Norge er en poppulær cruisedestinasjon

Skipsbesøk i Norge 2019

Har du aldri vært på cruise, men lurer på hvordan det er om bord på skipene? Kunne du tenke deg å teste cruise som en ferieform, men har lyst på litt mer informasjon samt å se hva som kan passe for deg?

Nå har vi i Escape gleden av å kunne ta deg med om bord i noen av disse flotte skipene som gjester norske havner i sommer!

Omvisningene inkluderer lunsj. Vi har en deltakeravgift på 220 kr per person som refunderes dersom man bestiller et gruppecruise via oss i løpet av ett år.

Vi har gleden av å kunne vise dere flere flotte skip i følgende byer:

Stavanger torsdag 12. september 2019 MSC Meraviglia

Påmeldingen må inneholde:

  • Fulle navn som i pass
  • Passnummer
  • Utstedelsesdato
  • Utløpsdato
  • Nasjonalitet
  • Fødselsdato

Det er ikke mulig å forlate skipet før omvisningen er ferdig, Alle gjester må være over 18 år, og har man bevegelseshemming eller allergier, så må dette opplyses ved påmelding.

Grunnet stor etterspørsel på disse skipsbesøkene forbeholder rederiene seg retten til å avvise de som har vært om bord på samme skip på skipsbesøk tidligere.

Fullstendig program vil komme ca 1 uke før besøket, eller så raskt vi mottar denne informasjonen fra rederiet.

For påmelding: Velg «Bestill nå» i rubrikken under. Velg datoen og byen du/dere ønsker og antall gjester som du/dere vil registrere og følg anvisningen.

Automatisk bekreftelse og faktura på besøket vil komme på e-post til dere. Ring oss gjerne om det er spørsmål – telefon 24 14 94 00.

 

Velkommen om bord!

Last ned reiseprogram

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger