Afrika – et eventyr på langs

/ Kenya, Zambia, Zimbabwe og Sør-Afrika på en og samme tur!

  • Opplev dyrelivet i Kenyas nasjonalpark Masai Mara
  • Føl bruset fra Afrikas største foss – Victoriafallene – på grensen mellom Zambia og Zimbabwe
  • Nyt et lite cruise i solnedgang på elven Zambezi
  • Mulighet for ekstrautflukt til Botswana med Chobe Nasjonalpark
  • Bli kjent med Cape Town, en perle av en by på det sydvestlige hjørnet av Afrika
  • Besøk Robben Island og Table Mountain
  • Bli med på tur til Afrikas sydvestligste punkt – Kapp det gode håp
  • Smak på viner i verdensklasse i vinområdet rundt Stellenbosch og Franschhoek

Vi omfavner et knippe afrikanske land på denne reisen, og vi starter først med å invitere til en uforglemmelig tur til «Det virkelige Afrika» hvor du vil få oppleve det eksotiske dyrelivet på sitt beste. Kenya er et vakkert land, og kjent for å by på de aller beste safari-opplevelsene i hele Afrika. Den kjent «Rift Valley» skjærer seg gjennom landet og danner innsjøer og ideelle habitater for de ville dyrene som på mange måter konstituerer Afrika for de fleste av oss. Vi lander i Nairobi som både er navlen og navet i Øst-Afrika, og vi kjører direkte videre til Masai Mara. Her får vi store safari-opplevelser og et møte med det stolte folkeslaget masaiene med sin fargerike kultur!

Vi forsetter ferden sørover til Zambia og Livingstone som ligger rett ved den mektige Zambezi-floden og ikke minst Victoria-fossen. Vi tilbringer 3 hele dager her fylt med fossefall, båttur på Zambezi ved solnedgang, og vi skal også over til Zimbabwe en tur. Frivillig utflukt går til Chobe-parken i Botswana hvor du kan få nok en safariopplevelse – både til vanns og til lands.

Vi avslutter reisen i Cape Town, den spennende metropolen på Afrikas sørvestlige hjørne. Her skal vi opp på Table Mountain, vi skal ned til Kapp det Gode Håp, besøke den lille pingvinkolonien på Boulders Beach, vi skal ut på Robben Island hvor Nelson Mandela i mange år satt fengslet, og vi skal også bli kjent med det store vinområdet i området rundt Stellenbosch.

Dette blir en drømmereise der minnene vil være med deg for alltid!

Velkommen til Afrika!

Last ned reiseprogram
Reiseleder
Kari Forberg Bye

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger