Nyhet!

Senja rundt - på elsykkel i midnattssol

Utsiktspunkt med midnattssol i bakgrunnen.

Se for deg Senja i juli – når været er på sitt beste og badetemperaturen nærmer seg godkjent. Så fjerner du alle menneskene, og legger isteden til stillhet og utsikt mot midnattssola. Sittende på et sykkelsete med vind i håret. Fristende? Ja vi kan ikke skjønne annet!

I sommer skal vi vise frem det flotteste Senja har å by på, og det skal vi gjøre på elsykler – på kveldstid med midnattssola som bakteppe. På dagtid vil det være mulighet for å delta på kjente, lett tilgjengelige fotturer – i eventyrlig terreng. Her garanterer vi spektakulære opplevelser! Syklingen starter på kvelden slik at vi får med oss det magiske lyset, og på hver sykkeletappe vil det bli stopp og besøk på både kjente og mindre kjente turmål. Dette er rett og slett et kinderegg av en tur!

Om som om ikke turen i seg selv er nok – gled deg i tillegg til treretters middag hver kveld laget på fantastiske, lokale råvarer, samt nattmat og hygge når vi kommer fram etter sykkelturene. Dette blir en unik opplevelse!

Elsykkel inkludert i prisen

Fullpensjon

Høydepunkter

Program

5 frokoster, 4 nistepakker og 5 middager inkludert

Reisebetingelser

Dette er inkludert

  • Flyreise t/r Oslo-Bardufoss med SAS
  • Overnatting
  • Trek Allant+ 5 elsykkel
  • Sykkelveske til utstyr med på sykkelturene
  • Alle måltider fra middag tirsdag til frokost søndag
  • Profesjonell guide som reiseleder, med gode lokalkunnskaper
  • Transport av bagasje underveis
  • Båttransport på turen og ellers transport iht. program

Dette er ikke inkludert

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Drikke ut over det som blir servert til måltidene

Praktisk info:

Vanskelighetsgrad
Selv om vi sykler på elsykkel bør den fysiske formen være god, så man må være vant til å røre på seg. Fotturene er frivillige, så om du synes det blir for mye med både fottur og sykling kan du stå over fotturen og nyte en rolig dag i bydga før kveldens sykkeltur. Turen er middels krevende.

Sykkel og utstyr
Vi stiller med Trek Allant+ 5 som er en allsidig, kraftig elsykkel med god komfort og tilpasset løypeprofilen vår. Det følger med sykkelveske for de som ønsker dette. Ta med egen hjelm - dette er ikke inkludert i prisen, men kan leies. Gi i så fall beskjed om dette i god tid før avreise.

Overnatting og mat
All kost og losji er inkludert i prisen. Under frokosten smører vi oss matpakke til lunsj. Det serveres 3-retters middag av lokale råvarer hver ettermiddag, og det kommer til å være nattmat tilgjengelig ved ankomst hver kveld/natt. Drikke ut over enheten inkludert i måltidene må dekkes selv.

Type rom vil variere fra sted til sted. Noen steder er det hotellrom med eget bad, andre steder vil det være hytter eller rorbuer hvor noen rom deler bad:

Senja Fjordhotel: Hotellrom med eget bad.

Senja Fjordcamp: Hytter med to soverom i hver, to rom deler derfor bad.

Mefjord Brygge: Dobbeltrom med eget bad, enkeltrom i leilighet med delt bad.

Finsnes Gård: Hytter med tre soverom i hver, tre rom deler derfor bad.

Forsikring
Du må ha reiseforsikring for å være dekket i tilfelle noe skulle skje.

Lignende turer