med en argentiner og kjenner Argentina, Chile og Patagonia ut og inn. Hun har selvsagt vært en uvurderlig konsulent når det gjelder utarbeidelse av dette spennende programmet. «Patagonia i mitt hjerte» kan du lese her.

Vanskelighetsgrad 4 støvler

Turen ble utsolgt på få dager og har venteliste. Mange har også satt seg på interessentliste for 2019. Om du ønsker det samme, send en mail til aktiv@escape.no.

Last ned reiseprogram

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger