Sykkeltur i Frankrike fra Auxerre til Chablis

/ Sykkelferie i Frankrike

På denne sykkelturen oppdager du store klostre, elegante slott, middelalderske bindingsverkshus, landsbyer og befestede byer. Vi følger vinmarkene i Chablis og Auxerrois, og her vil det selvsagt være gode muligheter for franske delikatesser på fat og i glass! Denne sykkelturen tar oss med til nord-Bourgognes viktigste skatter, og et vakkert landskap og varierende daler.

Start og sluttpunktet er Auxerre som ligger halvannen time sør for Paris. I Auxerre vil du få innblikk i århundrer med historie og et viktig handelssted. Oppdag det imponerende klokketårnet og spennende små gågater. La deg bli sjarmert av de vakre bindingsverkshusene og herskapshusene. Besøk Saint-Etienne-katedralen og klosteret Saint-Germain. Og ikke minst, nyt den  majestetiske utsikten over elven Yonne og dets dokker.

Reiseleder på turen er sopran Marte Bjørkmann. Marte har fordypning i spansk klassisk sang i mastergraden sin. På repertoaret hennes står både spansk, latin-amerikansk, norsk, fransk og italiensk klassisk musikk. Marte har studert fransk og spansk på universitetsnivå og snakker fem språk flytende. Hun har vinutdanning fra Kulinarisk Akademi i Oslo. Marte har dessuten lang erfaring som reiseleder, både i Norden og i sørlige Europa.

Last ned reiseprogram
  • En tur i samarbeid med Aftenbladet
  • A-fordel rabatt 1000,-
Reiseleder
Marte Bjørkmann

Avreiser

Ingen tilgjengelige avganger