Midnattssol på 78 grader nord

Polarsommer på Svalbard

Vakre fjell speiler seg i glassklart vann

Lyst å oppleve Svalbard i sommerskrud? Da er dette turen for deg. Her er sommeren like lys som vinteren er mørk, og det vrimler av trekkfugler som kommer for å hekke. Hvalross, sel og hval tumler i fjordene og det blomstrer av fargesterke arktiske vekster langs fjellsidene og på tundraen i det ellers så golde landskapet. Og så er det selvsagt midnattssola. Natt er like lys som dag, så ikke bli overrasket om du blir en smule døgnvill!

Juni er også starten på båtsesongen, og plutselig er alle stedene som hele vinteren har vært mer eller mindre utilgjengelige bare en liten båttur unna. Hva med et besøk til den forlatte, russiske gruvebyen Pyramiden?

Avreiser

Det er for tiden ingen reiser som er tilgjengelig for bestilling. Turen kan være under planlegging, eller dette kan være en tur som har gått tidligere. Sett deg på liste, så vil du være blant de første som får vite om det dersom turen blir satt opp på nytt.

Høydepunkter

Program

3 frokoster, 2 lunsjer og 3 middager inkludert

Vårt hotell

Rangert 4 stjerner

Funken Lodge

Funken Lodge er et boutique hotell på Svalbard, med unik utsikt over Longyearbyen og dens nære isbreer. Her kan du senke skuldrene etter spennende naturopplevelser, og nyte fantastisk mat fra et internasjonalt kjøkken med god drikke i en avslappet, luksuriøs atmosfære.

Fra øyeblikket du stiger inn i deres elegante lobby vil de sørge for alt du trenger for et førsteklasses opphold. Nyt roen i romslige rom og suiter, med elegante detaljer og himmelske senger. Slapp av med en forfriskende cocktail og original barmat i Funken Bar. Den tilknyttede loungen har en behagelig atmosfære med åpen peis, et omfattende bibliotek med polarlitteratur, og god plass for arbeid foran laptopen.

Reisebetingelser

Dette er inkludert

 • Flyreise Oslo Lufthavn – Longyearbyen t/r med SAS
 • Fellestransport på Svalbard
 • 3 overnattinger på Funken Lodge inkl. frokost
 • 1 toretters lunsj Funktionærmessen
 • Villmarksaften i Camp Barentz med middag inkl. drikke
 • Kulturhistorisk møte med Svalbard inkl. inngangsbilletter
 • 1 treretters middag Restaurant Kroa
 • Båttur til Nordenskiôldbreen og Pyramiden inkl. lunsj
 • Avskjedsmiddag Funktionærmessen
 • Lokale guider
 • Reiseleder fra Escape Travel

Dette er ikke inkludert

 • Avbestillings- og reiseforsikring
 • Drikke (unntatt middag på Camp Barentz)
 • Utflukt til Gruve 3 (kr 720, bestilles samtidig med reisen)

Om du flyr fra andre steder i Norge, kontakt oss for tilbud.

Avbestillingsvilkår for denne reisen

Grunnet spesielle bestemmelser med våre underleverandører, gjelder avvikende avbestillingsvilkår for denne reisen:
Inntil 105 dager før avreise: kr 750 pr. person
Fra og med 105 til 65 dager før avreise: Depositumsbeløpet
Fra og med 65 til 45 dager før avreise: 50% av reisens pris
Fra og med 45 dager (mot normalt 36 dager) og fram til avreisedato og ved manglende fremmøte avreisedagen: Ingen refusjon.
Når du melder deg på denne reisen bekrefter du at du har lest og akseptert de vilkår som framkommer i dette punkt samt våre generelle reisevilkår.

Vær og klær

Det er sjelden temperaturen faller under frysepunktet i juni, den ligger normalt på mellom 2 og 6 grader, svært sjelden over 10. Ta med varme og vindtette klær, lue, votter og skjerf samt godt skotøy. Det er vanlig å bruke innesko/tøfler på bostedene, uteskoene setter man igjen i skohyllene ved inngangen. Det er uformell og sporty klesstil på restaurantene.

Lignende turer