Nyhet! Lær å surfe i eksotiske omgivelser

Surfing og landsbyliv i Marokko

Beskjæret skudd av en eldre kvinne som holder et surfebrett på toppen av hodet på vei til å surfe

Drømmer du om å surfe, men har aldri kommet så langt? Kanskje tenker du at surfing helst er for de under 30 – og at det får bli med drømmen? Langt ifra! Bli med oss til Marokko, så kan du lære å surfe sammen med andre eventyrlystne voksne og samtidig ha det utrolig gøy!

Vi tilbringer uka ved et av Marokkos mest populære surfesteder, men vi har også lagt inn andre aktiviteter mellom øktene, slik at du får oppleve den marokkanske kulturen med hamam, fisketur, kameler og souker.

Turen passer både for nybegynnere og mer erfarne, vi har flere instruktører som fordeler seg etter nivå. Reis bort fra høstmørket og kast deg ut i det!

Med matlagingskurs

Fisketur med lokale fiskere

Morgenyoga

Høydepunkter

Program

7 frokoster, 7 lunsjer og 7 middager inkludert

Praktisk informasjon og reisevilkår

Dette er inkludert

  • Fly t/r Oslo Lufthavn – Marrakech med Norwegian
  • Transport mellom flyplassen og Taghazout
  • 7 overnattinger med helpensjon (prisen er basert på plass i firesengsrom)
  • Alle utflukter og aktiviteter i henhold til program
  • Norsk reiseleder under oppholdet

Dette er ikke inkludert

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Transport og utflukter utover det som ligger i programmet
  • Tillegg for dobbeltrom med eget/delt bad (begrenset antall)

Surfing kan være veldig slitsomt, men man tar selv pauser så ofte man ønsker, og det er lov å stå over en økt. Surfeøktene skjer i regi av surfeinstruktører som skal ivareta sikkerheten til deltakerne, men deltakelse foregår på eget ansvar. Alle aktiviteter foregår i regi av surfecampen, med surfeinstruktører, yogainstruktører, sjåfører, kokker og guider.

Overnatting på surfecamp. Rommene på campen er enkle – de har to eller fire senger, med eget eller felles bad. Prisen er basert på plass i firesengsrom, hvor man deler bad med ett annet dobbeltrom. Disse deler også en liten stue og kjøkkenkrok. Dersom vi ikke fyller opp firemannsrommene med deltakere fra oss, vil man kunne måtte dele med deltakere fra andre grupper av samme kjønn. For et pristillegg kan bo i dobbeltrom med delt bad, eller eget bad. Det er et felles oppholdsrom på terrassen hvor alle spiser middag sammen, og man kan spille biljard, gitar eller slappe av mellom øktene. Helt øverst er en takterrasse som brukes til yoga.

Mat og drikke. Det er ikke vanlig å nyte alkohol i Marokko, så du får ikke kjøpt øl eller vin på restaurantene, med noen svært få unntak. Men det er mulig å kjøpe øl på campen der vi bor. Vi spiser middag i campen alle dager utenom søndag og fredag, men det er mulig å spise på restaurant flere kvelder dersom man ønsker det (for egen regning).

Klima og bagasje. Marokko har et behagelig og mildt klima og turen er lagt til en tid på året med behagelig temperatur. Det er gjerne mellom 15 og 25 grader, og lite nedbør. Solen gjør det varmt om dagen, men om kvelden vil det være kjøligere. Forslag til pakkeliste vil bli sendt ut nærmere avreise.