Cruise & fly Cruise fra Barcelona 2023

Sommerferie i Middelhavet med Symphony of The Seas

På cruise med Symphony of the Seas

Bli med på en ukes cruise i Middelhavet med solfylte byer og strender - og ikke minst et skip fullastet med alt du kan drømme om av fart, moro og underholdning, både for store og små.

Fly til Barcelona, gå om bord i Symphony of the Seas og start på en herlig rundtur som går til Palma de Mallorca, Marseille, Firenze/Pisa, Roma, Napoli og tilbake til Barcelona. Den yngre garde (og kanskje litt eldre også?) vil kunne teste motet i en beryktede ti etasjer høye vannsklien Ultimate Abyss, dere kan ri på bølgene i surfesimulatoren FlowRider, eller hva med en real kamp med lasere som gløder i mørket? Her er det massevis å finne på!

Skipet har hele 23 spisesteder å velge imellom, fra koselige kafeer til elegante restauranter. Spektakulære show, kurs, quiz - det blir ikke tid til å kjede seg. Og vil du helst bare senke skuldrene er det også rolige soner for total avslapping - hele storfamilien kan nyte en cruiseferie.

Cruise&fly i en ferdig pakke fra Oslo til Barcelona

Helpensjon

Tips inkludert

Transport alle veier inkludert

Avreiser

02.07.2023
8 dager

Ledige plasser

Fra kr 24.070,-

Fra: Oslo Lufthavn

Høydepunkter

Program

Skip og lugarkategorier

Symphony

Symphony of the Seas

Tonnasje: 228.081 bruttotonn
Lengde: 361 meter
Passasjerkapasitet: 6680
Mannskap: 2200
Byggeår: 2018
Registreringsland: Bahamas

Symphony of the Seas er det fjerde skipet i Royal Caribbeans Oasis-klasse, som også består av søsterskipene Oasis, Allure, Harmony og Wonder of the Seas.

Kjenn på adrenalinrushet på vei nedover tre etasjer med vannsklier i The Perfect Storm℠ og ri på bølgene i den tolv meter lange surfesimulatoren FlowRider®. Skipet har forøvrig hele fire forskjellige svømmebassenger og en spaavdeling.

I Playmakers Sports Bar & Arcade kan gjestene bli med på laserkamp med lasere som gløder i mørket. To lag møter hverandre i kamp for å få kontroll over den siste planeten på mange lysår...

På Symphony of the Seas venter mer enn tyve resturanter, herunder tre á la carte-resturanter, buffetresturant og pizzeria. På Hooked Seafood kan du nyte sprø krabbekaker i ekte New England- stil, mens drinkene på Bionic Bar® blir perfekt mikset av to robotbartendere. På Wonderland Imaginative Cuisine kan du smake på avokado-mousse, gazpacho og fantastiske desserter som vil ta pusten fra deg.

Ett av skipets totalt syv nabolag - Central Park - strekker seg på langs midten av skipet. I den frodige og grønne parken finnes fire resturanter og hele 12.000 planter!

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

 • Fly Oslo-Barcelona tur/retur
 • Transport alle veier
 • 7 netters cruise i valgt lugar (Se lugarkategorier for hva som inkluderes)
 • Forhåndsbetalt tips til personalet
 • Det meste av underholdning og aktiviteter
 • Samtlige måltider ombord.
  Det vil være fast middagstid i hovedrestauranten klokken 18:30 hver kveld under cruiset

Dette er ikke inkludert

 • Drikkepakke
 • Minibar
 • Tilslutning fra andre steder i Norge

VIKTIG INFORMASJON

For siste informasjon om testing og helsekrav- SE HER

Cruise er meget tilpasset bevegelseshemmede. Vi vil likevel informere at ilandstigning med småbåter forekommer ofte på denne reisen og fremkommeligheten på stedene som besøkes ikke er anbefalt sterkt bevegelseshemmede.

Man må da være i stand til å gå av og på en tenderbåt. Man må også være i stand til å gå av og på busser i forbindelse med utflukter.

Rederiet forbeholder seg retten til å endre programmet og seilingsruten som følge av vær eller andre uforutsette hendelser.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen, som allergier og andre behov, må det opplyses om ved påmelding.

Samtlige pass ha 6 måneders gyldighet etter hjemkomst

Med forbehold om endringer og skrivefeil.

Lignende turer